Şimdi Ara

Gene bırakıyorum bu oyunu -_-

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4-5 ay önce normal oyuncusu oldugum LoL'u sıkılıp bırakmıştım.Gene 4-5 ay önce arkadaşlarımın başlamasıyla başladım.Ama bu sefer psikopatlık sınırına geçip 250-300 lira harcadım -,- İşte benim için vakit kaybı oldugunu fark ettiğim bu oyunu( KESINLIKLE BIR ELESTIRI YOK OYUN COK BASARILI). Vakit kaybıyla anlatmak istedigim ''nooblar''.ŞU OYUNUN KİLL ALMAKTAN DEĞİL PUSH YAPMAKTAN İBARET OLDUGUNU Bİ ANLIYAMADILAR.Ranked oynuyorum heycanlıyım işte.First pick'im beni support yapmaya çalışıyorlar.Birde 7 yaşındaki veletlerde oynuyor bu oyunu. Türkiye'de Metin2 ABD'de LoL Fark etmiyor :D Her neyseeee. Charımı satıyorum.Ranked skorları berbat. Elo hell . 2-7 bir char.Summoner'ımın tam ad runesi yarımda ap runesi var İsterseniz skype içi summonerımı gösterebilirim.Skinleri ve champları sayıyorum.(2-10 ranked skoru)

Akali - Stinger Akali
    Alistar - Unchained Alistar (free skin)
    Annie - Frostfire Annie
    Ashe
    Darius - Lord Darius
    Ezreal - Frosted Ezreal
    Garen - Dreadknight Garen ( begenerek aldıgım bir skin )
    Jarvan IV - Darkforge Jarvan IV
    Kayle - Viridian Kayle
    Lux
    Master Yi - Ionia Yi
    Nasus - Dreadknight Nasus
    Nidalee
    Nocturne
    Olaf
    Pantheon
    Renekton - Bloodfury Renekton
    Rumble - Bilgerat Rumble ( Ziggs terk )
    Soraka
    Tristana - Riot Girl Tristana (free skin)
    Vayne - Aristocrat Vayne
    Warwick - Hyena Warwick

Chara çektiğim RP'nin değeri : 240 TL

elo - hell oldugu için hesabı 170 liraya çıkarmak istiyorum.

SKYPE ADI : Shyplot

Summoner'ı görmek için skype eklemeniz yeter :)

Size iyi oyunlar :)

• 240 tl lik rp ile neler aldın ki aldığın skinler en fazla 50 - 60 tl eder
  • herolar ve skinler az lolda ki hesaplarında 1500 elo olmadan pek para etmedigini de düşürsek fiyatı düşür bence hem de elo hellde 80 veya 100 tl edebilir anca oda zor bir ihtimal.
  • 20 küsür hero var skinler iç açıcı değil, ranked skorum berbat diyosun 2-8 elo hell bir nebze kurtarılır da tabii her neyse.
    bu accounta verilecek max. değer 20 tl. Forum listesine göre söylüyorum yoksa 5 tl satarsın sağda solda. Hangi mantıkla 170 TL dedin anlayamıyorum, 240 tl harcamış olman bir şey değiştirmiyor, ki 240 TL'ye alınacak bir şey de yok(toplam olarak).
  • First picksen support alman daha iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat yüksek gibi.
  • cok yuksek hemde 78 herom 40-50 skinim var bu parayı vercek bırı varsa dırek satarım gercekten :)
  • 170 Türk Lirası
    170 Türk Lirası
    170 Türk Lirası
    170 Türk Lirası
    170 Türk Lirası
    170 Türk Lirası
    170 Türk Lirası
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyRevengeS

ŞU OYUNUN KİLL ALMAKTAN DEĞİL PUSH YAPMAKTAN İBARET OLDUGUNU Bİ ANLIYAMADILAR.

Aynen öyle , öndeydik adamlar turret'ı bıraktı kill aramaya başladı karşı takımın minionları bizim 2 turretımızı aldı ben adamlara ''PUSH TURRETS'' demeseydim neredeyse yenicektik resmen ve 20 dakikada çok çok kolay alacağımız maç 50 dakika da aldık
  • 10 lira veririm. ciddiyim. bi cacık olmaz bu üyelikten hiç kusura bakma verdiğin paralara da yazık olmuş geçmiş olsun. git bir soğuk su iç
  • 240 tl ye hero aldın desem adam gibi hero yok skinn desem skin yok rune page filanmı aldın nick mi deiştirdin nerde bu rp ler hesabını ver bakalım demicemde 170 TL ciddi veren olursa ben 72 hero +4 legendary skin 40 a yakın herodada düz 975 skin var alıcı varsa paslasırız west de elo hell de pek sayılmaz 5 w 7l hiç oynanmamıs diyebiliriz 700 normal win var . Teklif olursa dinlerim .C9 çıkıyo oynamıcam artık lol . ( Amacım konunu sabote etmek degil umarım hoş görürsün )
  • Televizyon Kumandası + Pil Anlaşalım
  • Çok pahalı. 30 liradan fazla etmez bence. Verdiğin paralara yazık olmuş. Geçmiş olsun.
  • lol un hesapları ko gıbı sro gıbı yuksek fıyatlara gıtmıyor cunkı nerdeyse (skın vb. harıc ) oyun ıcındekı tum ıcerıklere ucretsız ulasabılıyorsun. tek para edecek sey ıse muhtemelen elo dur yuksek elolu hesap almak ısteyende muhtemelen 2000 e yakın elo ya sahıp hesapları satın almak ıster.
    soylede bır durumda olabılır hesap 2 yıldır oynanıyordur heroların tamamına sahıptır yenı baslamak ısteyen 2 yılını vermeyıp herolar ıcın almak ıster tabı ne kadar ucrete satılır bılınmez.
    ben 2 yıldır oynuyorum, deselerkı hesabın ancak 150 tl eder tenezul bıle etmem satmaya 2 yıl zaman harcamısım buna karsılık 150 tl fıyat bıcılmesı bıle benı uzer hıc satmam dursun kenarda.
  • Ben sana bi sakız vereyim sen bana bu hesabı ver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RobinHood35

240 tl lik rp ile neler aldın ki aldığın skinler en fazla 50 - 60 tl eder

Bilip bilmeden konusma :)http://www.hizliupload.com/di-M5T9TWBQ.jpg Adeks adında bir internet kafe var.5 Dolarlık rp 16 10 dolarlık 32 20 dolarlık 64 tl ediyor.Mantıgı sana kalmıs. EDİT : YANLIS RESİM PARDON :P BUYUR

quote:

Orijinalden alıntı: LuizBlack

herolar ve skinler az lolda ki hesaplarında 1500 elo olmadan pek para etmedigini de düşürsek fiyatı düşür bence hem de elo hellde 80 veya 100 tl edebilir anca oda zor bir ihtimal.

saol fark ettim yeni

quote:

Orijinalden alıntı: saiansakulta

20 küsür hero var skinler iç açıcı değil, ranked skorum berbat diyosun 2-8 elo hell bir nebze kurtarılır da tabii her neyse.
    bu accounta verilecek max. değer 20 tl. Forum listesine göre söylüyorum yoksa 5 tl satarsın sağda solda. Hangi mantıkla 170 TL dedin anlayamıyorum, 240 tl harcamış olman bir şey değiştirmiyor, ki 240 TL'ye alınacak bir şey de yok(toplam olarak).

cok acıklayıcı oldu :(

quote:

Orijinalden alıntı: NDS

First picksen support alman daha iyi

sana tek bir lafım var last pick always pick support ..

quote:

Orijinalden alıntı: kazze

10 lira veririm. ciddiyim. bi cacık olmaz bu üyelikten hiç kusura bakma verdiğin paralara da yazık olmuş geçmiş olsun. git bir soğuk su iç

SÜRAHİYİ DİKİYORUM

quote:

Orijinalden alıntı: PuRpLeVoDkA

Ben sana bi sakız vereyim sen bana bu hesabı ver.

Televizyon kumandası + pil teklifi var bye :D

quote:

Orijinalden alıntı: Nükleer Başlıklı Kız

Televizyon Kumandası + Pil Anlaşalım

anlaştık :D
    Saolun arkadaşlar hesabı 3 kuruşa satacagıma bi köşede kalsın diye tutucam :P Çok güldüm yorumları okurken :) Hepinize teşekkürler. ( elo yu düzelticem heveslendim :D )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyRevengeS -- 13 Haziran 2012; 17:08:14 >

• Haksızsın adamlar çok hemde çoı haklı. First pick support ad carry veya jungle almalı. Sen ne istiyordun afedersn ama kusura bakma mid falan mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orijinalden alıntı: MyRevengeS

Orijinalden alıntı: RobinHood35

240 tl lik rp ile neler aldın ki aldığın skinler en fazla 50 - 60 tl eder

Bilip bilmeden konusma :)http://www.hizliupload.com/di-M5T9TWBQ.jpg Adeks adında bir internet kafe var.5 Dolarlık rp 16 10 dolarlık 32 20 dolarlık 64 tl ediyor.Mantıgı sana kalmıs. EDİT : YANLIS RESİM PARDON :P BUYUR
    Bilip bilmeden konuşmak değil aldığın skinler 50-60 tl kalan 200 tl yede champion boost filan mı aldın ?
  • ELO'yu düzeltirsen istediğin alıcı tipini bulursun
  • 240lira para harcayıp hesabı sürekli eastten weste , westten easte falan mı transfer ettin ? Ne skin var ne de champion . Bunların neresi 240 lira ediyor anlamadım vallaha .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.