Şimdi Ara

Gencturkcell / Mcdonalds

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar eskiden sifreler sinirsizdi simdi her seferinde tekrr sifre almak gerekiyor peki bu sifre icin atilan mesajlar ucretli mi ?

• Her şifre tek kullanımlıktır ve her yeni şifre talebi 1 kısa mesaj karşılığı ücret veya kontör ile ücretlendirilir.
  • evet her şifre 1 SMS dğerinde ve Mc donaldsın o lezzetsiz menülerine o para verilmez çok daha lezzetli seçenekleri olan başka firmalardan daha ucuza yemeyi tercih ederim
  • bırak mc donaldsı sinema kampanyası yap turkcell
  • quote:

Orijinalden alıntı: waybe

bırak mc donaldsı sinema kampanyası yap turkcell

evet bende onu bekliyorum aahhhh ahhhh bi başlasa şu sinema olayı

buarada şifrelerin kontör karşılığı alınması tam bi fiyasko
  • quote:

Orijinalden alıntı: syruse

quote:

Gizli zam işte. 13.50 TL olan menü aslında 13.90 TL oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osasuna

quote:

Orijinalden alıntı: syruse

quote:

Gizli zam işte. 13.50 TL olan menü aslında 13.90 TL oluyor.

gizli zam olarak düşünmemiştim ama haklısınız hocam, yaa film sinema sezonu başlasa razıyım ufak tefek gizli zamlara ama mc donalds artık baydı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Burger King & McDonalds
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne zaman başlicak ki sinema sezonu. Açıkçası ben umudu kestim, yanılmıyosam eskiden bu zamana kadar başlamış oluyordu.
  • mc donalds iyi ya sinema olmasın bence valla bedava var diye paso ordan yiyorum alışkanlık oldu resmen
  • Mc de tcell mobil odeme de var diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

Mc de tcell mobil odeme de var diye biliyorum.

evet ama mobil ödemede kontör fiyatı 15 kuruşmuş gibi hesaplanıyor, ancak çok çok fazla kontörü olupta harcayamayanlar için uygun yoksa 20 kuruşa gelen kontor ile 15 kuruştan hesaplanarak ödeme yaparsan bol kazık yemiş olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrcan

mc donalds iyi ya sinema olmasın bence valla bedava var diye paso ordan yiyorum alışkanlık oldu resmen

o menülere o parayı ben vermem şahsen gaza gelip bir kez denedim ve kararım kesindir
  • mc den mobil ödeme yaparken ayrıca gnc şifresi almanıza gerek olmadığını belirtiyim. mobil ödeme ücreti zaten 2 kontör veriyosunuz. Ayrıca gnc ye 2 kontör daha ödemeyin. hatırlatayım dedim.

mc te en son kontör birim fiyatı 0,16 kuruş idi. son zamdan sonra alışveriş yapmadım. birim fiyat artmıştır.

23 Kasım 2009 da yaptığım alışverişte, 6,55 TL için 41 kontör ödedim. birim fiyat yaklaşık 0.16 (0.15,975) idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kir-pi

quote:

Orijinalden alıntı: emrcan

mc donalds iyi ya sinema olmasın bence valla bedava var diye paso ordan yiyorum alışkanlık oldu resmen

o menülere o parayı ben vermem şahsen gaza gelip bir kez denedim ve kararım kesindir

mc chichen ouf oufffff
  • quote:

Orijinalden alıntı: kir-pi

quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

Mc de tcell mobil odeme de var diye biliyorum.

evet ama mobil ödemede kontör fiyatı 15 kuruşmuş gibi hesaplanıyor, ancak çok çok fazla kontörü olupta harcayamayanlar için uygun yoksa 20 kuruşa gelen kontor ile 15 kuruştan hesaplanarak ödeme yaparsan bol kazık yemiş olursun

Tcell niye bole bise yapiyoki? Biz satarkn 0,15 ama onlar satarken dAa fazla
  • evet bu seferkı kampanya bıraz sacma olmus eskıden chıcken menu + nugget menu 8.45 tl ye gelıyordu sıfrede bedavaydı artık hemn sıfre paralı bırde aynı menu yanı chıcken menu + nugget menu 11 tl yapmışlar eee hanı kampanya vardı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.