Şimdi Ara

General Mobile Discovery 2 lanse edildi (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
2
Favori
8.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Telefonun hangi fabrikada üretildiği konusunda bilgi veremiyorlarmış, devlet sırrı sanki. Ben mutfağını görmediğim lokantada bile yemek yemem arkadaş. Hangi fabrikada hangi koşullarda üretildiğini bilmediğim telefonu da satın almam bu kadar basit.
    General Mobile Discovery 2 lanse edildi

General Mobile Discovery 2 lanse edildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemalboran -- 4 Ağustos 2014; 17:18:06 >

• Fabrikayı boşver. Pil değişmiyor. SD kart takılmıyor. Donanım olarak iyi mi iyi evet. Ama süper de değil (flagship kaltesinde değil bu alet). Ve "marka" garantisi yok. Yani diyelim gittin Motorola aldın Apple aldın, bi güven hissedersin öyle değil mi. Özellikle Motorola'nın teknik servisi konusunda söylenenler çok ilginç. Birisi bozulan "Atrix" modeline karşılık bedava "Moto G" verdiler yazmış. Varın siz düşünün adamların servis anlayışını. General Mobile şarj soketi için 50 tl isteyen bir firma. Bozulursa yandınız. Ayrıca 8 çekirdeğe sahiden ihtiyaç var mıydı ? Neden Idol X+'i seçmişler ? Gionee'nin yeni modelleri var süper, sitesine girin bakın, neden yine Gionee'yi tercih etmediler de bu S5 çakması arka kapaklı gereksiz çekirdek manyağı aleti getirdiler anlamak mümkün değil. Discovery zamanına göre gerçekten iyi bi aletti. Fiyat performans açısından, teknik servis sorunlu olsa bile, arıza bile çıkarsa o kumarı oynamaya değecek bir aletti. Hala bile ikinci elleri bence gayet değer satın almaya. Ama bu Discovery 2'ye o parayı vermemek için bir sürü sebep var. Bana kalsa Discovery almak bile Discovery 2 almaktan daha mantıklı hala. Hele bi de fiyatı düşerse. Aralarında uçurum yok sonuçta.

• Fiyat Konusunda hala memnun olmayanlar var, 599 yapsalardı size yine yaranamazlar dı!

• General Mobile DH e Küsmüş Sebebide Çok Eleştiri Almakmış Nolucaktı Snapdrgaon 400 adreno 305 li bir telefona sahip mi çıkacaktık nolacasktı abi nolacaktı ? OLMAMIŞ OLMAMIŞ OLMAMIŞ MediaTek Dünkü Çocuk Qualcomm Kadar İyi Olabilir Mi? Adamlar Snapdragon 810 u çıkartıyo biz MediaTek 6592 yle gezicez Ya General Mobile İyice Gözümden Düştü Almıyorum Almıyacam Adreno 305 e kötü dedik mali 450 yi getirdiler adamlar Adreno 430 u Çıkarıyo General Mobile Hala 2010 yılının eskilerinde kalan mali 450 BU GİDİŞLEDE GENERAL MOBİLE ADAM OLUR.HTC ,Samsung,Apple Gibi Markalar Uzaya Çıktı Qualcomm Snapdragon 810 Adreno 430 Gpu Kullanıcak General Mobile Hala Murat gilin damından atlayamadı. 2 Sene Sonrada discovery 3 çıkar ondada mali 450 kullanırlar.General Mobile dan Nefret Ediyorum

• MOTOROLA MOTO G adında bir telefon var artık Türkiye'de..
    MOTO G2'si de geliyor.

Google güncelleme desteği, Motorola'nın müşteri memnuniyeti anlayışı, cihazın üstün kalitesi varken, rezil telpa'nın discovery ürününe 500 tl bile vermem!

Servis desteği berbat, binlerce insanı mağdur ettiler!
    Bu cihazı kimler alır?
    Doğru dürüst internet takip etmeyen, DH deki görüşleri okumayan, bilinçsiz kullanıcılar alır. Tabii bir de GMD fanatikleri :)

GMD2'yi önce martta çıkaracklardı. Sonra mayısa ertlendi. Sonra mayısta pili çok dayanan ama 5 para etmez bir cihaz çıkararak, GMD2yi yine ertlediler. Haziran dediler, o da olmadı.
    Maksat sindirmekti milleti.. Eski gmdleri de kakalamaya devam ettiler.

Ve gözünü tamamen para bürümüş bir firma intibası bıraktı birçok kişide..

Asla işim olmaz, A S L A . .

• Hacılar 10 numara telefon 888 TL'ye sanalmagazadan siparişi verdim 24 saatde ucretsız geldi peh aynı özellik de samsung'un herhangi bir modelinin 2. elini alabiliyorsun anca general mobile'ye şanş vermeli aha size iyilikde yapayım linkini vereyim
    http://www.sanalmagaza.com.tr/general-mobile-discovery-2-16gb-cep-telefonu

• 629 liraya bu segmentte moto g alınır aga

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uçan tekme -- 29 Eylül 2014; 19:58:28 >
  • uçan tekme kullanıcısına yanıt
    +1 kesinlikle.
    Ayrıca aradaki 259 tl lik fark ile yurt dışına çıkılabilir :) çınlasın kulaklar @fx57 @ekrem71

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben herkeze tavsiye ederim s4 ü bile geçiyor antu banmadan 31000 civarı alıyor

• aklı olan genaral mobilin telefonlarını almaz

• Katılıyorum kesinlikle almayın teknik servisleri çöp
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.