Şimdi Ara

General Electric Megalight Ultra +120 nasıldır arkadaşlar, Photon'dan memnun değilim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, şimdiye kadar (herhalde 2 sene oldu en az) Photon Xenon etkili far (beyaz ışık) kullandım ama hiç memnun kalmadım. Işıklı ve yağmurlu ortamda hiç etkisi yok, bunun için değiştirmek istiyorum. Sizce General Electric Megalight Ultra +120 nasıldır, kullanan oldu mu acaba. Geçen gün yol üzerinde bir dükkanda sordum "50 lira" dedi, dediğine göre iyiymiş. Herkes sattığı ürüne iyi diyor zaten. Aracım 2011 model Era... Sizce ne yapayım, çok da para vermek istemiyorum. Fikirleriniz nedir, teşekkür ederim şimdiden cevaplarınızGeneral Electric Megalight Ultra +120 nasıldır arkadaşlar, Photon'dan memnun değilim... için...

• Osram night breaker ya da philips extreme power bakabilirsiniz. İyi ampüllerdir. General Electric in ampulünü bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denedik, Osram veya Philipse göre ömrü kısa. Fakat fiyat farkı yarıya yakın.
  • photon xenon etkili far yağmurlu havada işe yaramıyor, ama led xenon ampulleri gerçekten çok iyi mercekli farlarda. merceğin de etkisi var tabi.
    sizin sorunuza gelince birçok kişi general electric öneriyor, ama yine yağmurlu havada etkisinin azaldığını görüşün kısıtlandığını söylüyorlar. orjinal ampul yağışlı havada daha iyi, bunlar açık havada daha iyi diyorlar.
    ömür açısından bilmiyorum ama bende puntoya ampul bakıyorum, orjinalleri dahi yağışlı havada çok az aydınlatıyor açık havadakine göre.
    konuyu takip etmek için yazayım hemde fikir vereyim dedim uzattım yine. kazasız belasız iyi sürüşler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.