Şimdi Ara

Gençlerin %54'ü Evlenmeden Olmaz Diyor (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
291
Cevap
1
Favori
14.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çoluk çocuk yorum yapıp durmuş, bu kadar ayrıntılı düşünmeye gerek yok işin içinden çıkamazsınız. iki seçenek var aslında bunlardan birini seçin evlenecekseniz evlenene kadar

biri bekaret önemlidir diyip kız arkadaşlarınla cinsel ilişkiye girmeyip eşinle bu işi yapmak diğeri de insan bir şeyleri yaşayabilir diyip tecrübe etmek olay bu kadar basit kendi akıl sağlığınız için bu konunun altını deşmeyin fazla gerçi bizim insanımız hayatını dizi karakteri gibi yaşamayı seviyor
  • kalan sağlar bizimdir
  • Kendimi karıma saklıyorum :)
  • sivıl encınyır ve diğer olmalı diyen arkadaşlar neden kacamak oynuyorsunuz neden soruma cevap veremediniz. Bi salata gelse baba oldugunuzda
    kızınızı CACIK yapsa ve lıkır lıkır icse ve kızınız aglayarak yanınıza gelse, "baba cok sevdim ama o sadece beni cacık yapıp icebilme ihtimalini
    sevmiş" dese de boyle ayran gibi konusabilirmisiniz. Önce ÇUVALDIZI kendinize sokun sonra igneyi bize. Yok anal sex yaparsa nerden anlarmışık.
    Ya kardeşim bu memlekette kac kız erkek zorlamadan yap beni der. Eger inanmıyorsanız postadaki haydar dumen yazılarını okuyun, 3 derdimiz var, hocam benim bamyayı hıyar yapabilecek hap varmı (öyle bi hap olsa dünyada aclık krizi olmazdı), hocam 17 yaşındayım kız arkadaşımı şeyettim kan gelmedi neden (sor bakam oglum ananda 17 yaşında yapmışmı bu işi), hocam benim kuş normalde cik cik ederken kız karşısında
    sümsük kedi oluyor niden ( bana ne evladım ben baytar degilim) . Burada da kızların sadece %20 'si ( 3 aydır istatistik tutuyorum), erkek arkadaşını yataga atmaya calsııyor, genelde %80 kıza baskı uyguluyor hatta ayrılmakla tehdit ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingDwa®F -- 16 Temmuz 2009; 7:39:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KingDwa®F

sivıl encınyır ve diğer olmalı diyen arkadaşlar neden kacamak oynuyorsunuz neden soruma cevap veremediniz. Bi salata gelse baba oldugunuzda
    kızınızı CACIK yapsa ve lıkır lıkır icse ve kızınız aglayarak yanınıza gelse, "baba cok sevdim ama o sadece beni cacık yapıp icebilme ihtimalini
    sevmiş" dese de boyle ayran gibi konusabilirmisiniz. Önce ÇUVALDIZI kendinize sokun sonra igneyi bize. Yok anal sex yaparsa nerden anlarmışık.
    Ya kardeşim bu memlekette kac kız erkek zorlamadan yap beni der. Eger inanmıyorsanız postadaki haydar dumen yazılarını okuyun, 3 derdimiz var, hocam benim bamyayı hıyar yapabilecek hap varmı (öyle bi hap olsa dünyada aclık krizi olmazdı), hocam 17 yaşındayım kız arkadaşımı şeyettim kan gelmedi neden (sor bakam oglum ananda 17 yaşında yapmışmı bu işi), hocam benim kuş normalde cik cik ederken kız karşısında
    sümsük kedi oluyor niden ( bana ne evladım ben baytar degilim) . Burada da kızların sadece %20 'si ( 3 aydır istatistik tutuyorum), erkek arkadaşını yataga atmaya calsııyor, genelde %80 kıza baskı uyguluyor hatta ayrılmakla tehdit ediyor.

hiç gülesim yoktu ya (yorumun süper)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jet lag -- 16 Temmuz 2009; 11:21:55 >
  • müvellidülhumuza, haydar dumen sozleri benim degil dogrudan haydar babanın yazılarından birebir alıntıdır. Onda ne cevherler var okusanız.
    Yani ne beyaz ,ne cem yılmaz ona su dökemezler laf yaratmada. Sırf onun komedi cevapları ve genclerin saftrik sorularını okumak icin
    alıyorum gazeteyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackPeac3

Ispartada ve 200 kişi yapılan anket benim kafamdan sallamamdan daha yanlış sonuçlar doğurur, ki doğurmuşta.

Kısaca çok saçma bi anket yapanın amacı neymiş merak ettim.
    insan gider 1000 kişiyle yapar.
    yada farklı şehirlerde yapar.
    herhalde bir gününü ayırıp 200 kişiye sorabilmiş.

Ispartamı hafife almayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: uohk061_TS

quote:

Orjinalden alıntı: m1ndfre4k

Namus 2 bacak arasında deildir.Sevdiğin kişiyle ilişkiye girmek için evlenmek gerekmez bence bunu biraz gerilik olarak görüyorum.Hani bi kıza cok aşık olucam ve evlenceğim zaman bakire olmadığını duyunca ayrılıcam gercekten komik.Ayrıca Türk erkeklerinn cogu kızlarla iliskiye girmek için 10 takla atıp evlenmeye gelince bakire ararlar.Bune perhiz bune lahana tursusu.

Yeni bir laf öğrenmişsin bari düzgün kullan."turşu" olacak.

Sen o zaman 55 kişiyle yatmış insana namuslu dersin.Nasıl olsa namus iki bacak arasında değil.

bazıları kabul etmesede cinsellikte bir ihtiyaçtır.ben m1ndfre4k arkadaşa katılıyorum.
    55 kişiyle yatmış olan birisi bence gayet namuslu olabilir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: xx-mas

quote:

Orjinalden alıntı: Kemalist81

quote:

Orjinalden alıntı: nickimyokbenim

mastürbasyon yapmanın günah olduğuna inanmıyorum.

evet biri bu konuya acıklık getirsin zina büyük günah yani yapanın cennete gitme şansı yok (tabi herşeyi Allah bilir.) peki masturbasyon eskiden insanlar erken yaşta evleniyorlardı ihtiyaçlarını gideriyorlardı.Şimdi ise en erken 26 27 yaşında evleniliyor.Bazı insanlar zina yaparak keyiflerine bakıyor bazıları sorumsuz bir şekilde erkenden evleniyor peki biz ortada kalanlar ne yapsın ?

bu konuda bildiklerim sadece şu hadis-i şerifler

''Elini nikahlayan lanetlidir''
    ''Eliyle istimna yapan kıyamet günü eli hamile olarak gelecektir''

bunları bildiğim halde yapıyorum hakim olamıyorum nefsime zina yapmamak için bi şekilde tatmin etmem gerekiyo kendimi yaş olmuş 21 üni bitene kadar 24 askerlik 25 evlenene kadar 27 ee ben nasıl dayanayım bi yol bilen varsa sölesin

ele gerek yokki makinası var.çok pratik...
  • @rd@, o zaman DİLERİM ALLAHTAN EN NAMUSLU KIZ SENİ BULSUN EŞ OLARAK ( en az 500 kişiyle yatan) , o zaman genelevden bi
    eş bulsana kendine neden mi, malum onlar zEVK ICIN DEGIL MALUM EKONOMİK SEBEPLERDEN calısıyorlar, param olsa yaparmıyız abi derler.
    Kısacası senin dusuncene gore onlar bu memleketin en namuslu takımı
  • yav takmayın kafanıza bunları beyler kendinize yazık ediyorsunuz gülüp geçin ya yok senden önce başka bir erkeğe zevk çığlıkları atmış... yahu senden bir farkı yok o kadının da adamında senin gibi bir insan ne takıyorsun kafana gül geç ya, eşinin bekareti hakkında kuşkun olacağını düşünüyorsan bütün bir hayatını bu kuşkuyla yaşayacağına şimdi, evliliksiz cinsel ilişkiye girmede bir sorun olmadığına inanan bir iki bayanla takıl kafan rahat olsun ne büyütüyorsun arkadaşım yazık kendinize ya, vallaha inan değmez ya bu kadar ayrıntılı düşünmeye
  • http://www.sabah.com.tr/Gundem/2009/07/16/eski_sevgilisiyle_yakalanan_gelin_damadi_soka_soktu

Eski sevgilisiyle yakalanan gelin damadı şoka soktu
    Ali EYCE / SABAH
    16.07.2009
    Taze çift, düğünden öncesi ayrı ayrı bekârlığa veda partisi yaptı. Damat, gelinin evine gidince; onu eski sevgilisiyle yakaladı. Damat, boşanma davası açtı, 30 bin TL tazminat istedi
    İzmir'de, internette tanıştıktan sonra evlenmeye karar veren ve nikâhlarını kıydıran klima ustası gençle, sekreter kız, düğünden önce ayrı ayrı bekârlığa veda partisi düzenledi. Kendi verdiği parti bittikten sonra kızın evine giden damat, bir gün sonra gerdeğe gireceği gelin adayını eski sevgilisiyle sevişirken yakaladı. Düğünü iptal edip mahkemeye koşan ve boşanma davası açan genç, 30 bin TL tazminat istedi. 27 yaşındaki M.K., yaklaşık 8 ay arkadaşlık yaptığı 23 yaşındaki S.R. ile evlenmeye karar verdi. Önce resmi nikâhlarını yapan çift, daha sonra düğün hazırlıklarına başladı. Çift, düğünden önce, ayrı ayrı bekârlığa veda partisi yapmaya karar verdi. M.K., kendi evinde, S.R. de kendi evinde, düğünden bir gün önce veda partisi düzenledi. Kendi evinde düzenlediği veda partisinde, çoğu bekâr olan erkek arkadaşlarıyla yiyip içip eğlenen damat, sonra en yakın arkadaşıyla, gelinin kendi evinde arkadaşlarıyla yaptığı veda partisine gitmeye karar verdi. İçeri giremeseler de gelinin ve kız arkadaşlarının ne yaptıklarını ve nasıl eğlendiklerini görmeyi düşünen 2 arkadaş, sürpriz olarak da meyve sepeti ve çiçek yaptırdı.

GECELİKLE BULDU
    Ardından da gelinin Şirinyer'de bekârlığa veda partisi verdiği eve gittiler. Ancak kapının önüne geldiklerinde, kızların büyük bir coşkuyla eğlendiklerini düşündükleri evden hiçbir ses gelmediğini fark eden 2 arkadaş, partinin erken bittiğini düşündü. İçeriden sesler geldiğini duyan 2 arkadaş, kapıyı çaldı. Biraz bekledikten sonra kapıyı gecelikle açan gelin, partinin erken bittiğini ve uyuduğunu söyledi. Ancak bu sözlere inanmayan ve öfkeyle içeri giren damat, gelinin daha önce kendisine de bahsettiği eski sevgilisi O.M.'yi çıplak halde buldu.

30 BİN TL TAZMİNAT İSTİYOR
    Arkadaşının sakinleştirmesiyle sadece S.R.'ye bir tokat atıp evi terk eden M.K., ertesi günü sabah erken saatlerinde avukatıyla birlikte İzmir Adliyesi'ne gelip, daha düğün yapmadan boşanma davasını açtı. S.R. ile yüz yüze gelmeye dahi tahammüllü olmadığını anlatan M.K., yaşadığı olaylardan dolayı psikolojik yardım aldığını ve bir an önce boşanmak istediğini bildirdi. M.K. boşa yaptığı düğün masraflarından dolayı 15 bin TL maddi ve yaşattığı manevi çöküntüden dolayı da 15 bin TL manevi olmak üzere toplam 30 bin TL tazminat istedi. S.R., ise henüz dava ve iddialara cevap vermedi.

sanırsam bu o LARGE arkadaşlara göre bi EŞ ŞEKLİ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingDwa®F -- 16 Temmuz 2009; 11:46:46 >
  • @KingDwa®F

quote:

Orjinalden alıntı: NoNiCK_

En kısa örnek ! ! !

http://www.milliyet.com.tr/GaleriHaber.aspx?aType=GaleriHaber&KategoriID=15&ArticleID=1116480&PAGE=1&Date=15.07.2009&b=3.%20sayfa%20haber%20turu

Haber yeni..

Yukarıda bende vermiştim bu haberi
  • quote:

http://www.sabah.com.tr/Gundem/2009/07/16/eski_sevgilisiyle_yakalanan_gelin_damadi_soka_soktu

Ali EYCE / SABAH
    16.07.2009
    Taze çift, düğünden öncesi ayrı ayrı bekârlığa veda partisi yaptı. Damat, gelinin evine gidince; onu eski sevgilisiyle yakaladı. Damat, boşanma davası açtı, 30 bin TL tazminat istedi
    İzmir'de, internette tanıştıktan sonra evlenmeye karar veren ve nikâhlarını kıydıran klima ustası gençle, sekreter kız, düğünden önce ayrı ayrı bekârlığa veda partisi düzenledi. Kendi verdiği parti bittikten sonra kızın evine giden damat, bir gün sonra gerdeğe gireceği gelin adayını eski sevgilisiyle sevişirken yakaladı. Düğünü iptal edip mahkemeye koşan ve boşanma davası açan genç, 30 bin TL tazminat istedi. 27 yaşındaki M.K., yaklaşık 8 ay arkadaşlık yaptığı 23 yaşındaki S.R. ile evlenmeye karar verdi. Önce resmi nikâhlarını yapan çift, daha sonra düğün hazırlıklarına başladı. Çift, düğünden önce, ayrı ayrı bekârlığa veda partisi yapmaya karar verdi. M.K., kendi evinde, S.R. de kendi evinde, düğünden bir gün önce veda partisi düzenledi. Kendi evinde düzenlediği veda partisinde, çoğu bekâr olan erkek arkadaşlarıyla yiyip içip eğlenen damat, sonra en yakın arkadaşıyla, gelinin kendi evinde arkadaşlarıyla yaptığı veda partisine gitmeye karar verdi. İçeri giremeseler de gelinin ve kız arkadaşlarının ne yaptıklarını ve nasıl eğlendiklerini görmeyi düşünen 2 arkadaş, sürpriz olarak da meyve sepeti ve çiçek yaptırdı.

GECELİKLE BULDU
    Ardından da gelinin Şirinyer'de bekârlığa veda partisi verdiği eve gittiler. Ancak kapının önüne geldiklerinde, kızların büyük bir coşkuyla eğlendiklerini düşündükleri evden hiçbir ses gelmediğini fark eden 2 arkadaş, partinin erken bittiğini düşündü. İçeriden sesler geldiğini duyan 2 arkadaş, kapıyı çaldı. Biraz bekledikten sonra kapıyı gecelikle açan gelin, partinin erken bittiğini ve uyuduğunu söyledi. Ancak bu sözlere inanmayan ve öfkeyle içeri giren damat, gelinin daha önce kendisine de bahsettiği eski sevgilisi O.M.'yi çıplak halde buldu.

Arkadaşının sakinleştirmesiyle sadece S.R.'ye bir tokat atıp evi terk eden M.K., ertesi günü sabah erken saatlerinde avukatıyla birlikte İzmir Adliyesi'ne gelip, daha düğün yapmadan boşanma davasını açtı. S.R. ile yüz yüze gelmeye dahi tahammüllü olmadığını anlatan M.K., yaşadığı olaylardan dolayı psikolojik yardım aldığını ve bir an önce boşanmak istediğini bildirdi. M.K. boşa yaptığı düğün masraflarından dolayı 15 bin TL maddi ve yaşattığı manevi çöküntüden dolayı da 15 bin TL manevi olmak üzere toplam 30 bin TL tazminat istedi. S.R., ise henüz dava ve iddialara cevap vermedi.

Tamam bakire olanlar bunu yapmaz, bu haberle bunu anladik, tesekkurler
  • quote:

http://www.sabah.com.tr/Gundem/2009/07/16/eski_sevgilisiyle_yakalanan_gelin_damadi_soka_soktu

Ali EYCE / SABAH
    16.07.2009

GECELİKLE BULDU

Hayır bana görede bir eş şekli değil bana yapsa bende tazminat davası açarım.

Okuduğunu cidden anlamıyorsun sen. Cidden. Git bak bakalım ne yazmışım...
  • quote:

Araştırmada, ''evlilik öncesi cinsel ilişkiyi normal buluyorum, çünkü doğal ihtiyaçtır'' diyen kızların oranı yüzde 5'te kalırken, erkek öğrencilerin yüzde 32'si ise evlilik öncesi ilişkiyi normal bulduğunu belirtti.

''Evleneceğiniz kişinin bakir ya da bakire olması sizin için ne kadar önemlidir?'' sorusuna erkeklerin yüzde 60'ı ''çok önemli'', yüzde 25'i ''önemlidir ama çok da sorun değil'', yüzde 7'si ''hiç önemli değil'' cevabını verirken, kız öğrencilerden yüzde 49'u ''çok önemlidir'', yüzde 28'i ''önemlidir ama çok da değil'' yüzde 7'si ise ''hiç önemli değil'' karşılığını verdi.

çelişkiye bak
  • beyler asıl siz yazdıklarınıza dikkat edin bunda %20 evet %90 evet olmaz ya %100 ya %0'dır.
  • quote:

beyler asıl siz yazdıklarınıza dikkat edin bunda %20 evet %90 evet olmaz ya %100 ya %0'dır.

Hö?
  • şunu demek istiyorum bu konuda ya tamamen HAYIR ya tamemen LARG'ım karımda kızımda yapsa komaz denir. Oyle mesajlar yazıldıki
    dansöz asenadan beter cevir kazı yanmasın (lafım sadece oyle yazanlara)
  • yav yeter uzatmayın ömer abi açıklamış her şeyi kendinize yazık vallaha düşünmeyin şu kızları kendinizden çok
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.