Şimdi Ara

General Mobile Discovery Alınır mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün telefonum bozuldu ben de tamirciyle felan uğraşmak istemiyorum yeni bi tane alayım dedim. Uzun zamandır da aklımdaydı telefonu değiştirmek. İsabet oldu yani Neyse sadede gelelim: Öğrenciyim ortalama 600-700 lira bütçem var. GM Discovery'i uzun uzun inceledim, forumdaki konuya da detaylıca baktım. F/P açısından tatmin edici ama yine de tam karar veremedim. Sizce Alınır mı bu telefon ?

• takip
  • Tanıdığım iki kişide var. Gayet memnunlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beğendiysen al. Beğenmediysen de başka alternatif yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maybe4you

Tanıdığım iki kişide var. Gayet memnunlar

Evet kullanıcıları genel olarak memnun ama marka GM olunca insan önyargılı yaklaşıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: xXSquaLLXx

Beğendiysen al. Beğenmediysen de başka alternatif yok.

bi tane var aslında hocam Casper'n Via modelide fena değilmiş şimdi ikisi arasındayım.
  • Casper'ın bilgisayarları bile önerilmezken telefonuna sıcak bakman garip.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Telefona sahip olan tüm arkadaşlarım memnun.Bence güzel bir telefon,alınır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 16 Ocak 2014; 14:55:36 >
  • Yeni topic açmak istemedim. Bu aralar benim de 700 lira bütçem var. Elimde Lumia 520 var ve zararına da olsa androide geçmek istiyorum. Yeni çıkan ve çıkacak olan bir çok model var. Discovery almaya ya da şu modeli bekle dediğiniz öneriniz var mı?

Büyük ekran telefon olsun istiyorum. Oyun meraklısı değilim. Telefon stabil olması yeter ama herkesin istediği gibi uzun dönem kullanmak istiyorum. Discoverynin sorunlarından dolayı l520 almıştım ama pişman da oldum. 1-2 ay daha beklersem 1000 tl biriktirebilirim, Elite light da var. Kafam karışık biraz, yorumlarınıza ihtiyacım var. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cladientashalae

Yeni topic açmak istemedim. Bu aralar benim de 700 lira bütçem var. Elimde Lumia 520 var ve zararına da olsa androide geçmek istiyorum. Yeni çıkan ve çıkacak olan bir çok model var. Discovery almaya ya da şu modeli bekle dediğiniz öneriniz var mı?

Büyük ekran telefon olsun istiyorum. Oyun meraklısı değilim. Telefon stabil olması yeter ama herkesin istediği gibi uzun dönem kullanmak istiyorum. Discoverynin sorunlarından dolayı l520 almıştım ama pişman da oldum. 1-2 ay daha beklersem 1000 tl biriktirebilirim, Elite light da var. Kafam karışık biraz, yorumlarınıza ihtiyacım var. Teşekkürler.

dostum benim de 700 lira param vardı bu konuyu açtığımda ben halen yeni telefon almış değilim ve para biriktirmeye devam ediyorum ama iki arkadaşıma benim tavsiyemle GM Discovery aldı ve çok memnunlar. Sizde 1-2 ay bekleyip bütçenizi 1000 liraya çıkarabiliyorsanız bekleyin derim. Bende elite bekliyorum çünkü

• kesinlikle alınır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.