Şimdi Ara

Gençlerin %54'ü Evlenmeden Olmaz Diyor (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
291
Cevap
1
Favori
14.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: m1ndfre4k

Namus 2 bacak arasında deildir.Sevdiğin kişiyle ilişkiye girmek için evlenmek gerekmez bence bunu biraz gerilik olarak görüyorum.Hani bi kıza cok aşık olucam ve evlenceğim zaman bakire olmadığını duyunca ayrılıcam gercekten komik.Ayrıca Türk erkeklerinn cogu kızlarla iliskiye girmek için 10 takla atıp evlenmeye gelince bakire ararlar.Bune perhiz bune lahana tursusu.

YAZDIKLARINLA KENDİNİ ANLATMIŞSIN...

evlenmeden önce olur diyenlerin kız kardeşleri varmı yokmu merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loading -- 15 Temmuz 2009; 8:55:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Denizler İmparatoru

Seven insan cinsel ilişkiye girmek için evlenmez.Hayatını birlikte geçirmek için evlenir.

kesinlikle
  • evlenmeden önce Olur olur bal gibi olur
  • namus iki bacak arasında değildir diye kendini avutanlar yol kenarındaki hayat kadınlarıyla evlensinler o zaman.. kızlık bir kızın koruması gereken en önemli şey ve saflığının (temizlik anlamında) göstergesidir bence.. eğer bi kız toplumumuzda uğruna cinayetlerin işlendiği en önemli şeyi yani namusunu koruyamadıysa benim de onunla işim olmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xXKeMaNiXx -- 15 Temmuz 2009; 8:54:39 >
  • Abi almışsın karını geziyorsun yolda karşıdan 2-3 erkek geliyor. neyse geçtin gittin birisiylede karın yatmış. O adam demezmi arkadaşlarına ben bu kızla yattım diye. Ben evlenmeden önce ilişkiye girmem. Eşiminde girmesini istemem. Benim bunu istemeye hakkım yokmu. Buradaki diğer arkadaşların görüşlerine saygı duyarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brampr -- 15 Temmuz 2009; 9:11:52 >
  • Türkiyede erkeklerin yüzde 60 ı bakireliğe önem veriyor? hadi be ulan turist olsak yutturacaksınız haa siz onu yüzde 99 yapın türk erkeğinin potansiyeli bellidir evlenene kadar günümü gün ediyim her gün başka bi kızla yatıyım ama evleneceğim kız bakire olsun birde yeni bir laf çıktı namusu bacak arasında arayanlar diye bacak arasında arayacam tabi nerde arayacam ama gelişen teknoloji malesef bizden bu hakkıda aldı çoğu kız evlenmeden önce her türlü haltı yiyor evlenmeden öncede hymenoplastisini oluyor bizde sanıyoruz ki kızla evlendim
  • Öncelikle Herkesin Görüşüne Saygı Duymak Lazım..Kendi Fikrini Düşünen Her Zaman Sonucuna Katlanır..

Konumuza Döncek Olursak Namuslu Olmak Bakire Olmasında Yatmaz Bir Kere..Namuslu Olmak Zihin Olarak Düşünceni Doğru Kullanmakta Belli OLur..Bakire Bir Kız Olursun Ama Çok İnsanı Üzmüş Olursun..Bakire Olmazsın Ama İnsanları Çok Sever ve Karşındakide Seni Sever.. Namusu Sadece Bacak Arasında Olmalıdır Ama Kesin Olarak Direk Orada Aramayınız...Beynimiz veya Düşüncelerimizde Namuslu Olmalıdır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 15 Temmuz 2009; 10:56:02 >
  • Herşeyi birşeye indirgememek lazım, kavramları karıştırmayalım.

Namus, tabii ki bacak arasıyla alakalıdır. Ve bu sadece belirli bir etik anlayışında anlam kazanır. Herşey namus değildir tabii ki, ama insanlara iyi davranmak başka şey, namus başka şey. Namusuyla yaşayan herkes melek olacak diye bir şart da yok. Ama ne olursa olsun, bunlar farklı kavramlar.

Önem verirsin, vermezsin ayrı, ona sana kalmış. Senin için anlamlıdır, değildir, o da sana kalmış. Ama çıkıp da namus şu değil, bu demek yanlış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi =burhan= -- 15 Temmuz 2009; 15:48:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: newmonarch

Ya evlenmeden önce ilişkisi olup olmadığı pek önemli değil.

Ama 55 kişiylede yatıyorsa bir düşünmek lazım.

Kız 25 yaşında ise

17 yaşında başlasa. 8 yıl da 55 adam. 96 ay 55 adam. 2 ayda bir farklı adamla yatmış demektir. Ve buda kaşardır.

E zaten daha erken başladıysa zaten bence öyledir.

Yani ciddi ilişkisi olmuş, çok sevmiş ve banada değer verdi ise bekaretin önemi yok, 3-4 kişiden zarar gelmez.

Ama bir ordu ile yaptı ise benden önce bende iğrenç bulurum.
    quote:

Bence bozduran daha namusludur çünkü ik yüzlü değildir.

Kesinlikle. Mesela konuştuklarım var. Diyolarki çok seversem yaparım ama 2-3 yıl çıktıktan sonra. Böyle bir kızdan asla zarar gelmez, namussuzda değildir. Çünkü duyguları ön plandadır.

Arkadaşa takılıyorum ama başkaları ile yatma olayını hobi haline getirmiş kızlar var,işte kaşar bunlar oluyor.
    Bu anketi mesela Bilkent gibi bir üniversite'de yapsalardı sonuçlar çok farklı olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akbaba89 -- 15 Temmuz 2009; 10:53:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Denizler İmparatoru

Seven insan cinsel ilişkiye girmek için evlenmez.Hayatını birlikte geçirmek için evlenir.

Katılıyorum.
  • Burda namus bacak arasında değildir diğenlerin kız kardeşleri var mı merak ediyorum.
    Namus sadece bacak arasına bakmaz hal ve hareketlere bakar aldığın kültüre bakar olgunluğuna hanım hanımcıklığına bakar.Nerde nasıl davrancağını bilmeye bakar.Bunların hepside o bahsettiğiniz zarada yansır.Sizin mideniz geniş olabilir ama ben kendimi evlenceğim hanıma saklıyorsam oda kendini bana saklayacak arkadaş.Burdan konuşmak kolay evlenmeye gelince görcem sizi patlak bir tekerlekle evlenebilcek misiniz bakalım.
    Kadında namus arayan erkek önce kendiside namuslu olmalıdır.
  • Bakire olmayan biriyle evlenmek , düşünemiyorum bile.. Son derece önemli benim için, çocuğumun annesi olacak , benim hayat boyu arkadaşım dostum olacak kişi , benden başkasıyla yatmış olacak , düşünemiyorum bile.. İğrenç ,,
  • Herkesin düşüncesi kendine ama sevdiğin biriyle daha önce yapmış diye evlenmemek saçma ötesi. Hatta böyle birşeyin söz konusu olması bile saçma...
  • Herkesin görüşü tabiki kendine güzel, ama ben düşünemiyorum bile , midem kaldırmıyor kardeşim..
  • Tek şunu söylicem kimse büyük konuşmasın...
    Tamam gerçekten yanlış bana göre %100 yanlış evlilik öncesi ilişki ama gerçekten büyük konuşmamak lazım.
    Ben sevgilime kıyamam ki ya nasıl yaparım ki evlenmeden..
    Ne ilişkiye girmesi ya onun güzel gözlerini saatlerce izlemek bana yetiyordu y
  • erkek nasıl ergenliğini/gençliğini rahatça,keyfiyle yaşayabiliyorsa hatun da yaşamalıdır bence.onların ne günahı var.namus bacak arasında değildir...

bu olay burada böyle..gelişmiş ülkelerde buna takan pek yok herkes rahatına bakıyor..

benim için hiç önemli değil akıl zeka ve düşünce yapısı düzgün olduktan sonra...
  • Tabi ki namus iki bacak arasıyla sınırlı değildir. Daha doğrusu bir kızın bakire oması onun katıksız o..... olmayacağı anlamına gelmez. Namus ruhtadır zar da bazen bunun yansımasıdır. Ayrıca aldatan kadın namussussa erkekte aldatırsa onun kadar namussuzdur. Ama gelde yobazlara anlat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fss1403 -- 15 Temmuz 2009; 12:05:30 >
  • hayatın en hızlı yıllarıdır gençlik ..yukarıda yazdığım gibi erkek nasıl yaşıyorsa kız da yaşamalıdır hayata bir kere geliyor..

benim kaç tane normal kız arkadaşım oldu sevgilisiyle yaşadıklarını biliyorum ama hiç kötü gözle bakmadım..

sevgili olmanın arkadaş olmadan ayrıcalıklarından biridir özel birşeyler yaşamak...

benim kastettiğim zaten önüne gelenle birlikte olan kız modeli değil,sevdiği kişiyle birşeyler yaşayan kız modeli....ama hayatında 4 5 veya 10 kişiyi gerçekten sevmiştir evlenene kadar yine de sorun olmaz..

ailemle de bu konuyu konuşup dururum işte kızın olsun öyle demezsin diye..şimdiki düşünce yapımla birşey diyeceğimi düşünmüyorum yine de..ileride ne olur yine de bilemem

ekleme:

ayrıca şu zamanda zarı diktirmek te mümkün..önüne gelenle yatmış olup bana bakireyim deyip bu hileye başvuracak bir kız yerine

kimle ne yaptığı belli olan dürüst bir kızı tercih ederim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_mehmet -- 15 Temmuz 2009; 12:14:13 >
  • Çevremdeki nice kaşar kız,muhafazakar ailelerin erkek çocukları ile evlendi,garip bir durum gerçekten
  • @faho
    Zarı sağlamsa sorun değildir
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.