Şimdi Ara

General Mobile 4G Android One 'DOKUNMATİK PROBLEMİ YAŞAYANLAR BURAYA !' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
1
Favori
34.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kaç kere dedim yeter artık bu dokunmatik hassasiyet yazilimsal bir durum google böyle ayarlamış

Geri bildirim yapıldı Güncelleme ile hassasiyet arttırılacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon programının ismi nedir ?

Bu arada almaktan vazgeçtim 2.el bulmuştum . Donanımsal bir sorun bu .
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugraakkoc

Kaç kere dedim yeter artık bu dokunmatik hassasiyet yazilimsal bir durum google böyle ayarlamış

Biz telefon kendi kendine tuşlara basıyor diyoruz sen hassasiyet diyorsun hala. Onunla bu alakasız.

• Ekran filmindendir belki dedim az önce çıkardım onu ama cihaz daha da çıldırdı. Servise mi göndersem yoksa iade mi etsem kararsızım. Bu aldığım 2. cihaz. Öncekini de başka sorunlardan ötürü iade etmiştim. Discovery'nin gözünü seveyim valla. Soğuttu bu gm4 iyice beni kendinden.

• quote:

Orijinalden alıntı: medcezir55

Ekran filmindendir belki dedim az önce çıkardım onu ama cihaz daha da çıldırdı. Servise mi göndersem yoksa iade mi etsem kararsızım. Bu aldığım 2. cihaz. Öncekini de başka sorunlardan ötürü iade etmiştim. Discovery'nin gözünü seveyim valla. Soğuttu bu gm4 iyice beni kendinden.

İçine sinmediyse iade etmen en iyisi,telefona ayırdığın bütçeyi artırabilirsen farklı alternatifler mevcut...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelegivat -- 4 Haziran 2015; 12:46:28 >
  • ben video yu izleyemedim sorun nedir tam olarak. bende de var gm 4g ama çok sorun yaşamıyorum ben.
  • pelegivat P kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış anlaşılmış yada yanlış bir cümle kurmuşum diyeyim. Orda elimde patlamasından korkuyorum derken o anlamda patlamayı kast etmedim. Elimde arızalı bir şekilde kalır, o şekilde kullanmak zorunda kalırım manasında kullanmak istemiştim. :)
  • medcezir55 kullanıcısına yanıt
    Sıfır bir ürüne kendimiz çözüm üretmek saçma açıkcası. En mantıklısı geri göndermek.
  • pelegivat P kullanıcısına yanıt
    Hocam ben cihazı almadan bayağı araştırdım gerek burada, gerekse technopat forumunda daha önce GM cihaz kullanan bir çok arkadaş bu tür uyarılarda bulundu fakat sizinde söylediğiniz gibi firmaya özellikle google iş birliğinden dolayı şans vermek istediğim için aldım cihazı ama oturupta bu kadar bariz bir hatanın güncelleme ile giderilmesinide bekleyemem açıkcası.
  • atobaba A kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum fakat şunu eklemeliyim. Her firmanın ürününde sıkıntı çıkma ihtimali var fakat bu oran GM cihazlarında çok yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdemre

gördüğüm tek sorun kulaklık çıkışı. 5 kulaklık ile denedim sorun hala aynı. Çok çok kısık çıkıyor ses yani iphonenin yarısı kadar bile değil.

Hocam google play müzik ile ses az ben aimp3 indirdim oldukça yüksek ses veriyordu onu bir deneyin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelegivat

Benim anlamadığım Gm nin cihazları bu forum ve siteye göre o kadar sorunlu ve dandik ise neden Türkiyede en fazla satılan cihazlar,yani milyon adet bu cihazlar alınıp satılıyor hiç kimse teknoloji ve telefondan anlamıyor da, bir teknoloji uzmanları bu site ve forumlardamı var,bence konu teknolojiden anlamak yada anlamamakla alakalı değil bazılarında varolan marka fanboyluğu ve markayla arasında duygusal bir bağ oluşturmasından kaynaklanıyor..

Bu sorunun cevabı gayet net bence. Herkes telefouna 2-3 bin lira veremiyor. Bu tür ucuz cihazlara yönelmemiz de çok doğal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolcuturk

Dokunmatik problemi bende de mevcut 10 gündür, cihaz 20 günlük nerdeyse.Hatta şuan bu yazıları zor yazıyorum. Bildirim ekranı sürekli açılıyor kafasına göre. GM asistan uygulamasınaldaki bildirim kısmına yazdım biraz önce. Olmadı ben de göndereceğim :(

Bazı arkadaşlar "yazılımsal sorun düzelir" yada "kronik problem değil" deselerde bana göre bu ürünler kesinlikle kronik problemli. Geri iade içinde elimden geleni yapacağım olmazsada cihaz değişimi talep edeceğim yoksa bu cihazı artık kullanmak istemiyorum kesinlikle göz ardı edilecek bir problem değil bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Katip785

quote:

Benim anlamadığım Gm nin cihazları bu forum ve siteye göre o kadar sorunlu ve dandik ise neden Türkiyede en fazla satılan cihazlar,yani milyon adet bu cihazlar alınıp satılıyor hiç kimse teknoloji ve telefondan anlamıyor da, bir teknoloji uzmanları bu site ve forumlardamı var,bence konu teknolojiden anlamak yada anlamamakla alakalı değil bazılarında varolan marka fanboyluğu ve markayla arasında duygusal bir bağ oluşturmasından kaynaklanıyor..

Bu sorunun cevabı gayet net bence. Herkes telefouna 2-3 bin lira veremiyor. Bu tür ucuz cihazlara yönelmemiz de çok doğal.

Benim demek istediğim 2000-3000 TLlik cihazlardada sorun çıkabilir önemli olan fırmanın bu soruna çözüm bulabilmesi...

• quote:

Orijinalden alıntı: bugraakkoc

Kaç kere dedim yeter artık bu dokunmatik hassasiyet yazilimsal bir durum google böyle ayarlamış

Hocam yapmayın lütfen kör cahil bile şu videoya bakınca yazılımla alakalı bir durum olmadığını anlayabilir. Resmen cihazın dokunmatik paneli doğru oturtulmamış yazılımla alakası nerede bunun yahu?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Katip785

quote:

Benim demek istediğim 2000-3000 TLlik cihazlardada sorun çıkabilir önemli olan fırmanın bu soruna çözüm bulabilmesi...

m aynı şeyi az öncede yazdım gene yazayım. Her markada sıkıntı ihtimali çıkması olasılığı vardır fakat bu olasılık GM cihazlarında oldukça yüksek diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

Telefon programının ismi nedir ?

Bu arada almaktan vazgeçtim 2.el bulmuştum . Donanımsal bir sorun bu .

Telefon programı derken? Kullandığım test yazılımını soruyorsanız "Touch Tester" dı sanıyorum.
  • test yaptıgın programın adı ne , birde iade yaptıgımızda istedigimiz hesabamı geçiyor para yoksa kredi kartımdan aldım orayamı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: medcezir55

Ekran filmindendir belki dedim az önce çıkardım onu ama cihaz daha da çıldırdı. Servise mi göndersem yoksa iade mi etsem kararsızım. Bu aldığım 2. cihaz. Öncekini de başka sorunlardan ötürü iade etmiştim. Discovery'nin gözünü seveyim valla. Soğuttu bu gm4 iyice beni kendinden.

Şansınız var iken kesinlikle iade edin bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gazellewish

ben video yu izleyemedim sorun nedir tam olarak. bende de var gm 4g ama çok sorun yaşamıyorum ben.

cihaz dokunmatik ekranının sağ üst köşesinden alt köşesine kadar olan kısımı kendi kendine basınç uyguluyor ve bunu dokunma olarak algılıyor cihaz. Doğal olarak kendi kendine dokunmalar oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.