Şimdi Ara

Genel olarak caddede nasıl takılıyoruz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Genel olarak caddede nasıl takılıyoruz ?

(En Son Oy Tarihi: 6.12.2005)
Giriş
  • Arkadaşlar işte bir anket daha . Biras cıvık oldu ama ben yinede soruyorum :

" Genel olarak caddeye çıkınca ne yaparsınız ? ? ? "

( DİP NOT : Bu ankete istanbulda yaşayanlar cevap versinler . düşüncelerinizi - eğer kötüyse - kendinize saklayın . )

SAYGILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBigMysterious -- 5 Aralık 2005, 16:55:17 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ensar

allah allah yaws bnce sen daa garipsin sadece bi ankaet hazırladım düşünceni kendine sakla lütfen ...
    neresi saçma yani sadece biras cıvık hazırladım o kadar ...
  • cadde derken??
  • yıllardır evde takılıyorum (6-7 yıldır) gündüzleri, akşamları mezun oldugum okula (imam hatip)eyüpe gidiyorum geziniyoruz mezun arkadaşlarla hafta da 3 gün eyüpteyiz salak salak gülerek kendi aramızda esprilerle yürürüz hep içimizde bir ipnelik bir şeytanlık vardır..ağır şakalara yaparız..Haliç sahili Balat Karagümrük Fatih Sultanahmet Beyazıd Eminönü Bahçelievler Topkapı Emirgan Beşiktaş Rumeli Hisarı.. gezinip dururuz..okuldaykende böyleydi hala böyle..
  • Ya arkadaşim anket yapmişin iyi güzelde hiç içlerinde yapilmaya deycek bişiyoq baktim baktim bi karar weremedim sen eniyisi oraya bide boş şık koy veya diğer die bizde onu seçelim
  • o şıkların arasına caddede calısanlarıda ekle sana zahmet.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Devil_VeNoM

Ya arkadaşim anket yapmişin iyi güzelde hiç içlerinde yapilmaya deycek bişiyoq baktim baktim bi karar weremedim sen eniyisi oraya bide boş şık koy veya diğer die bizde onu seçelim

Bende işaretlemedim yapacak bişey yok orada...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.