Şimdi Ara

General Mobile 4G Android One 'DOKUNMATİK PROBLEMİ YAŞAYANLAR BURAYA !' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
1
Favori
34.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Elmandrill

test yaptıgın programın adı ne , birde iade yaptıgımızda istedigimiz hesabamı geçiyor para yoksa kredi kartımdan aldım orayamı

Programın adı "Touch tester". İade ile ilgilide pek bilgim yok fakat kart ile işlem yaptıysanız aynı karta iade ediliyor diye biliyorm.
  • Katip785 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler telefon gelsin test edip bakayım bakalım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gm alırsanız uğraşırsınız böyle. daha ne sorunlar çıkar. bu yine iyi günleriniz
  • Uzun zamanlı bir discovery kullanıcısıyım...GM'yi körü körüne savunacak değilim, eşime ve kendime discovery almıştım, çok da memnundum -hanım sanırım 2 defa sarj soketini bozdu-..."gm kötüdür" düşüncesine kesinlikle katılmıyorum... bu telefondan hâlâ umutluyum açıkçası... Süreci takip ediyorum, sizden gelecek cevaba göre hareket edeceğim. Yedek telefonum yok, böyle idare edeceğim şimdilik.bir de jelatini sökeceğim bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcuturk -- 4 Haziran 2015; 15:51:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anda bile onbinlerce satılan bir cihazda 5-10 tanesinin dokunmatiğinin bu şekilde olması bu sorunun kronik olduğunu göstermez ,başlık çok hatalı olmuş,bir sorun bütün cihazlarda aynı olursa kronik olur halbuki cihazı kullanıp bu konuda sorunu olmayan binlerce kişi var,yani bir cihaz onbinlerce yüzbinlerce satılır memnun olanlar forumda hiçbir şey yazmazlar,söylemezler, ama sorunlu telefonu olan 5- 10 kişinin şikayetlerini bildirmeleri bütün cıhazların aynı sorunu olduğunu göstermez kesinlikle,konunun uzmanları ayrıca yapılacak bir güncellemeyle dokunmatik hassasiyetinin artırılabileceğinide belirtiyorlar...
  • izledim herkes o programla denerse iyi olur bence ciddi bir sorun gibi görünüyor
  • Şu anda aynı uygulamayı indirdim test yaptım benim telefonda sıkıntı yok. 8 parmak falan kullandım bir sıkıntı göremedim. Tabi bu kimsede bu sorun yoktur anlamına gelmiyor. Bu sorunun kronik olup olmadığı tartışılır ama benim gibi bazılarında böyle bir sorun yok. 10 kişi de bu soru varmış peki bu nasıl çözüme kavuşturulur ?

Herkes bu testi yapmalı bence sorunu olan arkadaşlar telefonu değişim için göndermeli. Şikayet var sitesine de bu sorunla ilgili yazılar yazılmalı böylece telpa telefonları değiştirecektir. Sorunu olan kişiler aynı zamanda telefonlarını yollamalı bence. Ben de bu sıkıntı yok ama şikayet maili yazılacaksa bende destek verebilirim. Sorunun kronik olup olmadığını tartışmak yerine bu telefonlar nasıl değiştirilir ona bakılmalı. Burada bu testi yapmamış bin tane adam vardır yani bu sorunu yaşayan daha çok kişi olduğuna eminim bence tartışmak yerine nasıl bu arkadaşların telefonunu değiştirmelerini sağlarız onu düşünelim bizde destek verelim telpa sıkıntı çıkartmasın.

Yani yıkıcı değil yapıcı olalım. Başlığı açan arkadaşa yardımcı olmak güzel bir şey fakat başlıkta kronik sıkıntı deniliyor bu da tartışmalara sebep oluyor. Bana katılıyorsanız forumda herkese bu testi yaptıralım sorunu olanlar hemen iletişime geçsin ve telpaya göndersin telefonlarını. Sorunu olmayan bizlerde bu sorun varmış gibi telpaya ya mail ya da şikayet var gibi sitelerde sesimizi duyuralım bak o zaman nasıl değiştiriyorlar telefonlarını.

• Bakın gençler gm 1 dede aynısı benım basıma geldi çok sınır bozucu bunun yuzunden telefonu kırasım geldi 4g dede oluyosa sakın girmeyın kafayı yersiniz benden demesi :D
  • Bendeki sıkıntılı bölge sol üst taraf. Resmen basılı kalıyor.

• Hocam ben de ayni program ile denedim hiç sorun çıkmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: PunkBunny

Şu anda aynı uygulamayı indirdim test yaptım benim telefonda sıkıntı yok. 8 parmak falan kullandım bir sıkıntı göremedim. Tabi bu kimsede bu sorun yoktur anlamına gelmiyor. Bu sorunun kronik olup olmadığı tartışılır ama benim gibi bazılarında böyle bir sorun yok. 10 kişi de bu soru varmış peki bu nasıl çözüme kavuşturulur ?

Herkes bu testi yapmalı bence sorunu olan arkadaşlar telefonu değişim için göndermeli. Şikayet var sitesine de bu sorunla ilgili yazılar yazılmalı böylece telpa telefonları değiştirecektir. Sorunu olan kişiler aynı zamanda telefonlarını yollamalı bence. Ben de bu sıkıntı yok ama şikayet maili yazılacaksa bende destek verebilirim. Sorunun kronik olup olmadığını tartışmak yerine bu telefonlar nasıl değiştirilir ona bakılmalı. Burada bu testi yapmamış bin tane adam vardır yani bu sorunu yaşayan daha çok kişi olduğuna eminim bence tartışmak yerine nasıl bu arkadaşların telefonunu değiştirmelerini sağlarız onu düşünelim bizde destek verelim telpa sıkıntı çıkartmasın.

Yani yıkıcı değil yapıcı olalım. Başlığı açan arkadaşa yardımcı olmak güzel bir şey fakat başlıkta kronik sıkıntı deniliyor bu da tartışmalara sebep oluyor. Bana katılıyorsanız forumda herkese bu testi yaptıralım sorunu olanlar hemen iletişime geçsin ve telpaya göndersin telefonlarını. Sorunu olmayan bizlerde bu sorun varmış gibi telpaya ya mail ya da şikayet var gibi sitelerde sesimizi duyuralım bak o zaman nasıl değiştiriyorlar telefonlarını.

Çok güzel bir yaklaşım. Bundan sonra aynı problemi veya daha farklı problemi yaşayan arkadaşlar bu konu altında beni etiketleyerek problemi ayrıntılı bi şekilde açıklasınlar. Problemi olan kişilerin isim listesini oluşturacağım. Ayrıca şikayetvar' da şikayet oluşturuldu onaylanınca link paylaşacağım oradanda destekleyelim.

• Hocam sizde başlığı değiştirin General mobile 4G kullanıcıları bu testi yapabilir mi ? Tarzında bir cümle yazın böylece tartışmalar biter herkes testi yapar sorunu olanlar bu sayfada toplanabilir.
  • Ben hala problemi kronik olarak görsem de başlığı doğru bulmayan arkadaşlara saygımdan dolayı değiştirdim. Herkesin desteğini rica ediyorum arkadaşlar gerekli desteği gösterirseniz cihaz değişimi yapacaklarını umuyorum.
  • abi gidin lumia 735 i indirime girmişken alın...

bu telefondan çok çok iyi....
    maceraya girmeyin..
  • OyunaGelenAdam kullanıcısına yanıt
    Farkındamısın ama 2-3 gundur nokia nokia diye dolaşıyorsun gm 4g konularında

• quote:

Orijinalden alıntı: Elmandrill

Farkındamısın ama 2-3 gundur nokia nokia diye dolaşıyorsun gm 4g konularında

İnanın marka fanatiği değilim ama bu telefonu bende çok almak istemiştim....
    benim için bir deneyim oldu ve lumia 735 aldım zaten 2 yılı aşkındır WP kullanıyorum hatta bu WP hakkında kullandığım telefonların REHBERİ bile var...

bu telefonu şuan n11.com ortalama indirim kuponları ile 550 tl gibi alınabiliyor..!

maksadım insanların para vererek ve isteyerek aldığı telefonun bu şekilde sorunla çıkması bu telefonun bu paraya değmediğini göstermiyor ama çok fiyatı olmamasına rağmen beklentinin yüksek kalması ve milletin bu sorunlarla karşılaşması ve bu sorunun giderek artması dikkatte çekiyor...

beni WİNDOWS bölümünde çok kişi bilir zaten boş yere kimseye birşey önermem.....
    o yüzden sıkıntılı bir model almak yerine lumia 735 öneriyorum çünkü ikiside aynı fiyat bandında...

LG g3 alalım dedik o kadar çok olumsuz yorum aldım ki senin şikayetlendiğin konularda dolaşma olayını orada da yaşadım ve kullanıcıların lg g3 için WP dan sonra seni üzer demesine bile şaşırdım...bazı kişiler artık iphone cumudur bilmiyorum telefondan bile soğuttu....
    hevese girdik heves kursağımızda kaldı....

benim maksadım işte bu;
    bu fiyata 550 tl gibi bir tutara herkesin burada performans beklemesi yanlış bu fiyat aralığında üzülerek söylüyorum en iyisi lumia......

şimdi para kazanmadığım fanlığını yapmadığım ama fan sanıldığım bir bölümde TECRÜBE paylaşmak suç mu???

bu sorunları yok olursa bu telefonu sırf denemek için alacağım...

bu konuları takip edecem mecburen çünkü bu telefon gerçekten uygun satılıyor şu sıralar....!

o yüzden kimse kusura kalmasın sorunu devam eden makinelere tabi ki de kullandığım telefonu yada daha başka serileri önereceğim....

İNŞALLAH HEPSİNİ OKURSUN...!

• Konu dışı postlarla burayı meşgul etmeyelim lütfen.
  • OyunaGelenAdam kullanıcısına yanıt
    Anladım tamam nokia sağlamdır eyvallah telefon üretmeye samsung ile ikisi başladı ama wp de uygulama bolluğu çeşitliliği yok yani android kullanan birisi kolay kolay wp ye geçmeyecektir telefonları dayanıklımı dayanıklı arabadan düsüyor birsey olmuyor ama uygulamalar kısıtlı ,bende marka fanatiği değilim hatta bu ilk android telefonum olacak ha eger sıkıntılı cihaz gelirse iade yapıp gidip zenfone 2 alırım o ayrı ama sıkıntısız cihaz gelirse sorun yok ve burada telefonu kötüleyen yorumlarında olduğunu unutmayalım(olmayan sorunu kafasında uretip yazanlar) cihaz yarın ulaşacak elime bakacağım artık

• Jelatini çıkardıktan sonra yaklaşık 3 saat oldu, şimdilik sorun yok, gelişme olursa paylaşırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: yolcuturk

Jelatini çıkardıktan sonra yaklaşık 3 saat oldu, şimdilik sorun yok, gelişme olursa paylaşırım.

Bende jelatini çıkarına bi süre problem olmamıştı. Sonra tekrar başladı. Umarım birdaha olmaz. Gelişmeleri bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.