Şimdi Ara

General Elite 32 Gb İle Sony Xperia Z Ultra Takas Edilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ELİTE İLE SONY NİN İKİSİDE İŞLEMCİSİ AYNI TAKAS OLURSA BAŞA BAŞ OLACAK YARDIMCI OLUN YARIN GÖRÜŞÇEZ NE OLURX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!General Mobile Discovery Elite 32GB

ELİTENİN ÖZELLİKLERİ
    White ile 3G ‘de konuşma süresi maksimum 360 dakikadır. Kullandığı pil Lityum Ion pildir. 7,2 Mbps ile veri İndirme Hızı çok yüksektir.
    ÇinSanalAkıllı Telefon (Smartphone)Düz5,5"16 MegapixelBeyaz1080 x 1920 pxGPSWi-fi3GLTPSBluetoothGPRSDokunmatik EkranDijital PusulaEdgeMP3 ÇalmaWapAndroid OS v4.2 Jelly BeanUsb Port1800,1900,850,900 MhzSNAPDRAGON 800

SONY XPERİA Z ULTRA NIN ÖZELLİKLERİ
    Ağırlık
    212 gram

Boyutlar
    179 x 92 x 6,5 mm

Kamera
    8 megapiksel, Exmor RS destekli hızlı çekim yapabilen kamera
    Otomatik netleme özelliğine sahip 16x dijital yaklaştırma
    Ekran
    6,4 inç TFT
    16 milyon renk, 1920 x 1080 piksel

İçindekiler
    Google Android 4.4 (Kitkat)
    2.2 GHz Qualcomm MSM8974 Dört Çekirdekli

Dayanıklılık
    Suya dayanıklı (IP55 ve IP58) **
    Toza dayanıklı (IP55) **
    Pil
    Konuşma süresi: 16 saate kadar***
    Bekleme süresi: 820 saate kadar***
    Müzik dinleme süresi: 110 saate kadar***
    Video oynatma süresi: 7 saate kadar***

BİLDİĞİMİZ ÜZERE GENERAL MOBİLE ELİTE ANTUTU DAN 35BİN KÜSÜR AALIYOR BU TELEFON DA 32000 ALIYOR AMA MARKA SU GEÇİRMEZLİK VAR YARDIMCI OLUN PERFORMANS OLARAK YAKIN PERFORMANSI VERİYOR NE YAPAYIM???????????????????
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• değiştir... senin içinde değişiklik olur
  • Değiştirmek isteyen arkadaş büyük ihtimal büyük ekranla taşıma sorunu olduğundan değiştirmek istiyor bu senin için problem değilse kesinlikle değiştirebilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun temiz olduğunu düşünüyorsan değiştirebilirsin, ama Elite Z Ultradan aşağı kalır değil hatta bence daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YA XPERİA Z DESELERDİ HADİ YÜRÜ GİT DERDİM TELEFONUMDAN MEMNUNUM AMA BU XPERİA Z ULTRA PERFORMANS OLARAK HEMEN HEMEN YAKIN BİRDE SU GEÇİRMEZLİK OLAYI VAR BİRDE ELİTE NİN İKİNCİ ELLERİ 700-800 CİVARİ XPERİA Z ULTRA NIN LG G2 İLE BİLE DEĞİŞMEDİM EKRAN BOYUT BÜYÜKLÜĞÜNÜ SORUN GİBİ GÖRMEZSEK BANA NE GİBİ YARARLARI OLUR YORUMLARINIZI BEKLİYORUM GÖRÜŞLERİNİZ BENİM İÇİN ÖNEMLİ!!!!!!!!!
  • Bence takas olunur. Performans olarak yakın cihazlar Hem eliteye güncellenme gelmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.