yavastan yavastan denemelere geçmek istiyorum. Çözmeden sınava girme dediğiniz veya şunu çözdüm zaman kaybı diyeceğiniz genel/Bölüm denemeleri tavsiyesi istiyorum. bolum denemesi tyt mat için;acil rejerenasyon, 345 ayt fizik: turfoz ayt fen:yargi lemma düşünüyorum. eklemek istediğiniz varsa yollayin gelsin
Türkçe: hız ve renk// Yayın denizi Sosyal:endemik Mat:kafa dengi//Endemik//mat kulübü (zor) TYT apotemi//3-4-5//mat kulübü (zor) AYT Fen:endemik TYT Endemik 30 lu kimya,biyoloji Özdebir TYT-AYT fen Nihat bilgin TYT-AYT fizik Genel(TYT):345//okyanus 6lı//bilgi sarmal depar//Esen kırmızı Genel(AYT):kafa dengi // endemik// 345//çözüm Almayı düşündüklerim bunlar.okyanus bilgi sarmal Esen kırmızı tyt denemelerini aldım zaten.geri kalanı Ocak sonuna kadar temin edicem.
Denemeler Tyt genel Hg konsantrasyon 345 Yayindenizi 4lu Meb denemeleri Osym ornek kitapcik 2017 Msu 2018 Osym tyt Ayt genel 345 Sarmal Meb denemeleri 2018 Osym Ayt Ayt mat 345 acil apotemi metin derece 2013 itibariyle Lysler Tyt mat 345 acil metin Tyt Ayt fizik Nihat Bilgin Karaagac 2013 itibariyle Lysler Apotemi Ayt kimya 2010 itibariyle lysler Ayt bio 2010 itibariyle lysler Ayt fen Lemma Tyt fen 2015 itibariyle ygs fenler Tyt sos Yanit ve paraf oneriliyordu 2015 itibariyle ygsler Tyt Tr Karekok,paraf,yanit 2013 itibariyle ygsler Meb denemeleri
quote:Orijinalden alıntı: Guest-D63A2EC38Denemeler Tyt genel Hg konsantrasyon 345 Yayindenizi 4lu Meb denemeleri Osym ornek kitapcik 2017 Msu 2018 Osym tyt Ayt genel 345 Sarmal Meb denemeleri 2018 Osym Ayt Ayt mat 345 acil apotemi metin derece 2013 itibariyle Lysler Tyt mat 345 acil metin Tyt Ayt fizik Nihat Bilgin Karaagac 2013 itibariyle Lysler Apotemi Ayt kimya 2010 itibariyle lysler Ayt bio 2010 itibariyle lysler Ayt fen Lemma Tyt fen 2015 itibariyle ygs fenler Tyt sos Yanit ve paraf oneriliyordu 2015 itibariyle ygsler Tyt Tr Karekok,paraf,yanit 2013 itibariyle ygsler Meb denemeleriteşekkürler hocam. tekrar mı hazirlaniyosun
quote:Orijinalden alıntı: Threshin hookuTürkçe: hız ve renk// Yayın denizi Sosyal:endemik Mat:kafa dengi//Endemik//mat kulübü (zor) TYT apotemi//3-4-5//mat kulübü (zor) AYT Fen:endemik TYT Endemik 30 lu kimya,biyoloji Özdebir TYT-AYT fen Nihat bilgin TYT-AYT fizik Genel(TYT):345//okyanus 6lı//bilgi sarmal depar//Esen kırmızı Genel(AYT):kafa dengi // endemik// 345//çözüm Almayı düşündüklerim bunlar.okyanus bilgi sarmal Esen kırmızı tyt denemelerini aldım zaten.geri kalanı Ocak sonuna kadar temin edicem.teşekkürler
quote:Orijinalden alıntı: Guest-D63A2EC38EvetAllah gönlüne göre versin hocam. Bende 4. yilimdayim.benim için psikolojisi zor senin için obp sıkıntı ama inşallah ustesinden geliriz.
quote:Orijinalden alıntı: Mithrandir.yukarıdaki liste yeterli Alıntıları Göster tamamdir hocam teşekkürler
quote:Orijinalden alıntı: FapstronotUruk yazmış hocam her şeyi bize bir şey kalmamış aynen hocam sağolsun :D