Şimdi Ara

General Mobile Discovery 2 lanse edildi (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
2
Favori
8.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S5 çakması olmuş çift hat da cabası.. orijinal çin malı bu fiyata satmaz.. tvler de satılan 189 TL e yanında hat kat vs telefonlardan bir farkı yok gibi duruyor..
    http://www.pandawill.com/flying-s5-smartphone-android-44-50-inch-fhd-screen-2gb-16gb-mtk6592-otg-3g-p89300.html

• quote:

Orijinalden alıntı: tehcnopat

S5 çakması olmuş çift hat da cabası.. orijinal çin malı bu fiyata satmaz.. tvler de satılan 189 TL e yanında hat kat vs telefonlardan bir farkı yok gibi duruyor..

http://www.pandawill.com/flying-s5-smartphone-android-44-50-inch-fhd-screen-2gb-16gb-mtk6592-otg-3g-p89300.html

TV'den al hocam. İncele, biz de görelim. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: twilightened

http://www.phonearena.com/reviews/Alcatel-OneTouch-Idol-X-Review_id3664

General Mobile Discovery 2 lanse edildi

Testlere bakılınca 8 çekirdeğin aslında gereksiz bir şey olduğu ortaya çıkıyor. LG G2 bile daha hızlı gözüküyor bu aletten. Aynı bilgisayar piyasasında olduğu gibi, isterseniz 100 tane çekirdek koyun, programcıları o çekirdekleri kullanmadıkları sürece bi işe yaramıyor.

LG G2 bile? G2 ile aralarında 400 tl'den fazla fark var hocam, g2 tabii ki daha iyi bir cihaz ama g2'yi örnek gösterip de "bu telefon 8 çekirdekli, g2'den daha iyi" diyen olmaz zaten. 8 çekirdeğin öne çıkarılması biraz da pazarlama stratejisi, mesela ekran kartı alırken "oo 2 cigolaytmış alalım her oyunu açar" kafasındaki insanlar bu telefona da aynı şekilde yaklaşacak. Bir avantaj ama bu telefona quadcore da koysalardı olurdu, fark etmezdi fazla.

• Merhaba uzun süredir bu telefonun çıkmasını bekliyordum ancak telefon istediğim gibi değil. Full hd ekranlı bir telefonun pilinin değişmemesi canımı sıkan en büyük saçmalık diyebilirim. 1000 liradan düşük fiyatlı bu telefona alternatif telefon varsa yazarmısınız. Bi kaç karşılaştırma yapıp karar vermek istiyorum, yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • kesinlikle tavsiye etmem. gm discover ürününden adım ekranı az çatlasa dokunmatik komple gidiyor 150tl verip ekranı değiştirmek zorunda kalıyorsun. aYNI ZAMANDA ilk bozulan yeri şarj girişi oluyor ona da 50 tl bayılıyorsun. Anlayacağınız ürünü kaça alırsanız alın +200 verecekmiş gibi düşünün. "htc 3d evo almıştım ekranında çatlamadık yer kalmamasına rağmen dokunmatiğinde hiç bir sorun çıkmıyordu."

• bu telefonu almak istiyorum arkadaşlar ama tereddütlerim var malum 4gb discovery 1 de hep sorunlar oluyodu

• Fiyat çok değil mi ya 900 ona vereceğine 1200 e s4 al g2 al, kafan rahat olsun, hayır özelliklerin bu kadar yüksek tutlmasına gerek yok full hd ekran note 3 e bile fazla geliyor koy 720p ekran yap 500 TL peynir ekmek gibi satılsın telefona 900 verebilen adam 1200 de verir zaten, önemli olan 600 TL ve altına iyi makina arayan kesime hitap edebilmek, bence yanlış strateji

• Bu tip bir aleti alırken sorulması gereken soru şu aslında, benim gerçekten bu kadar performansa ihtiyacım var mı ? Ha oyun oynuyosunuzdur, ona lafım yok. Ama ben en fazla maillerime bakıyorum, chatleşiyorum ve müzik dinliyorum diyorsanız size Discovery ve onun ayarındaki aletler fazla fazla yeter. Boşuna daha pahalı bi ürün almak ancak para fazla geliyorsa yapılası bişi :)

Aletin pili değişmiyor ve sd kart almıyor. Pilini değiştirmeniz gerekmicektir, zaten ona gelene kadar eskiyecek bu alet ve yenisini alacaksınız, ama sizi uyarıyorum, pili değişmeyen bir aleti elden çıkartmak çok zordur. İkinci el piyasası olmaz o aletin. Ben ikinci el bir aleti pilini değiştiremiceksem almam çünkü pilinin ömrü dolmuş olabilir, anlatabiliyo muyum. Ve 12 gb (16'dan size kalan) yetecek mi ? Bunu da düşünmek lazım.

Donanımsal olarak güzel görünüyor olsa da, bu tip falsoları yüzünden pek tercih edilesi bi alet değil aslında. İkinci el piyasası olmayacak bi alet. Dikkat ederseniz Quadro'nun da pili çıkmıyor. Ha ona kocaman pil koymuşlar ama yine de değişmiyor. Satsan satamazsın (en azından bana). Bu adamlar niye böyle ürünleri getirdiler anlamak zor. Yukarıda alınır dedim ama şimdi tekrar düşünüyorum ve düz Discovery almak çok daha mantıklı geliyor bana.

Ha bu arada Türkiye'de bu fiyat aralığında satılan diğer marka modelleri akakce.com'da görebilirsiniz. Var yani yok değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: ExhoWing

quote:

Yok hayır. Bu firmanın yaptığı bir seçim. Alcatel JBL koymuştur, GM onu koydurtmak zorunda değil pakedin içine. Zaten bu fiyata vereceklerse başka çaresi yok, daha ucuza mal etmek için bi sürü şey kırpmışlardır. Aslında benim endişem, iç aksamın "kamera, çipset, zart zurt", Idol X+'dan farklı, daha ucuz seçimler olması. Idol x+'la yan yana karşılaştırılabilse bu alet çok güzel olur, o zaman anlarız işte tam olarak ne satın alıyoruz.

Haklısınız hocam, Idol X+ ile kafa kafaya içeriğe sahipse yukarıdaki eleştrilerin bir çoğu yersiz kalıyor. Umarım beklediğimiz cinsten bir cihaz çıkar. Çünkü açıkçası bu cihazı elimde tutup nedir ne değildir görmek istiyorum.

idol x+ olduğunu sanmıyorum.çünkü bu fiyata orginal idol x+ yı türkiyeye getiremezsin.

bir alt versiyon olan idol x almanyada 279 euro

http://www.mediamarkt.de/mcs/product/ALCATEL-Idol-X-rot-6040D,48353,464028,1190047.html?langId=-3

büyük ihtimal idol x+ nın çin versiyonu bu telefon.replika.malzeme kalitesinden kesmiş olabilirler.

alcatelin malzeme kalitesi iyi vede fiyatlarıda yüksek avrupada.

sanırım casper ın pahalı dediğimiz v8 i orginal şekilde geliyor.neyin orginali olduğunu bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ender ahmet

quote:

quote:

Yok hayır. Bu firmanın yaptığı bir seçim. Alcatel JBL koymuştur, GM onu koydurtmak zorunda değil pakedin içine. Zaten bu fiyata vereceklerse başka çaresi yok, daha ucuza mal etmek için bi sürü şey kırpmışlardır. Aslında benim endişem, iç aksamın "kamera, çipset, zart zurt", Idol X+'dan farklı, daha ucuz seçimler olması. Idol x+'la yan yana karşılaştırılabilse bu alet çok güzel olur, o zaman anlarız işte tam olarak ne satın alıyoruz.

Haklısınız hocam, Idol X+ ile kafa kafaya içeriğe sahipse yukarıdaki eleştrilerin bir çoğu yersiz kalıyor. Umarım beklediğimiz cinsten bir cihaz çıkar. Çünkü açıkçası bu cihazı elimde tutup nedir ne değildir görmek istiyorum.

idol x+ olduğunu sanmıyorum.çünkü bu fiyata orginal idol x+ yı türkiyeye getiremezsin.

http://www.mediamarkt.de/mcs/product/ALCATEL-Idol-X-rot-6040D,48353,464028,1190047.html?langId=-3

büyük ihtimal idol x+ nın çin versiyonu bu telefon.replika.malzeme kalitesinden kesmiş olabilirler.

sanırım casper ın pahalı dediğimiz v8 i orginal şekilde geliyor.neyin orginali olduğunu bilmiyorum.

Hoxam.niye bu kadar on yargilisiniz idol x+ oldugu aylar oncesinde soylendi. Telefonun replikasida bulunmamakta. Telefon avrupada 300 euro ve cindede 350 dolar olarak cikti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: AnıllGüder

quote:

quote:

quote:

Hoxam.niye bu kadar on yargilisiniz idol x+ oldugu aylar oncesinde soylendi. Telefonun replikasida bulunmamakta. Telefon avrupada 300 euro ve cindede 350 dolar olarak cikti.

300 euro luk bir telefonun türkiyeye 888 tl den gelmesi çok zor hocam.ben ondan şüphelendim.telefon çok benziyor x+ ya.şekil olarak tabi.

birde benzer özellikte casper v8 1200 tl den geliyor. buda enteresan değil mi?

bu arada idol x 1000 lira hepsiburada da

http://www.hepsiburada.com/liste/alcatel-idol-x/productDetails.aspx?productId=telcepalidolx&categoryId=371946

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender ahmet -- 1 Ağustos 2014; 9:34:21 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AnıllGüder

quote:

quote:

quote:

300 euro luk bir telefonun türkiyeye 888 tl den gelmesi çok zor hocam.ben ondan şüphelendim.telefon çok benziyor x+ ya.şekil olarak tabi.

birde benzer özellikte casper v8 1200 tl den geliyor. buda enteresan değil mi?

İlk disco moreli cinde 270 dolardi 599 tlye cikmisti dolar 1.70 di simdi 2.18 350 dolar 888 tlye cikti.

Casper gecen sene discoyla ayni ozellikte telefoju 999 tlye cikardi. Hocam fiyat politikasi yuksek. Via v8 hindistanda turk parasiyla 699 tl yani idol x+la hrmen hemen ayni fiyat

• darkest earth kullanıcısına yanıt
    yarbay olan sensin sen alda biz görelim :)
  • arkadaşlar gmd2 idol x+ ise fiyatın neden 888 tl olduğunu söyliyim paket içeriğinde JBL kulaklık yok onun yerine dandik bir kulaklık çıkacak kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K@sToR

arkadaşlar gmd2 idol x+ ise fiyatın neden 888 tl olduğunu söyliyim paket içeriğinde JBL kulaklık yok onun yerine dandik bir kulaklık çıkacak kesin.

Bir incelemede kulaklik kalitesi diger modellerdeb daha iyi denmisti tabiki icinden kulaklik ve band cikmiyor bu fiyati dusurmustur

• ya arkadaş bu ram ile depolama alanı altın falan mı? tamam maliyeti var da bir fark yarat ya. 3 gb/64 gb yap diğer firmalara müthiş bir çalım olurdu bir de hem çift sim hem microsd girişi müthiş olurdu. ram ve depolama alanı yüzünden artan maliyeti, ekranı fhd yerine hd yaparak kotarabilirdin. zaten en baştan hd ekran dedin herkes eyvallah dedi itiraz eden olmadı, daha ne kurcalıyon ekran meselesini... cihaz güzel olmasına güzel ama ilk discovery gibi heyecan yaratmıcak sanki. fiyatını 800 ün altına çekebilirse o zaman alınılırabiliritesi (bu nasıl kelime lan) olur :)

• Hep aynı cümleler, modele gücünü şu cpu veriyor, bizi 2gb ram karşılıyor. Lütfen biraz uzman inceleme ve tanıtım yapın. Bu yüzden donanimhaber inceleme ve haberlerini hiç takip etmiyorum. Bazı forum üyelerinin incelemeleri bile donanimhaber incelemelerini 5 e katlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flasource -- 2 Ağustos 2014; 23:30:17 >
  • Discovery, fiyat performans açısından en iyi üründü. Bunu da öyle satacaklar sanırım.

• çok para 100tl indirim şart

• Bu fiyata daha iyi ne alabilirsiniz ki? Saçmalamış resmen fiyata sallayanlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.