Şimdi Ara

General Mobil Discovery Sim Kart Girisi bozuldu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
9.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar telefonu yeni aldim. Hatti kestirdim microsim olarak. Kestirdigimden geriye kalan parcayi sim2 yerine takmistim. Icinde kirildi parcasi kaldi. Telpa garantili. gondersem garanti kapsamina girer mi? Girmezse maliyeti ne kadar olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk defa boyle bi problem duyuyorum sanirim garanti disi yaparlar cift sim kullanmiyosan onemsiz bence

• Bu arada istersen bi telefobcuya gotur garabtiyi bozmayacak sekilde cikarirsa yaptir cimbizla felan halleder belki

• Telefoncu bozulursa sorumluluğu almaz< ona göre götür,sonra bozulunca adama suç atma.Büyük ihtimal garanti servisi kullanıcı hatası diyecektir ve tahminen 60-70 lira masraf çıkar.
  • Bende bozdum iki giriş yerinide bu parçadan satan biri varsa bana ulaşabilirmi
  • refleks44 R kullanıcısına yanıt
    Aynı hatayı bende yaptım :) çıkartmaya çalışıyorum çıkmıyor meğersem sim kartı okuyan tel gibi şeylere takılmış. Kestirdiğim simi içine sokmaya çalıştım hepsi olmasa bile ucu biraz girdi. Daha sonra rahatca çıkardım. Geçmiş olsun kardeş
  • KubilayAgyar kullanıcısına yanıt
    nasıl çıkartabildiniz benimkinin içindede birşey tıkandı ve tel havaya kalkmış durumda düzelmiyor acaba cımbız işe yarar mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tek sim kart ile ipad ve iphone?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: deep55

nasıl çıkartabildiniz benimkinin içindede birşey tıkandı ve tel havaya kalkmış durumda düzelmiyor acaba cımbız işe yarar mı

Ayni hatayi s4 te yaptim igne ve cimbiz yardimiyla mikro sime ait parcayi cikarmistim

• quote:

Orijinalden alıntı: Yalnızlık Senfonisi

quote:

Ayni hatayi s4 te yaptim igne ve cimbiz yardimiyla mikro sime ait parcayi cikarmistim

Peki sim girişi calistimi hocam benimkinde birşey kalmamis ama tellerden biri havaya kalkmis durumda duzeltsem calsrmi acaba

• Şirket hatti nano simi büyük bölüme yerleştirirken bende içeri kaçırmıştım ilkinde cımbızla kolayca aldım ama ikincisi çok derine kaçtı ve çıkartırken sim okuyan sari dişleri kirdim geçmiş olsun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yalnızlık Senfonisi

quote:

Peki sim girişi calistimi hocam benimkinde birşey kalmamis ama tellerden biri havaya kalkmis durumda duzeltsem calsrmi acaba

Geri yerine micro sim takinca çalıştı

• ACİİİİİLLLL.

Arkadaşlar ne yaptınız probleme nasıl çözüm buldunuz aynı şey benimde başıma geldi. Telefon 4 gunluk daha garanti kapsamında yapıyorlar mı acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: refleks44

Arkadaslar telefonu yeni aldim. Hatti kestirdim microsim olarak. Kestirdigimden geriye kalan parcayi sim2 yerine takmistim. Icinde kirildi parcasi kaldi. Telpa garantili. gondersem garanti kapsamina girer mi? Girmezse maliyeti ne kadar olur.

eğer garanti dışında ise 25 tl ye yapıyorlar. sim 1 2 fark etmez. benimde başıma aynı şey geldi 25 tl için 2 senelik garantiyi bozmaya değmez .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -kingrider- -- 25 Ocak 2015; 21:57:22 >
  • Tek benim başıma geldi sanıyordum meğerse benden başkalarıda varmış bu durumu yaşayan çözüm bulan olursa veya telpa kaç paraya yapıyormuş bilgi paylaşan olursa seviniriz
  • https://www.youtube.com/watch?v=vxAyrGAJFQ0
    sim yuvası sorunu çözümü
  • ibrow İ kullanıcısına yanıt
    videodaki işlemi yapabilecek adam varmı bu forumda amatör olarak ben sanmıyorum..!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.