Şimdi Ara

gene ben gene ip ban

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar mu.mugamer.com diye bi site war bulgarserveri 12 gundur acilmis bende acildigi gunu dort gozle beqledim acildi ve deli gibi kasmaya basladiq arkadaslarla beraber atlansatatam kasioruz bulgarlarla polemige girdiq ve inanamasiniz oyle bir kuyrug acilari war ki turklere karsi anlatamam baqtim hakaretler falan filan tabbi beni tanian bilir bende kuyruklarina felan basiorum cıldırıyorlar zati 10 dakka sonra serverin admini en buyuk 2 admini yani serverin ortagi gelip Turkler hakkinda agza alinmayacak laflar etti bende Cıldırdım ve senaryo yazdim oynadim ayni anda server yeni acildigi icin +2 bulabildim noriada drop sonra manaloslu kanatlar falan yapip verdim milllete buda bulgarlarin en guvenlikli serveri ıynayan bilir easyde istedigini yap ama normal ve hard da hic bisi yapamasin zati ondan sonra durmadim en az 1000 yakın yaptim ve en son ip banlandi ilk baslarda modeme resetle giriodu simdi olede girmio diolar turkiye girisi kapamislar su an 250 kişi online yani bi arkadasimiz warsa oraya girmeyi basara bilecek dilesin benden ne dilerse Yeterki ben giriyim yeter ki elimde olan butun imkanlari paylasirimki benimelimde olan seyler turkiyede baska kimsede yoq benle online oyun oynayan bilir lutfen yardim bide su war MESELA TURKİYEDEN GİRİON AMA MAERİKADA GİRMİS GOZUKUYON OLE BİŞEY WARMİ:) VARSA PM YOLUYLA YARDİM

• ip ayarlarını değiştir yanı gir araştır abd ipsi felan yaz buldugun o ip kendi modemine yaz ve modeme bir reset cek tekrar dene birde su en altta sunu demişşsin [imkanlari paylasirimki benimelimde olan seyler turkiyede baska kimsede yoq benle online oyun oynayan bilir lutfen yardim bide su war] nedemek bu parasal yondenmi yoksa baska bir sey mi

BİRDE ONERİ;

KENDİLERİNİ TURK DE SAYSALAR AZERİ VE BG SERVERLERİNİ HİÇ TAVSİYE ETMİORUM COK ÇİRKEF OLUYORLAR YANI UFACIK DAĞLARI BİZ YARATTIK EDASI VAR ADAMLAR DA SONUNA KADAR KARSIYIM BG VE AZERİ SERVERLERİNE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hydro-css -- 9 Ağustos 2010; 18:59:12 >
  • size paraylami satcam pmbaq sana gonderdigimi butun serverlerde kulanabilirsinamkesinlikle sadecesana ozel o kimseye gomderirisen baska gondereceklerimden mahrum kalirsin
  • hide my ip address die program var onu dene bi
  • arkadaslar onu denedim ozan olmayyy sitesine girio ama oyuna girmior+inanmasiniz belki aksamfaceme girdim adamlar hesabimi kapamis bide ne yazior bilimusnuz arkadaslar millete arkadaslik teklifi beni sapiklikla sucluolar bende dedim acinlan hesabimi::) fotografimi alip ciqcam petrol hastasi insanlar:) acmiolar:) nedir ya her yerden ban yiyyoz walla artik pc sovudum bende bi server acam zevk icin millete ban atam varmi la
  • eğer tr ye ban attılarsa hotspot shield programını indir.ben daha runes of magic eu serverına bu şekilde girmiştim.ordada şu an tr banlı.
  • arkadaslar su an fatihteyim mustafa pasada giriyorum ama benim dukkadaki pcden girmiorum neden bilmiorum nasi oluyor iş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gene Ne Oldu İnternete?
    14 yıl önce açıldı
    Bir oyundan pc ban yedim yardım..
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hdd seri numarasi degime wardi bi aa yardimci olabilecek warm.:)
  • Local yemiş olmayasın bana bir kere olmuştu cs de gittim yabancı sw sine wall vardı dedim hile falan adamlar birşey yapmadı inadına bende açtım sn sinde ban yedim IP ban yaziordu modeme res çaktım denedim ama girmedi sonra araştırdım local ban yemişim olabiliyor yani öyle. Ayrıca şu yazını biraz daha dikkatli yazsan söylediklerini anlamakta çok güçlük çekiyorum
  • ben girebiliyorum bi zorluk yaşamadan siteye .. mu.mugamer.com .

ip'im türktelekomun verdiği ip.
    sadece dns 's değiştirdim pc yi alır almaz oda şöyle :

156.154.70.22
    156.154.71.22

dene bakalm ..
  • [] Orijinalden alıntı alıntı : aslan0303

ben girebiliyorum bi zorluk yaşamadan siteye .. mu.mugamer.com .

ip'im türktelekomun verdiği ip .
     sadece dns 's değiştirdim pc yi alır Almaz Oda şöyle :

156.154.70.22
    156.154.71.22

dene bakalm ..
    [/ Quote]
    yan taraftaki evde arkadasin pcsiylede giriom Benim pcden girilmiior neden acaba neyi degistirmeliyimim sizce 40 rr olmus hadi:D aslan senkimsin benim ekiptenmisin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -MalcolM-X- -- 22 Ağustos 2010; 10:23:34 >
  • bence banlamakla iyi yapmış seni. ben bile uyuz oldum sana iki dakkaada
  • post kasma uyuz olduysan oldun
  • [] Orijinalden alıntı alıntı : judas8803

Bence banlamakla iyi yapmış seni . ben safra Uyuz garden Bahçedeki eşsiz sana Iki dakkaada
    [/ Quote]
    ben orda ceavp almak veya bilgi almak icin actim konuyu senin gibi adamlarin gelip pos kasmasi icin degil akilli ol
  • sayfaya giriş açık şuan, başlıyorum oynamaya, reset sınırı varmış hoşuma gitti (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoMuTaN-61

sayfaya giriş açık şuan, başlıyorum oynamaya, reset sınırı varmış hoşuma gitti (:

sen res sınırı war diyince baktımda harbi güzel servera benziyor 270 kişi online di ben baktığımda.direk aklıma şu soru geldi
    neden türkiyeden HERHANGİ bir serverin 200+ kullanıcısı olmuyor ????
  • herkes server açıyor ve herkesinki "kaliteli" , bu kişiler tr oyuncusunu bezdirdi, eskiden bu forumda ç.içi 20kişiyi düşmezdi şimdi 3-5 kişi bulmak zor
    mu titan da res sınırı var, fakat tek kasmak sıkıcı oluyor (: burası iyi paranın değeri var, sitede market var, 97d kral sürüm
  • http://bz.mugamer.com/

Ben burdayim 99b+ En sevdigim
  • kolay server tadı olmaz, 100exp gel mu.mugamer e (:
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.