Şimdi Ara

Gençlerin %54'ü Evlenmeden Olmaz Diyor (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
291
Cevap
1
Favori
14.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 200 KİŞİYLE ANKET Mİ OLURMUS. Bİ DE GENELLEME YAPMISLAR...
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:Malibu:.

200 KİŞİYLE ANKET Mİ OLURMUS. Bİ DE GENELLEME YAPMISLAR...

sizce daha mı fazla çıkması gerekiyor evlilik oncesi ilişkiye onay verenlerin sayısı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: not important

quote:

Orjinalden alıntı: Jan!ssaRy

dini olarak düşünün biraz zina yapmak en büyük günahtır

insanın zevk aldığı bişeyi yapması neden günah olsun onu hiç anlamam zaten ha evlendiğin kişiyle yapmışsın ha çok sevdiğin bir kişiyle ben arada fark göremeiyorum kendini duygusal ve fiziksel olarak biriyle paylaşman için illa bir kağıda imza mı atman lazım

+ türk toplumunda şöylede bir düşünce var erkek cinsel ilişkide bulunursa milli kadın bulunursa fahişe olur ve bana göre işte bu düşünce gericiliktir

valla kardeşim aç kuran mealine bak fıkıh kitaplarına bak imama sor sen bilirsin bu iş böyle islamiyette nihaksız ilişki haram ve en büyük günah böyle günahlar olmasaydı nefis ne işe yarardı cehennem cennet farkı niye olurdu şeytan niye olurdu allah sabretmeyi öğrenelim diye yaratmış bunları ki sonunda cenneti armağan etcek sabredenlere
  • quote:

Orjinalden alıntı: newmonarch
    Erkeklerde de "zar" vardır, ancak bunu törenlerle kutlayarak aldırırız. ( Sünnet budur işte )

Benim bildiğim ona zar değil, deri deniyor.
    Ayrıca bu forumda bekarete önem veren olduğunu sanmıyorum. (Azınlıkta olan istisna arkadaşlar üzerine alınmasın lütfen.) Zira bu forumda gözlemlediğim kadarıyla millet milli olabilmek için adeta birbiriyle yarışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi penguin -- 15 Temmuz 2009; 20:43:54 >
  • çogunlugu meraklı aç erkekler oluşturdugundan..vede evlenme çağınının 18-20 olduğu donemleri çoook geride bıraktıgımızdan bu durum böyle..
  • evleneceğiniz bayanı başka bir erkeğin altında sex çığlıkları atarken düşünebiliyorsanız sorun yok..
  • Siz bakireliği tabu olarak görenler; sanıyor musunuz butun bakire kızların rahibe gibi yaşadığını.. Bakire kız sürtünme yoluyla biriyle olamaz mi ya da oral sex falan.. Yani bunları yapan kız da bakire olabiliyor

Çevrem de bakire geçinipte erkeği ile her halti yiyen arkadaslarim da var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pikaj

evleneceğiniz bayanı başka bir erkeğin altında sex çığlıkları atarken düşünebiliyorsanız sorun yok..

ne demek istediğini pek anlamadım zevk çığlığı dicektin herhalde.
    biz de diyoruzki
    1-eğerki sen de bu işleri yapmadıy tabiki sorun olur ama sen de 50 tane hatun ile oynaştıktan sonra karşındakinden nasıl bekleyeceksin bunu yapmadıysan o da yapmayacak en doğal hakkın.ama sen yapıyorsan ona da kızman mantıksız.
    2-zevk alması mı sorun yoksa senin hatuna aynısını hatta daha fazlasını verememe korkusumu hep bunu düşünmüşümdür bu mantalitedeki insanlar için.genel söylüyorum illa üstüne alınman gerekmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 15 Temmuz 2009; 21:05:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: penguin

quote:

Erkeklerde de "zar" vardır, ancak bunu törenlerle kutlayarak aldırırız. ( Sünnet budur işte )

Benim bildiğim ona zar değil, deri deniyor.
    Ayrıca bu forumda bekarete önem veren olduğunu sanmıyorum. (Azınlıkta olan istisna arkadaşlar üzerine alınmasın lütfen.) Zira bu forumda gözlemlediğim kadarıyla millet milli olabilmek için adeta birbiriyle yarışıyor.

Komik bir şey olduğunu zannetmiyorum. Evet ismi deridir ama işlevi zar görevindedir. Zar=Bir şeyden korumak, ayırmak.

Sünnet derisi ise bu görevi görür anne karnında, çıkıntılık yapmana gerek yok. Detaylara takılıp ana konuyu saptırmayın.

Ayrıca "milli" olmak kötü bir şey değil, bir ihtiyaçtır. Eskiden evlilik yaşı çok daha düşüktü, o yüzden böyle problemler görülmüyordu.
    quote:

-zevk alması mı sorun yoksa senin hatuna aynısını hatta daha fazlasını verememen mi hep bunu düşünmüşümdür bu mantalitedeki insanlar için.genel söylüyorum illa üstüne alınman gerekmez.

Ya önemli değilki bu, severek evlendi ise...
  • quote:

Siz bakireliği tabu olarak görenler; sanıyor musunuz butun bakire kızların rahibe gibi yaşadığını.. Bakire kız sürtünme yoluyla biriyle olamaz mi ya da oral sex falan.. Yani bunları yapan kız da bakire olabiliyor

Çevrem de bakire geçinipte erkeği ile her halti yiyen arkadaslarim da var

Zaten o, o..... olmuş yedıği haltları sana anlattığına göre.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûnus -- 15 Temmuz 2009; 21:08:23 >
  • kompleks mi yapıyor da böyle düşünüyor demek istiyorum.
  • Banane başkasına ne.Sizin tartışmanı sebebiniz ne.

Yorumlarınıza kendinize saklayın.Bu konu insanların özel hayatı.Onaylamanız ya da onaylamamanızı geçtim başkalarının özel hayatı hakkında şöyle olmalı böyle olmamalı şeklinde yorumlarınız bile son derece gereksiz.

Siz nasıl yaşamak istiyorsanız öyle yaşayın.Başkalarının hayatı başkasına kalsın.Siz sabaha kadar konuşun isteyen istediği gibi yaşayacak.
  • Bir programda profun biri söylediydi, daha doğrusu seyircilere sormuştu, bekaretinizi neden saklıyosunuz evlenene kadar diye, cevapları aldıktan sonra, peki dedi, evlendiğiniz erkeğe sakladınız, o adam ertesi sene olmadan gidip başkasıyla yatabiliyor veya 2 ay sonra boşanıyosunuz, bunun içinmi beklediniz 30 sene, stüdyoda kıyamet kopmuştu, aslında düşününce ne kadar mantıklı, bekle bekle sabret verme kimseye, verdikten sonra ayrıl yada adam başkasıya aldatsın seni. Kız olsam çok bozulurdum bu duruma.

Bir çoğunuz henüz okul zekası ile düşünüp fikir yürütüyorsunuz bu konularda. Bir erkek 30 yaşına gelene kadar kafası farklı çalışır, 30 undan sonra farklı çalışır, üzerine bir dinginlik bir ağırbaşlılık çöker, tipinin bile %70 i 30 undan sonra gözle görülür şekilde değişir.

Akıl yaşta/başta muhabbetleri ile kendinizi avutmayın yaşı küçük arkadaşlarım, unutmayın ne kadar akıllı olursanız olun, sizden 1 ay büyük bir insan bile sizden 30 gün fazla hayat tecrübesine sahiptir, en basitinden o askere başladığında siz 1 ay bekleyeceksiniz başlamak için ki bu da onun o 1 ay içinde askerde edindiği hayatın gerçekleri ile ilgili bilgilerini sizden üstün kılar bırakın 10-20 yaş farkı. Dikkat ediyorum forumda, yaş kaç muhabbeti, diyeri diyor 19 çocuk değiliz. Ah ah, ne gördünüz de büyüdünüz be genç kardeşlerim, hayatınızda hiç yanlız kaldınızmı, evde sizi bekleyen aç bir çocğunuz varken beş parasız olup eve bişey götüremediğinz oldumu, herhangi bi sebebten birine mahkemede dava açtınızmı, veya da siz bir davaya çıktınızmı davalı olarak, nezarette 2,3 gün geçirdinizmi (temenni etmiyorum tabi, inşallah kimsenin başına gelmesin böle şeyler), kısaca ne yaptınız bu hayatınızda, ne gördünüz de herşey hakkında bir fikir yürütme yetisini kazandırdınız kendinize. Hayat o yaşlarda olduğu gibi al gülüm ver gülüm, güülük gülistanlıkmı sanıyorsunuz, evlenmeyi kolaymı sanıyorsunuz, evlenince tek önemli şeyin eşinizin daha evvel yapmış olduğu bir yanlış mı olduğunu zannediyorsunuz, eğer doğru olsaydı zaten o şahışla evli olurdu şu an, sizinle değil. Hekesin hataları olabilir, eğer karşınızdaki hatasını anlamış ve yaptığı her ne ise sizinlen beraber noktayı koymuşsa bunun ne önemi var. Eski sevdiğiyle iligili mevzular eskide kalmıştır, zaten sizinle evlenip onunla evlenmediyse de ençok sizi sevip saymıştır. Boşverin gerisini.

Genelevde çalışan kadınları hor görmeyin, çoğusu kocaları tarafından oraya satılmıştır, veya da önce bir pavyona, orda basılıp vesikayı alıncada mecbur oraya gitmek zorunda kalmışlardır, kendi elleriyle verdikleri kızlarını hiç birinin ailesi geri istememiştir namus meselesi yapıp, nerdenmi biliyorum ? arkadaşım su dağıtıyor genelevin içindeki büfelere, çok tanıdığı var. Hikayelerini duysanız erkekliğinizden utanıp bırakın girmeyi adını söylerken kızarırsınız.

Kadın kız kısmında namus arıyacağımıza bence biraz kendimize dikkat etmemiz gerek diye düşünüyorum.

Kalın sağlıcakla.
  • http://www.sendegel.org/index.php/2009/07/nurettin-rencber-eski-yara/

İşte aşk Budur. Kesinlikle izlemenizi öneririm.
  • 1.benim sevgililerimin cogu da evlenmedden olmaz diyodu.öle diyenlerin cogunlugu da evlenmeden verdi.
    2.bi kız arkadaşım da sadece anal sex yapıodu bekareti bozulmasın evlenene kadar.şimdi bu kız vajinal sex yapan kızlardan daha mı ahlaklı
  • quote:

Ayrıca "milli" olmak kötü bir şey değil, bir ihtiyaçtır. Eskiden evlilik yaşı çok daha düşüktü, o yüzden böyle problemler görülmüyordu.

Bu kadar ihtiyacın varsa evleneceksin arkadaşım. Sen sadece buna ihtiyacım var diye üzerinde milliliğin çeşitli şekillerini uyguladığın kızın babasına yada abisine derdini nasıl anlatacaksın ?
  • olur..hemde nebicim.
  • Nerde oldguna bağlı.Ne durumda oldguna.Önemli ama fikirler düşünceler zamanla değişiyor ..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.