Eğer tercih sonucunuzda farabi çıktıysa geçmiş olsun muhammedin kuranda belalar saydırdığı ebu cehile bile olan merhametini bulamayacaksınız burada. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Eğer tercih sonucunuzda farabi çıktıysa geçmiş olsun muhammedin kuranda belalar saydırdığı ebu cehile bile olan merhametini bulamayacaksınız burada. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
kral en zor tıp diyorlar ktü için sınıfta kalan, okulu bırakan ya da yatay geçiş yapan ne kadar kişi oluyor ? |
Hoca ben sınıfta kaldım dönem 1 tekrar. Kaç kişi kaldı, geçiş yaptı bilmiyorum ama geçen dönemler bayağı fazla oldu diye duymuştum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
peki değişmeyi düşünüyor musunuz ? niye bu kadar kasıyorlar çok zor mu soruyorlar sınavda neden bu kadar kalma vs. oluyor |
Kasım kasım kastırıyorlar hocam. Ben gitmeyi düşünmüyorum çünkü samsunluyum yakın ve akredite diye trabzon yazmıştım ama ileride belki bunalıp yatay geçişle ya da merkezi puanla geçiş yapabilirim başka bir yere. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |