Şimdi Ara

General Mobile 4G Android One 'DOKUNMATİK PROBLEMİ YAŞAYANLAR BURAYA !' (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
270
Cevap
1
Favori
34.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kimseye ihtiyacim yok allahdan başka tanidiğa gerek kalmaz kendim hallettim cok şükür işimi telpa dolandiricilarindan catir catir aldim parami geri herkeze de anlatacağim nasil paranizi telpa dolandiricilarindan geri alacağini yasal hakki olani gerekirse hacizle tahsil edebileceğini telpadan anlatacağim kimse de engelleyemez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• DeSpHoT kullanıcısına yanıt
    Ben afişe ettim belgeleri senin bişey edecek tek şeyin kaldi oda belli zaten senin telpa elemani olduğun ayyuka cikti istediğin yerde istedigin gibi takil kimse kale almiyor seni.

• yolcuturk Y kullanıcısına yanıt
    Yok hocam sana demedim genel konuştum, ben GM firmasının bu cihaz ile Türkiye piyasasına güzel bir giriş yaptığını ve devam ettireceğini düşünüyorum.

Özellikle bu modelden sonra da TELPA servisi oldukça iyi servis vermeye başladı kullanıcı yorumlarından yaptığım çıkarımlara göre.

Herkes için hayırlısı olur umarım...
  • Kesinlikle katılıyorum...ben bu modelden umutluyum..bunun haricinde de gm'den ileride de bombalar bekliyorum

• Telefonu almayı düşünüyordum ama hic gerek yok. Yeni bir discovery faciasi.

• atobaba A kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bende 10 gündür kullaniyorum Allahıma şükür hiç bir problemi yok şuana kadar sıkıntı yaşamadım

• üstadlar son durum ne
  • mesaj yazarken dokunmatik de algılamama sorunu için çözüm buldum;

adımlar

->ayarlar>dil ve giriş>google klavye (türkçe)>metin düzeltme>rahatsız edici kelimeleri kapalı>otomatik düzeltme kapalı>düzeltme önerileri göster kapalı

bende yüksek oranda çözüldü ama nadiren yine oluyor.

açılan konulada birkaç bişey söylemek istiyorum bende öyle bir sorun olmadı. ekranın herhangi bir yerinde baskı ile alakalı bişey yok.

kulaklıkdan düşük ses geliyor isede 'aimp' indirin storeden. kutudan çıkan kulaklı denemelerimde ses çıkışı rahatsız edecek seviyede yüksek. kalitesine bişey diyemem ama beni tatmin ediyor bu işten anlayanlar daha iyi yorum yaparlar.

konuyu açan arkadaşa da teşekkür ederim ellerine sağlık olsun. kullanıcıları bilinçlendirmek iyi oldu

• 22 mayıs tarihinde bende siyah renginden aldım bir kaç gün sonra defa dokunmatik problemi yaşadım ve cihazı formatladım uzun zamandır sıkıntı yoktu bende problem yüklediğim bir uygulamadan kaynaklı zannettim ama 2 gündür dokunmatik yine sapıtmaya başladı kendi kendine birşeyler yapıyor telefon moralim bozuldu.
    napıcam ben şimdi garantiye yollasam telefonsuz kalacağım yokmu başka yapacağımız birşey arkadaşlar...
  • arkadaşlar tele dokunma testi uyguladım resim çok net çıkmadı ama sağ taraftaki boşluklar net görünüyor o bölgelerde dokunmatik işlemiyor buyrun bakın
     General Mobile 4G Android One 'DOKUNMATİK PROBLEMİ YAŞAYANLAR BURAYA !'
  • 3 dakika sonra bu cevap geldi :)
    Değerli Müşterimiz;

Cihazınızdaki bilgileri yedekleyip ayarlar kısmından fabrika ayarlarına çevirmenizi rica ederiz. Düzelmediği taktirde tarafımıza gönderebilirsiniz.

Ürünlerimize ve General Mobile markasına gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkürler.

Gelişmelerden haberdar olmak için General Mobile sosyal medya resmi sayfalarımızı takip edebilirsiniz.
    facebook.com/GeneralMobile
    twitter.com/Generalmobile

Saygılarımızla
  • adali0954 A kullanıcısına yanıt
    pazartesi gnderdim, bugün hala servis kaydında görünmüor cihazım, dün teslim aldılar..şuan telefonda bekliyorum bir yetkiliye ulaşmak için :/ en kısa sürede çözülür inşallah...vakit kaybetmeden gönder bence kardeşim...
  • şimdi müşteri temsilcisi ile görüştüm, "dün teslim alındıysa bugün kayda alınır muhtemelen size de sms gelecektir" dedi...para iadesi süreci nasıl işliyor diye sordum, "biz para iadsi yapmıyoruz, talebiniz doğrultusunda ürün değişimi yaparız, para iadesi için satın aldığınız bayi ile görüşmeniz gerekiyor" dedi...katip kardeşim para iadesi aldın mı, aldıysan kim yaptı para iadesini?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcuturk -- 10 Haziran 2015; 14:06:03 >
  • Direk bu wallpaper ile gelen telefonlarda dokunmatik sorunu olmuyormuş. Çünkü son yazılım varmış böyle gelen telefonlarda var mı doğruluğu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: adali0954

22 mayıs tarihinde bende siyah renginden aldım bir kaç gün sonra defa dokunmatik problemi yaşadım ve cihazı formatladım uzun zamandır sıkıntı yoktu bende problem yüklediğim bir uygulamadan kaynaklı zannettim ama 2 gündür dokunmatik yine sapıtmaya başladı kendi kendine birşeyler yapıyor telefon moralim bozuldu.
    napıcam ben şimdi garantiye yollasam telefonsuz kalacağım yokmu başka yapacağımız birşey arkadaşlar...

Hocam çözüm bulsanız bile 3-5 gün sonra gene yaşarsın aynı sorunu. Şansın varken direkt iade et derim ben.
  • quote:

arkadaşlar tele dokunma testi uyguladım resim çok net çıkmadı ama sağ taraftaki boşluklar net görünüyor o bölgelerde dokunmatik işlemiyor buyrun bakın

Ana başlıkta linkini verdiğim uygulama ile test ederseniz daha net bir sonuç elde ederiz ona göre yol göstermeye çalışırız

• quote:

3 dakika sonra bu cevap geldi :)
    Değerli Müşterimiz;

Cihazınızdaki bilgileri yedekleyip ayarlar kısmından fabrika ayarlarına çevirmenizi rica ederiz. Düzelmediği taktirde tarafımıza gönderebilirsiniz.

Ürünlerimize ve General Mobile markasına gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkürler.

Gelişmelerden haberdar olmak için General Mobile sosyal medya resmi sayfalarımızı takip edebilirsiniz.
    facebook.com/GeneralMobile
    twitter.com/Generalmobile

Saygılarımızla

Hikaye bunlar copy-paste müşteri hizmeti servisi resmen. Defalarca bu çözümün işe yaramadığını söylesemde aynı şeyi yazıp durdular belliki okumuyorlar bile
  • HEMEN ÇAMUR ATMAYIN TELEFONA..SORUNUNU PAYLAŞAN ARKADAŞ ÇOK GÜZEL BİR ŞEKİLDE VİDEO ÇEKMİŞ VE GEREKLİ YERLER İLE TEMASA GEÇMİŞ..SONUÇ OLARAK ÜRÜNÜ İADE ALIP PARA İADESİNİ YAPMIŞLAR..DİSCOVERY KULLANICISI OLARAK 2 KEZ BENİM EKRANDA SAPITTI VE İKİ KEZ EKRAN DEĞİŞTİ..BU SORUN OLAN TELEFONLARI İADE ALIRLAR..BU SORUN BELKİ %10 LUK BİR SORUN..HEMEN TÜM TELEFONLAR KRONİK SORUNLU VS DİYE YORUMLAR GELİYOR..TELPA ARKASINDA DURSUN GERİSİ ÖNEMLİ DEĞİL..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolcuturk

şimdi müşteri temsilcisi ile görüştüm, "dün teslim alındıysa bugün kayda alınır muhtemelen size de sms gelecektir" dedi...para iadesi süreci nasıl işliyor diye sordum, "biz para iadsi yapmıyoruz, talebiniz doğrultusunda ürün değişimi yaparız, para iadesi için satın aldığınız bayi ile görüşmeniz gerekiyor" dedi...katip kardeşim para iadesi aldın mı, aldıysan kim yaptı para iadesini?

Hocam para iadesi için satın aldığım firma(Hızlıal.com) ile irtibata geçeceklerini, bana ulaşacaklarını söylediler. Satın aldığım firmadan geri iade faturası alıyorlar yani her türlü o firmayla iletişime geçmek zorundalar. Ayrıca değişim yapılması öngörülen bir cihaz ayıplı mal olur dolayısıyla değişim yapılıyorsa iadede yapmak zorundalar. Anladığım kadarı ile cihazı geri almamak için saçmalamışlar. Siz biraz üzerlerine gidin iade öngörülüyorsa ayıplı maldır, ayıplı malı iade etme hakkım var diye söyleyin. En kötü ihtimal iade değişime uygun belgesi verirlerse satın aldığınız yer size ayıplı mal sattığı için zaman farkı gözetmeksizin geri almak zorundadır.

Unutmadan şunuda ekleyeyim. Ben paramı henüz almadım fakat vereceklerini söylediler firmadan geri iade faturası beklediklerini ilettiler. Şuandan sonra vazgeçtik vermiyoruz da diyemeyeceklerini varsayarak iadeyi gerçekleşti varsayıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katip785 -- 10 Haziran 2015; 19:25:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: özgür41

Direk bu wallpaper ile gelen telefonlarda dokunmatik sorunu olmuyormuş. Çünkü son yazılım varmış böyle gelen telefonlarda var mı doğruluğu ?

Hocam ilginç bir tespit doğru olabilir bende ekran sorunu çıktı ve diğer duvar kağıdı vardı geldiğinde. Diğer arkadaşlarda yazarsa anlamış oluruz.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.