Şimdi Ara

GENERAL MOBİLE DİSCOVERY AİR (Güncel) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
6
Favori
8.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    5.0 gelse ne olacak ki onu anlamıyorum android de versiyonlar arası ciddi farklılıklar yok ki cihaz 4.4 de gayet güzel çalışıyor her açıdan performansı iyi mesela ne eksik onu söylerseniz üzerinde konuşalım. Şuan ki haline de bir çok uygulama uyumlu nexus 10 tabletim var 5.1 dahi geldi fakat 4.4 de olduğu kadar stabil ve performanslı değil tabiki yeni özellikler gelmiştir fakat gelen özellikler çok performans kaybettiriyor. Bu bahsettiğim cihazın arkasında da google var. GM Air şuan ki hali ile gayet performanslı ve iyi bir kullanıcı deneyimi sunuyor.Malzeme kalitesi de yüksek benim tek beğenmediğim montaj sürecinde aceleden veya iyi yapılamadığından dolayı ön ve arka plakalardaki dengesizlikler

Yazılım konusunda ilkleri isteyen ve bekleyen herkes apple kullanmalı bu kesin ve net
  • Selamlar bende telefonu yeni aldim anneme cihazı incelemek açısından sürekli ben kullanıyorum. Benim cihazın Sony xperia z1 zaten bu cihazı performans için almadim cojda birşey beklemiyorum açıkçası sadece tek sıkıntı çektiğim konu cihazın sarj suresi çok az ve birde arama yaparken bir uyarı veriyor onayladıktan sonra arama yapıyor aynısı discovery cihazında da vardida onda ayarlardan uyarıyı kapatabiliyorduk bunda ayarlarda mevcut değil ve kapatamiyorum. Onun disinda cihaz gerçekten sık yanında verdikleri kilifda hoşuma gitti açıkçası

Onun dışında yukarıdaki bir arkadaş dokunmatik ekran ses tuzlarının orda hafif üste durduğunu söylemiş dikkat ettim benimkindede var ama dikkat etmeden görülecek birşey deil birde birkaç kişi sağ alt köşede kasa yamuklugu gibi birseyden bahsetmiş ben baktım öyle birşey göremedim anneme gösterdim ha evet hafif var dedi ve ben hala göremiyorum :) yanı aşırı dikkat edilmeden görülecek birşey deil anladığını kadarıyla o yüzden takmayin

Alacak arkadaşlar kafalarında soru işareti olan varsa telefonun 700 lira oldugunu unutmayın görüntü açısından sıklık açısından Sony xperia z serisini andırıyor ve onlara gore oldukça hafif ve ince ve geri tuşu filan ekranın dışında olduğu için bence Sony xperia z tasarımlarından çok daha güzel ve hafif ve ince olmasına çabası :) yok ekran yamuk çıkıntı filan var diyenlere aldırış etmeyin oyle gözle görülebilir şeyler degil almadan önce bakarsiniz rahatsız olursanız alamazsınız . ve tabiki tek sıkıntı çektiğim konu olan yazını. Basibdada bahsettiğim gibi şarj biraz aşırı kullanımda 1gunu cikarmayabilir haberiniz olsun

Ve bu telefon için bir sabit konu acsaniz herkes sorununu merak ettiği şeyleri orda paylassak güzel olur ornek olarak Sony xperia z1 kullananlar kulübü gibi

Birbirimize daha kolay yardımcı oluruz böylelikle :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Herseyınden memnun kaldım bırtek hoparlor sesinden memnun kalmadım.Berbat çok kısık.Eşimde discovery 1 var bundan %50 daha az sesı cıkıyor.Yarı yarıya dıscovery 1 in sesi daha yuksek.Gercı dıscovery 1 de DTS sound fılan var airde bu özellik yok.Ekolayzer yok bundan dıye tahmin ediyorum.
  • Arkadaşlar bu teli almayı düşünüyorum ama kronik sorunlardan bahsediliyor. Geri tuşunun saçmalaması ve bataryanın aniden boşalması, ekranın cepteyken kırılması,telin esnemesi gibi. Sizce alınır mı bu tel ? Kronik sorunları var mı? Yaşayanlar varsa tecrübelerini benimle paylaşırlarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa2936 -- 2 Aralık 2015; 2:49:47 >
  • mustafa2936 kullanıcısına yanıt
    hocam bu telefonun fıyatına dha iyi telefonlar alabiilmeniz mümkün fakat telefon çok şık yapılmış çok ince ve hafif.
    1 2 haftadır elimde sürekli güç tasarruf modunda kullanıyorum 3g hiç açık değil sürekli 2gde 7/24 wifi ye bağlı şarjı günde 2 kere doldurmak zorunda kalıyorum ki telefonun gün içerisinde 2 3 saati geçmiyor elime alma sürem telefon beklerken kendiliğinden şarjı gidiyor. diğer kullanan arkadasşlarda şarj süreniz nasıl bilgilendirirseniz sevinirim.

ha birde wifi kendiliğinden kapanıyor sebebini anlamadım belki güç tasarruf moduyla alakalı ama bazen elımde ınternette dolanırken bır bakıyorum wıfı kapanmış.
    birkaç kişide mobil veride aynı sıkıntıyı çektiğini söylemiş mobil veri hiç kullanmadığım için o yöndede birşey diyemiyeceğim
     GENERAL MOBİLE DİSCOVERY AİR (Güncel) GENERAL MOBİLE DİSCOVERY AİR (Güncel) GENERAL MOBİLE DİSCOVERY AİR (Güncel)

wifide sürekli taramayı filan kapattım şarj yemesin diye ama çok bir farkı olmadı ama telefon boştayken farkedilir bir şekilde şarj tutması arttı. ha birde ılk geldiğinde sensorler çok fazla şarj yiyordu hepsini kapattım. ama güç tuşu bozulmasn dıye 2 gundur yıne actım çift dokunarak uyandırma ıle kapatmayı

GENERAL MOBİLE DİSCOVERY AİR (Güncel)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasannha -- 2 Aralık 2015; 11:59:20 >

• Bence senın kullanımında sorun var.Telefonda arama yapıyorum mesajlasıyorum sesım tıtresımım acık.İnternete giriyorum kurcalama yapıyorum.Parlaklık %60 larda 3 gun rahat götürüyor.Rahat dıyorum.İnternete girmezsem 4 gun yettı rahat vede bazı telefonlar kullanmasan bıle uyku modunda sarj ıner bunda olebir sorun yok.Misal dun gece yatarken %50 di.Sabah kalkıyorum bakıyorum hala %50 duruyor.Telefonun menusu cok rahat su gibi kayıyor.Telefon bikere çok zarif ve şık bir telefon.Isınma problemi yok.Ahizeden gelen ses çok ii.Bende bu telefondan once LG g2 vardı ahizeden ses duyulmuyordu.Telefonun tek 3 sıkıntısı var.Hoparlor sesi çok düşük.Kalabalık ortamlarda duyamıyorsun ve 4.5 g desteklemiyor fakat isteseler bunu bir guncelleme ile yapabilirler.Vede kamerasının flasında problemi var karanlık ortamda flaslı foto cekınce resim çok beyaz cıkıyor.Ben tavsiye ediyorum yani Lg g2 den bu telefona geçmiş birisi olarak.
  • xbora55x X kullanıcısına yanıt
    hocam şarj konusunda eminmisiniz çünkü gerçekten benimki çok az gidiyor. ve güç tasarruf moduna almazsam sabaha kadar sıfırlanıyor şarj telefonu yeni aldım ilk baslarda oyle olur sonra oturu gıbı yorumlarda aldım bu yuzden olabılırımı?

pil kullanım ayrıntılarını ekran goruntusuu alıp buraya koyabilir misin ?

başka kullanan arkadaslar sizin şarj süreleriniz nasıldır yardımcı olursanız sevınırım telefonu yenı aldım bir sıkıntı varsa dırek gerı iade fılan yapayım
  • Arkadaslar bende telefonu yeni aldım ama şarj konusu sıkıntı benimde az gidiyor 3_4 saat ekran kullanımı veriyor ben telefonu ikinci el aldım acaba batarya degistirsem duzelirmi yada herkezte boylemi

• arshavin37 A kullanıcısına yanıt
    hocam batarya bu telefonlarda gömülü kendimiz değştiremeyiz değiştirsek bile garantisi biter. ben telefonu sıfır aldım ama bendede durum aynı. 3 4 saat ki ekran süresi bıtırmıyor telefon bostayken gıdıyor şarjı .

ikinci el cihazınızı kaça aldınız öğrenebilir miyim ?
    şarj kullanım ayrıntılarınıda paylaşabilirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasannha -- 3 Aralık 2015; 11:36:30 >
  • hasannha H kullanıcısına yanıt
    Ben 16 ay garantili jelatini üzerinde aldım 500e,çok şık bi telefon, keşke ram2gb olsaymış, boştayken şarj yemiyor, 4 saat ekran süresi veriyor, sabah 7 buçuk akşam 21.00 3 saat 45dk ekran, kalan şarj yüzde 27.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrHS

Ben 16 ay garantili jelatini üzerinde aldım 500e,çok şık bi telefon, keşke ram2gb olsaymış, boştayken şarj yemiyor, 4 saat ekran süresi veriyor, sabah 7 buçuk akşam 21.00 3 saat 45dk ekran, kalan şarj yüzde 27.

Sizinki benımkınden ıyı gıdıyor gibi
  • hasannha H kullanıcısına yanıt
    iş yerinde 3g evde wifiden bağlanıyorum yani sürekli bağlantı açık,ama oyun oynamıyorum belki o etki ediyordur.
  • Yaklaşık 4 aydır kullanıyorum. Fiyat performans olarak bugüne kadar kullandığım en iyi telefon olduğunu söylersem sanırım çok da abartmış olmam. Hala GM'nin telefonu böyle bir fiyattan çıkartabildiğine inanamıyorum. Özellikle 2GB ramı olan versiyonu için söylüyorum bunu. Kendilerin beklenilmeyecek bir hareket bana göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alfren -- 4 Aralık 2015; 16:38:55 >
  • Ya valla sarjı çok ii gidiyor.Gercekten memnunum bir tek hoparlor sesinden memnun değilim okadar.
  • Arkadaşlar bi abimde cihaz varda sistem boyutunu artırmak için ne yapabiliriz discovery kullanırken bunu yapabiliyorduk bunlara mümkün mü

• ince olduğu için bu telefonu aldım. şu an telefon büküldü ve google play çalışmıyor. servise yolladım, düzeltmek için 300 tl istediler. ben de yaptırmadım. bu telefondan kesinlikle uzak durmalısınız.
  • merhaba

general mobile discovery air v2 ( 2gb ram ) olan modelini geçen sene 13.06.2015 te aldım.
    kullanım bilgilerimi sizinle paylaşayım. birçok ditede olsun bu forumda olsun gm için iyi söyleyende var şikayet eden de var.
    ben genelde şikayetlerin kullanıcı veya kullanım hataları hatta kullanım eksikliği olduğunu düşünen birisiyim. ( mesleğim bilgisayar bu arada )

telefon öncelikle çok şık. kim nerede görse hoşuna gidiyor. telefonu tutanlar çok hafif olduğunu söylemeden geçemiyorlar. bu güzel birşey.
    o kadar telefon gördüm, tuttum, elledim :) bunun gibisini görmedim.

telefon android 4.4.2 kit kat lı.
    tek elle çok rahat kullanılıyor.
    2 gb ram standarta göre yeterli.

şarja gelince telefonda face pek açmadığım için diyeyim diğer tüm uygulamaları kullanıyorum 1 güne yakın gitmektedir. ( gece uyku moduna girdiğini düşünün )
    güç koruma moduda gayet başarılı.
    ( güvenlik kamerası kurulu müşterilerim olduğu için gün içerisinde canlı kamera uygulamalarımı çok kullanıyorum. )

geri dönme tuşunda zaman zaman basmama rağmen çalışmıyordu. ekran kilidi olduğu zaman tuş kilidini açmama rağmen ekran gelmiyordu.
    müşteriyi ararken telefonu kulağıma götürdükten sonra ( müşteri açmayınca ) telefonu kapatmak istediğimde ekran siyah durumdaydı. kapatamıyordum.
    bu tarz sorunları birkaç kez yaşadım.

telefonun menüsünden fabrika ayarlarına döndüm.( verileri silmeden ) ancak 3-4 gün sonra aynı tuhaflıklar devam etti.
    verileri silerek formatladım 7-10 gün sonra aynen devam tuhaflıklara.

en son hard reset attım. ne var ne yok sildim geçtim. ( format öncesi pc ye bağlayıp sd kart alanını da formatladım )
    şu an gayet başarılı. 1-1,5 aydır banamısın demedi. ilk aldığım zaman ki gibi. ( bu arada indirdiğim birkaç dosyada virüs uyarısı çıktı bilgisayarıma bağladığımda )

sonuç olarak kimimiz uygulamalarımızı yanlış kullanıyoruz kimimiz o android e uyumlu olmayan uygulama indiriyoruz vs vs.
    düzgün kullanımla bence bu telefon çok başarılı.

saygılar

• Oğlumun telefonunun camı kırıldı garanti ve dişarda tamircide camını değiştiren arkadaş oldumu?Maliyeti nedir?Bilgi veren arkadaş olursa sevinirim.
    Cihazı bu şekilde sattım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 10 Haziran 2016; 3:15:29 >
  • Air 2GB şuan alınırmı?
    Hafıza kartı slotu varmı?
    4G varmı?
    Kronik sorunu varmı?

• Yokmu air kullanann

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.