Şimdi Ara

Gençlerin %54'ü Evlenmeden Olmaz Diyor (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
291
Cevap
1
Favori
14.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şeref,namus,onur olmazsa olmazlar..............
  • Eğlenirken %46'sı, evlenirken %54'ü denk gelir inşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: gfb_35

birde söyle kız tipleri vardır herşeyini sonuna kadar sergilemiştir ama en önemli noktaya dokunmamıştır bunlara ne dersiniz?

Evet arkadaşa katılıyorum.Öpüşmüş sevişmiş erkek arkadaşının yanında iç çamaşırlarıyla kalmış ama sadece ilişkiye girmemiştir bunlara ne diyorsunuz?
  • bekaret onemli degil sex yapılmalı diyen genclere şu soru sorulsa

"sizinde kız kardeşinizde sizin gibi biriyle ilişki yaşasa ve evlenmeden kaybetse ne yapardınız"

a) Kafalarına sıkardım
    b) Sonrada kafama sıkardım
    c) Kafama sıkayım
    d) Ben bi şeyim
    e) Bu nebicim soru bu
    siz eger BEKARET önemli degil diyen, lisede bile kız arkadaşınızı sexe zorlayan genclik, aynı şey kız kardeşinizin başına
    gelse aynı deMOKrasi ve özgürlük anlayışını devam ettirebilirmisiniz. EVET diyorsanız ya SALAK yada SAFsınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

Bu tür durum tartışılmamalı aslında, çünkü herkesin kendi görüşü var. Herkes kendi bildiğini yapmalı.

Şahsen ben evleneceğim kişinini "kesinlikle" bakire olmasına dikkat ederim. Kimse kusura bakmasın, ben evleneceğim kişinin başkası ile yatmış olmasına, hatta onunla ilişkiye girmiş olmasına eyvallah diyemem. Şurada 2 gün sevgilimizden ayrılıyoruz, başkasıyla görünce çileden çıkıyoruz, kıskanıyoruz.. Düşünsenize evlendiğniiz kızı? Bana muhabbeti bile ağır geliyor.

Tabi diğer fikirlere saygı duymak gerekir ama sanmıyorum ki geniş çaplı düşünmüş olup yazsınlar..

Daha fazla söze de gerek yok.
  • Evleneceğim kız tabii ki bakire olmalı. Bu yüzden sevgilim olan kızlarla şimdiye dek tam ilişkiye hiç girmedim. Eğer bakire bir kız istiyorsam, hiç bir kıza bunu yapmaya hakkım yok. Belki komik, çocukça bir düşünce ama benim mantığım bu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KingDwa®F

bekaret onemli degil sex yapılmalı diyen genclere şu soru sorulsa

"sizinde kız kardeşinizde sizin gibi biriyle ilişki yaşasa ve evlenmeden kaybetse ne yapardınız"

a) Kafalarına sıkardım
    b) Sonrada kafama sıkardım
    c) Kafama sıkayım
    d) Ben bi şeyim
    e) Bu nebicim soru bu
    siz eger BEKARET önemli degil diyen, lisede bile kız arkadaşınızı sexe zorlayan genclik, aynı şey kız kardeşinizin başına
    gelse aynı deMOKrasi ve özgürlük anlayışını devam ettirebilirmisiniz. EVET diyorsanız ya SALAK yada SAFsınız.

Sen ya da ben kız kardeşlerin bekaret bekçileri miyiz?
  • bana göre bekaret hiç önemli değildir. önemli olan zihnen o..... olmaması. bi kere geliyoruz dünyaya, insanlar hayatlarını niye eksik yaşasınlar ki. kız/erkek aşık olduğu, sevdiği herkesle ilişkiye girmeli bunu yaşamalı bence.
    zaten sizin yorumlarınız da ben kendimi sakladım o da saklasın şeklinde. "saklamak" ? neyi saklıyosun yani onu da anlamıyorum. bu sadece eksikliktir, boşuna yaşayamadığınız şeylere üzülün bence.
    buna bi ihtiyaç olarak da bakmıyorum, insanın sevgilisiyle sevişmesini çok duygusal görüyorum. ihtiyacını genelevde de giderirsin yoksa.

ama kendisi ilişkiye girmemiş, evlenceği kişinin de böyle olmasını bekleyenlere saygım var.

ayrıca artık bi kız bakire olmasa da kendini bakire gösterebilir, yada bakire diyelim ama her türlü şeyi yapmış. bunları nasıl bilceksiniz? yada sınırınız ne onu da merak ediyorum. el ele tuttuşma, öpüşme, ön sevişme?

tabiki evlenceğim kişinin bi orduyla yatmış olmasını istemem, ama gerçekten sevdiği, sevdiğini sandığı erkeklerle yatmış olmasını normal karşılarım. siz sevdiğiniz kişiyle cinsel ilişkiye girmek için mi evlenceksiniz yani?

namus dediğiniz şey yüzünden hayatınızı mahvetmeyin, mutlu olcağınız şeyleri yapın derim.(tabi bana düşmez akıl vermek) şuan sevgiliniz varsa yatmak istiyosanız yatın, yatmazsanız ne kazancaksınız? namus mu
  • quote:

Orjinalden alıntı: aimar

bana göre bekaret hiç önemli değildir. önemli olan zihnen o..... olmaması. bi kere geliyoruz dünyaya, insanlar hayatlarını niye eksik yaşasınlar ki. kız/erkek aşık olduğu, sevdiği herkesle ilişkiye girmeli bunu yaşamalı bence.
    zaten sizin yorumlarınız da ben kendimi sakladım o da saklasın şeklinde. "saklamak" ? neyi saklıyosun yani onu da anlamıyorum. bu sadece eksikliktir, boşuna yaşayamadığınız şeylere üzülün bence.
    buna bi ihtiyaç olarak da bakmıyorum, insanın sevgilisiyle sevişmesini çok duygusal görüyorum. ihtiyacını genelevde de giderirsin yoksa.

ama kendisi ilişkiye girmemiş, evlenceği kişinin de böyle olmasını bekleyenlere saygım var.

ayrıca artık bi kız bakire olmasa da kendini bakire gösterebilir, yada bakire diyelim ama her türlü şeyi yapmış. bunları nasıl bilceksiniz? yada sınırınız ne onu da merak ediyorum. el ele tuttuşma, öpüşme, ön sevişme?

tabiki evlenceğim kişinin bi orduyla yatmış olmasını istemem, ama gerçekten sevdiği, sevdiğini sandığı erkeklerle yatmış olmasını normal karşılarım. siz sevdiğiniz kişiyle cinsel ilişkiye girmek için mi evlenceksiniz yani?

namus dediğiniz şey yüzünden hayatınızı mahvetmeyin, mutlu olcağınız şeyleri yapın derim.(tabi bana düşmez akıl vermek) şuan sevgiliniz varsa yatmak istiyosanız yatın, yatmazsanız ne kazancaksınız? namus mu

yaş kaç aımar
  • quote:

Orjinalden alıntı: gfb_35

quote:

Orjinalden alıntı: aimar

bana göre bekaret hiç önemli değildir. önemli olan zihnen o..... olmaması. bi kere geliyoruz dünyaya, insanlar hayatlarını niye eksik yaşasınlar ki. kız/erkek aşık olduğu, sevdiği herkesle ilişkiye girmeli bunu yaşamalı bence.

yaş kaç aımar

16. :)

edit: 9 temmuz doğumgünümdü :D 17 yaşındayım yani düzeltiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aimar -- 15 Temmuz 2009; 14:44:53 >
  • Bakire kızla evlenmek isteyenler evlenince sizi boynuzlamacağının garantisi varsa buyrun evlenin. Bakire kız = namuslu kız demek değildir. Evlenmeden bakireliğini kaybetmiş kızlarda namussuz değildir. Çok uç noktalarda düşünüyorsunuz bakire değilse o..dur onlarca erkekle yatıp kalkmıştır. Siz bakirseniz bakire kız isteme hakkınız sahip. Ama bi kızla sırf bakire olmadı diye evlenmemek çok saçmadır. Bakire kız isteme hakkınız ama bu 1.tercih olmamalı
  • dini olarak düşünün biraz zina yapmak en büyük günahtır
  • Valla bence önemli değildir, çünkü zaten bahsettiğiniz gibi bir kız bulmak 1000/1 bir ihtimal, şimdi kızlar zar olayı aile baskısı v.s. bakire kalıyolar ama vermedikleri yerleri de kalmıyor, daha orta okuldan başlıyolar fingirdeşmeye. Dolayısı ile siz istediğiniz kadar sevinin bakire kız aldım diye, bakire olsa ne yazar...

Ufak bir fıkra.

Zengin bir adam evelenmeye karar veriyor ve diyoki aletimi eveleneceğim kıza gösterip bu nedir dediğimde verecği en kibar ve en masum cevaba göre seçme yapacağım.

Başlıyor dolanmaya, birini buluyor soruyor buna ne denir, cevap olarak sk.. diyor bayan, adam diyoki yok bu kaşar.
    başkasına gidiyor bu nedir, diyoki kalafat, anaa bu daha da beter, başkası başkası derken yahu diyor hiç mi namuslu kız kalmamış ben en iyisi köyleri gezeyim şehir bozmuş bunları, gidiyor bi köyde bir çiftliğe kıza soruyor bu ne, kız diyorki "pipi" ah diyor adam buldum aradığım kızı, diyorki ne kadar kibarsın görmemişin daha evvel sen kesin, kızda diyorki yooo bizim bahçevanın yar... nın yanında seninki pipi olur ancak ondan öle dedim.. Mal oluyor adam tabi :)

Neyse kıssadan hisse kendinizi boşuna kandırmayın bakire kız olursa namuslu olur diye. Bir değer mevzuda bu kızların bazılarının mal erkekler tarafından kandırılıp bir şekilde ilişkiye girmiş olduklarını unutmayın.

Bir insanın namusunu oraylan aramayın, büyük hata edersiniz, mühim olan sizinle olan birlekteliği boyunca sizin namusunuza bir laf getirip getirmediği, yoksa gerisi boş.

Biri demiş oldu olucak genel evden alalım karı, alabilirsin arkadaşım, inanki dışarda namuslu geçinenlerden daha namusludurlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 15 Temmuz 2009; 14:56:16 >
  • La onu bunu anladım da neden hep erkeklere yükleniyorsunuz şu namus işinde ? Tamam bizler istiyoruz ilişkiye girmeyi vs değil mi? Kızlarda girmesin kardeşim ne yapalım o zman?
  • İstemiyorum evlenince bakarız diyecek bir erkek varmıdır bu memleketde?
    İnek Eşşek kovalayan adamlar var hergün haberlerde okuyoruz
  • benim yıllardır anlamadığım birşey var.mesela genç yaşlı bekar evli çoğu erkek şu hatunu yatağa atsam da işi bitirsem diye çabalar çoğu zaman ama evleneceği kadında bakire olsu nel değmemiş olsun ister.ankette bile evlenmeden olmaz çıkmış demekki evlenmeden evleneceği kişiyle bile ilişkiye girmek istemiyor.e peki çok zeki kardeşlerim benim o yatağa atmaya çalıştığınız birilerinin bacısı kızı değil mi onlar gün gelip birilerinin hanımı olmayacakmı?bu nasıl bir ikiyüzlülük anlamadım gitti oldum olası...
  • o kadar vahim, özenti bir duruma geldik ki evlilik öncesi cinsel ilişkiyi bile batılılık, modernlik olarak algılıyoruz. böyle düşünmek evliliğin kutsallığını yitirmesine sebep oluyor. empati yapalım, bir insan kız kardeşinin, annesinin evlenmeden önce onlarca kişiyle yatıp kalkmasına nasıl göz yumabilir? her iki cinsinde üstüne düşen vazifeleri yerine getirmesi gerek.

ben evleneceğim kızın bakire olmasını isterim, evlenmeden ilişkiye girmem çünkü bilirim ki o birinin kız kardeşi, evladı. sex tatlıdır ama nefsimize hakim olmak zorundayız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dmc 12

süleyman demirel üniversitesinde yaparsan o anketi öyle çıkar tabi gel yeditepe üniversitesinde yap bakim ne çıkıyor

ne diyosun kardeşim sen o üniversitede okuyorum, böyle bir karşılaştırma yapıcak kadar aklın ve yaşın yok anlaşılan olgun bi insan olmadığın belli. insan ol iki gram beyninle muhakeme yapma onu da harcıcaksın yoksa. her ünversitede alnının akıyla okuyan insanlar üniversitesini seven insanlar var senin yaptığın veletliktir, ayıptır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1881

Evleneceğim kız tabii ki bakire olmalı. Bu yüzden sevgilim olan kızlarla şimdiye dek tam ilişkiye hiç girmedim. Eğer bakire bir kız istiyorsam, hiç bir kıza bunu yapmaya hakkım yok. Belki komik, çocukça bir düşünce ama benim mantığım bu.

Gayet iyimser ve güzel bi davranış
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ömer

Herkesin hayata bakışı farklıdır.

Asıl gerilik nedir biliyor musunuz;
    İnsanların görüşlerine ve algılayışlarına saygı duymamaktır. Asıl gerilik; kendisiyle örtüşmeyen görüşlere gerilik demektir.

Sence öyledir bence böyle.
    Sana göre geriyimdir sen de bana göre gerisindir... Bunun sonu yok.

Şimdi modernlik olarak tabir edebileceğimiz tüm algılayışlar dünya tarihi üzerinde çok defalar yaşanmış bireysel yaşanmışlıkla da kalmamış toplumların yaşayış biçimi olmuştur. O nedenle nereden bakıldığına bağlıdır gerilik.

:)

hocam mükemmelsin
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.