Şimdi Ara

Genel satış fiyatından ucuz kombine bilet. (1 adet)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçen sene maçlara ankaradan gidebildiğim için kombine almıştım ve çoğu maça gittim. bu senede aynı şekilde giderim diye düşünerek tekrar kombine aldım ama hem iş hemde maddi imkanlardan dolayı maçlara gidemiyorum. o yüzden klübün satış fiyatından düşük olacak şekilde satmayı (devretmeyi) yada yine maç fiyatından düşük olacak şekilde kiralamayı düşünüyorum. koltuk batı tribünü 403 blokta. kombinenin passo satış fiyatı kdv dahil 1505 tl dir. ben aldığım fiyat olan 1350 tl den vermeyi düşünüyorum. eğer isteyen olursa yine anderlecht maçına tek maç kiralayabilirim pasoligi olanlara. normal satış fiyatı 200 tl ben 150 tl istiyorum tek maç için. millet pegasus üst için 200 liralardan bahsediyor. isteyen olursa koltuğun olduğu yerden çekilen fotolarıda yollayabilirim.
    alışverişin güvenli olması için yüzyüze yada tanıdık vasıtası ile yapılması tercihimdir.
    umarım ilan kurallara aykırı değildir. kurallar kısmında gişe satışının üstünde satış yasaktır yazıyor ben düşük fiyata vereceğim için açtım konuyu.

Genel satış fiyatından ucuz kombine bilet. (1 adet)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.