Şimdi Ara

General Klima Kullanıcıları Dostluk ve Dayanışma Başlığı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
255
Cevap
2
Favori
32.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ASYA12LKC ile ASYG12L arasında karar veremedim, ne gibi bir fark var bilgi alabilirmiyim birinin liste fiyatı 2363 digeri 2576 tl.
    Şimdiden çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: stranger2707

Merhabalar,
    ASYA12LKC ile ASYG12L arasında karar veremedim, ne gibi bir fark var bilgi alabilirmiyim birinin liste fiyatı 2363 digeri 2576 tl.
    Şimdiden çok teşekkürler

acele etme gardaşım inceleme bekliyoruz
  • Cevap gecikmeli oldu ama başkasının işine yarayabilir. İkisininde kapasitesi aynı (Soğutma 3,40kw, Isıtma 4kw). Ancak tasarruf oranları farklı.

ASHA12LG soğutmada 890 watt, ısıtmada 970 watt tüketiyor. EER: 3,80 COP: 4.12
    ASHA12LKC soğutmada 1060 watt ısıtmada 1100 watt tüketiyor. EER: 3,21 COP: 3.62

Diğer bir ifadeyle teorik olarak 12LG, 12LKC ye göre soğutmada %19, ısıtmada %13,5 oranında tasarruflu.
  • bende yaklaşık dört senedir general 12plasma serisi kullanıyorum ve memnunum ama şimdi bu seri varmı bilmiyorum. zira 4 sene oldu
  • ya arkadaşlar hm fujitsu hem general aynı cihazlar ise servisleri ithalatçısı niye farklı pek anlamadım .eğer ayrı ise general klima iyi bir tercih olur.Ama distribütör firma fujitsu ile aynı ise yani abkay group ise aman uzak durun bu kadar sorumsuz lakayt bir firma olamaz.Şikayet köşelerine bir bakın 1 tane cevap verilen ve çözülen mağduriyet yok.bu japonlar salak mı?
  • merhabalar yeni 12.000 btu inverter klima aldım ancak seri kodu biraz farklı General ASHG 12 LECA bunun general ASHA 12 LGCZ 'den farkı nedir bilen var mı
  • Arkadaşlar ;

General ASHA12LKC:http://www.iklimplus.com.tr/general-inverter-duvar-tipi-klimalar/general-inverter-klima/general-asha12lkc-klima.html

General ASHG12LECZ :http://www.beyazesyamerkezi.com/General-ASHG12LECZ-inverter-Klima-12-000-Btu-_14831.html#0

General ASHA (G) 12L Klima:http://www.iklimplus.com.tr/general-inverter-duvar-tipi-klimalar/general-inverter-klima/general-asha-g-12l-klima.html

arasındaki farklar nedir acaba?
    PDF dosyalarını bulmadım

Bunların hangileri Fujitsu'nun

ASYG12 LE ve ASYG 12LU modellerinin muadilidir?

• ASHG12LECZ

ASHG12LKCZ

ASHG12LLTZ

hangisi en iyi? Sorunlu seri değil di mi bunlar??? Yoksa sorunlu LGC ile aynı mı?
  • GENERAL yeni kasa 12000 lik 2 nci el klima alıyorum montaj 3 m tesisat ile birlikte 750 tl nasıl iyi fiyat mı yardımcı olurmusunuz ?
  • general klima kullanıcıları aşağıdaki listeme bakıp yorum yapabilir misiniz?

1- mitsubishi heavy ind. SRK35ZMP-S/S1 : 2500 tl

2- General ASHG 12LLTZ : 1800 tl

3- General ASHG 12LECZ : 2000 tl (yukardakine ek catechin ve koku filtresi var, ozellikleri ayni gibi)

4- Daikin Mira FTXN35L9 2314 tl (malezya uretimi)

5- Toshiba Daiseikai 2 RAS-13SKRV-E 2820 tl (yeni aluminyum govdeli, iyonizer ve plazma filtresi on planda)

6- Toshiba suzumi RAS-13SKV-E 2390 tl (asagidaki alarko xpower gold ile ayniymis)

7- Alarko Carrier 53 NQV XPOWER Gold (42NQV 035m2) 1950 tl (makulbir urun)

8- Mitsubishi Electric Comfort Inverter MSZ-HJ35VA 2665 tl (yetkili buna tam inverter degil dedi)

son listemiz bu sekilde

Alarko ve Toshiba ses konusunda problemli, Daikin Mira yerine Shira olsaymis keske ama pahali.
    MHI ve General markalar da on plana cikiyor.

sessizlik sorunsuzluk uzun omurluluk servis gibi kriterler karsilastirildiginda tavsiyeniz ne olurdu
    cevaplariniz benim icin onemli olacak

• ignored03 İ kullanıcısına yanıt
    İklimsa ya bulaşmamanız haricinde verebileceğim bir tavsiye yok ama İklimsa dan alışveriş yapmamanızı öneririm.
  • rebanuba R kullanıcısına yanıt
    önceki mesajlarda da abkay'dan uzak durun denmişti
    iklimsa'ya da bulaşmazsak ne general ne fujitsu alabilcez anlaşılan
  • Ben mala baktığım için mal iyi ise alırım, ülkemizde hiçbir şeye güvenmiyorum. Ürün kaliteli olursa en az 10 yıl sorun çıkmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar uzman bir arkadaşın yardımına ihtiyacım var.yeni general asghlttz 12000lik inverter taktırdım.aynı odadaki 12000lik eski sistem klimayı başka yere naklettirdim.yeni klimanın soğutması hoşuma gitmedi ve çıkış sıcaklıklarını ölçtüm.oda sıcaklıkları aynı,ayarlanan sıcaklık 20 derece,ikiside high konumda iken 5dk sonra benim eski klimada üfleme sıcaklığı 8-9 derece,yeni klimada ilk 5 dakikada yani inverter tam kapasite çalışırken üfleme sıcaklığı 13-14 derece.servisi aradım kıvırıp duruyorlar,inverterda böyleymiş diye.inverterda üfleme sıcaklığı yükselir yükselmesine fakat bu seçilen sıcaklığa yaklaşıldığı zaman olur bildiğim kadariyle.servis gelecek ,bakacak.yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • arkadaşım montajda vakumlama yapılmaysa verimsiz çalışır cihaz bende general AWHZ14LBC var dışarısı 30 derece iç ünite hı power modunda yani en hızlı fan 3.5 derece üflüyor ve quıetmoduna aldığımda 2.0 derece sonra 5.5 derece oluyor
    bir yakınımda general 9000 lik plazma serisi var iç ünite yanmış tek iç ünite satılır mı?
  • bir hayırsever bana bu Fujitsu modellerinden
    asyg 12 llta 1850 tl

ile

asyg 12 lmca 2250 tl

arasındaki farkı anlatabilir mı? aradaki 400 Tl farka değer mi? netten bakıyorum isimleri her yıl değişiyor sanırım bu cihazların bulmak zulüm..Enerji sarfiyatı ve f/p dengesine göre hangisini almalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GBoztepe -- 29 Haziran 2014; 13:47:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19]GaLaTaSaRaY[05

bir hayırsever bana bu Fujitsu modellerinden
    asyg 12 llta 1850 tl

ile

asyg 12 lmca 2250 tl

arasındaki farkı anlatabilir mı? aradaki 400 Tl farka değer mi? netten bakıyorum isimleri her yıl değişiyor sanırım bu cihazların bulmak zulüm..Enerji sarfiyatı ve f/p dengesine göre hangisini almalıyım?

Bütçeniz uygun ise asyg 12 LU Serisini alın cop eer değerleri cok yüksek süper ekonomik ve sessiz bir cihaz %25 indirimi var.Kullandıkça bana dua edersiniz,satıcı ve sevis değilim oğluma yeni alındı kullanıyor.Ben panasonik etheria kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: onrbab

quote:

Orijinalden alıntı: 19]GaLaTaSaRaY[05

bir hayırsever bana bu Fujitsu modellerinden
    asyg 12 llta 1850 tl

ile

asyg 12 lmca 2250 tl

Bütçeniz uygun ise asyg 12 LU Serisini alın cop eer değerleri cok yüksek süper ekonomik ve sessiz bir cihaz %25 indirimi var.Kullandıkça bana dua edersiniz,satıcı ve sevis değilim oğluma yeni alındı kullanıyor.Ben panasonik etheria kullanıyorum

Sali gunu gidicem almaya butceyi denklestirebilisem bu modele yonelirim. Cvp icin tskkrler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 15 m2 yatak odam için genelde soğutma amaçlı çalışacak klima istiyorum.

GENERAL ASHG09LLTZ 9binlik inverter için iklimsa 1600 TL fiyat verdi.

vakumlama yaptıklarını da kendileri söyledi. görüştüğüm şahıs da güven verdi. bitirim esnaf ayakları yoktu. muhtemelen alacağım bu makineyi. sizce nasıl fiyat?

ayrıca yatak odası olduğu için ses düzeyi yeterince düşük mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wwwwarlord -- 1 Ağustos 2014; 2:34:22 >
  • wwwwarlord W kullanıcısına yanıt
    Fiyat iyi ses seviyeside düşük. Ama klimanın iyi olduğu konusunda bişey demem.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.