Şimdi Ara

General Mobile Discovery 2 lanse edildi (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
2
Favori
8.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fiyatın üstüne +50 tl daha koyarak hesap yapın :)
    illaki diğerindeki gibi en az bir kronik hatası vardır. (şarj soketi gibi)

GMD yi ilk alanlardan biri olmama rağmen (4b ilk versiyon)
    son 3 aydaki düşüncem trident alın daha iyi en azından baştan biliyorsunuz dandik olduğunu beklentinizi yüksek tutmuyorsunuz
  • edit: henüz orginal i netleşmedi gmd2 nin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ender ahmet -- 29 Temmuz 2014; 2:00:32 >
  • Yeni tasarım eskisinden çok daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 750'ye kadar düşer,kapış kapış gider ;)

• Ben dün gm discovry 16 gb aldım.Aslında 2 alacaktım ama malesef cıkmayan bir pil ve hafıza kartı olmaması beni soğuttu yani bu 2 özelliği kısmasaydı sanırım note2 sahipleri bile elindekini çöpe atabilirdi.

birde şunu söylemeden edemicem sanırım gm apple a benzemeye calısıp ürünlerini kısa sürede değiştirtme yoluna gitmeyi düşünüyor yoksa gömülü kasa nedir ya?

arkadaşlar gercekten şuan içim hem yanıyor hem yanmıyor bu duruma..

yanması = 2 önemli özellik yok diye 2 den vaz geçmem

yanmamasıda akıllı telefonda bataryanın cıkıp takılması değişmesi kadar önemli bir özellik olamaz bir telefonda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzMeN OzzY -- 29 Temmuz 2014; 19:46:25 >
  • Boşuna almayın. Bunda da şebeke problemi var. Mt6592ler de sıkıntılı. Mt6595 çipsetlerde umarım duzeltilecek.

• Telefon pahali diyenleri anlamiyorum

Yurtdisinda 600 ila 650 lira arasinda ki onlarda gg2 ve 2 mp.on kamera var. Yandaki metallerde yok. 850 tlye is yapar bence

• quote:

Orijinalden alıntı: AnıllGüder

Telefon pahali diyenleri anlamiyorum

Yurtdisinda 600 ila 650 lira arasinda ki onlarda gg2 ve 2 mp.on kamera var. Yandaki metallerde yok. 850 tlye is yapar bence

+1. ayrıca verginin vergisi de yok yurt dışında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel telefon güzel fiyat ama arka kapak olmamış.

Çekle indirimle 799a alınır

• quote:

Orijinalden alıntı: CHLDMD

Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa ilk lanse edildiğinde ekran HD işlemci de 1.7 GHz Snapdragon 400 müydü?

1.4 ghz s400du. Mt6592t her turlu ilk tanitilandan randimanlidirda hd olsa ekran daha iyi olurmus

• casper'i ovup, GM'i gömüyorlar. Yazık, Bu kadar para yanlısı olmamak lazım,

• parasına göre gayet uygun bir cihaz.Destekliyorum.
    Fakat şu yara bandı tasarımlı arka kapakları gerçekten anlamıyorum.

• Bence güzel telefon fiyatı da 800 TL bandına çekilirse çokta tatlı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnıllGüder

Telefon pahali diyenleri anlamiyorum

Yandakiler metal değil, kaplama bilginiz olsun. Sonra hayal kırıklığına uğramayın. Ne gezer bu telefonun fiyat segmentinde metal kaplama, öyle olsa zaten 888 değil 1300 ve üstü olurdu
  • verilen sözler tutulmadı.s400 ün bir sürümüyle çıkacaktı.
    bunu geçtim çıkmayan arka kapak ve sd kart girişi bile yok.
    fiyatıda pahalı gmd'nin çok satmasının sebebi fiyatıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deníz

verilen sözler tutulmadı.s400 ün bir sürümüyle çıkacaktı.
    bunu geçtim çıkmayan arka kapak ve sd kart girişi bile yok.
    fiyatıda pahalı gmd'nin çok satmasının sebebi fiyatıydı

İşlemci daha iyi... Kafayı yemiş dh

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @iSS kullanıcısına yanıt
    Alüminyum çerçeve yerine, Samsung gibi plastik üzerine metal görünümü krom kaplama olduğuna dair bir kanıtınız var mı? Yanlış anlamayın yalnızca merak ettiğim bir konu o yüzden sordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K@sToR

Alüminyum çerçeve yerine, Samsung gibi plastik üzerine metal görünümü krom kaplama olduğuna dair bir kanıtınız var mı? Yanlış anlamayın yalnızca merak ettiğim bir konu o yüzden sordum.

telefonun ağırlığı sadece 125 gram, hani bu ağırlıkla metal olması neredeyse imkansız.
  • Ben de dahil bu kadar insan Discovery'i neden aldı ? "Ucuz" olduğu için. Hatta ucuz derken utanmak lazım nitekim bir asgari ücret parası bu aslında. İkinci el aldım ben daha da ucuza geldi. Ben para kesmiyorum, basmıyorum. Zengin değilim. Bu forumdaki bir çokları gibi iki yakam bi araya gelsin diye uğraşan bi adamım. Geçen sene ne oldu, öğrencisi, orta direği, android deneyimini yaşamak isteyen az maaşlısı gitti aldı bu aleti. Bu sene de aynı şekilde. Ama bu sene alternatifler çıktı piyasaya. Mesela akakce'de var gidin bakın, Prestigio diye bi alet var. Discovery'e çok yakın ve 500 küsür fiyatı. Piranha telefon çıkardı (muhtemelen alınmaz, ben almam, ama aynı fiyat aralığında), Huawei G610 geldi, Samsung Grand neo var, hatta Dark diye bişey çıktı, ha Moto G'yi de unutmamak lazım. Ve şimdi en son çıkan Turkcell T50 (sağlam bişiye benziyo, ama o modifiye android sanırım çöpe çevirir o donanımı, her yerden antenli selocan fırlıyosa eğer).

Yani sizin anlıcanız GM artık Çin'den "fason" getirip üstüne adını yazdırıp Gionee'yi o kadar çok satamayacak çünkü rakipleri var. Keşke daha fazla olsa da fiyatlar daha da düşse. Onlar da strateji olarak ne yaptılar "elit" olmaya çalışıyorlar, ve dikkat ederseniz fiyatları yükseltiyorlar. Böylece kaliteli ürün imajı yaratmaya çalışıyorlar. Bu strateji tutmuşa benziyor forumdaki muhabbetlere bakılırsa (ki bazıları GM çalışanı muhtemelen). Buna sanırım edebiyatta kalopsia deniyor. Arayın bulun sözlükten :)

Ha bana gelirsek, ben Discovery'm ile mutluyum. İkinci el aldım garantili ve ucuz. Ama ben "elit" değilim ve telefona o kadar para veremem, vermem. Hele ki bu aletin yurt dışı fiyatı 180 dolarken. Ayrıca bu marketing stratejilerine de kanmam.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.