Şimdi Ara

General Mobile Discovery Kablosuz Ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
7
Favori
32.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Cihazı Dün aldım çok beğendim. Bu fiyata Şaka gibi özellikleri var. Yanlız ben kablosuz ekran özelliğini kullanamadım. Yapamadığım yada atladığımı bi ayarı var diye düşünüyorum. Aramızdaki tecrübeli arkadaşlar. Bu işin nasıl yapılacağını anlatabilirse çok iyi olur. Videolarda real racingi tvye aktarım oynayan arkadaşlar gördüm. Telefonu tercih etmemdeki en büyük sebeplerden biride buydu. Heycanla hemen denem istedim ama malesef:(( sonuç hüsran. Lütfen bilen arkadaşlar anlatsın. Bu arada tv samsung smart tv

• menu>ag>wifidrect yolunu izleyin tvnizde telde ne yapılcagını bilemedim ben bi deneyin yaparsanız lütfen paylaşın bizle :)
  • televizyonum samsung 46d6500. menu>ag>wifidrect yok onun yerine ag ayarları,ag durumu ve allshare ayarları var ne yapmam gerek??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ariftuncel

televizyonum samsung 46d6500. menu>ag>wifidrect yok onun yerine ag ayarları,ag durumu ve allshare ayarları var ne yapmam gerek??
    bilemiyorum. bende tvye aktarım olayını yapamadım. Sitede bunu yapabilmiş arkadaşlar bizi aydınlatsalar çok güzel olacak.
  • arkadaşlar allah rızası için yardımcı olun ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ariftuncel

arkadaşlar allah rızası için yardımcı olun ya
    evet ben de beceremedim 42lm660s televizyonuma bağlayamadım yardım lütfen...
  • Bildiğim kadarı ile telefon ve tv nin ya widi yada miracast uyumlu olması gerek. Lg tv lerde widi mevcut fakst telefonlar widi desteklemez miracast destekler. Bu yüzden tv nizin miracast destekleyip desteklemediğini öğrenin.
  • Cozen yok galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: yesil_1

Cozen yok galiba
    Arkadaşlar bende GM Discoveryimi aldımdığımdan buyana denemeler yapıyorum ancak başarılı olamadım. Televizyonum Samsung 32ES6100 dahili wifi özelliği var ancak telefonum kablosuz ekran cihazlarında hiçbir cihaz bulamıyor. imediashare gibi dlna özelliği ile bağlantı yapan bir çok programla televizyonumun allshare aygıtlarında dlna aygıt ile bağlantı sağlayıp resim ve videolarımı televizyonumda izleyebiliyorum. Fakat ana telefon ekranını aktarmayı başaramadım.

Bu konuda uzman arkadaşların program önerilerini, tv ve telefon ayarlamalarını gösterebilecek paylaşımları bekliyoruz.

GM nin veya telpanın bu konuda destek vermesi gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertcell -- 4 Eylül 2013; 9:58:57 >
  • Philips Tv ye otomatik olarak baglanabiliyorum ama Samsung a baglanamiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam

Philips Tv ye otomatik olarak baglanabiliyorum ama Samsung a baglanamiyorum.

Üsdat telefonun kendi programındanmı bağlanıyorsunuz yoksa ekstra bir programı kullandınız.Üsdat telefonun kendi programındanmı bağlanıyorsunuz yoksa ekstra bir programı kullandınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcell

quote:

Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam

Philips Tv ye otomatik olarak baglanabiliyorum ama Samsung a baglanamiyorum.

Üsdat telefonun kendi programındanmı bağlanıyorsunuz yoksa ekstra bir programı kullandınız.Üsdat telefonun kendi programındanmı bağlanıyorsunuz yoksa ekstra bir programı kullandınız.

Alıntıları Göster
    Kendi programindan
  • Üsdat deneyip bağlantı kurduğunuz tvnin model bilgileri nelerdir. Teknik özelliklerine bakıp philips tvde olupta samsungun desteklemdiği nedir kontrol etsek.
  • quote:

Üsdat deneyip bağlantı kurduğunuz tvnin model bilgileri nelerdir. Teknik özelliklerine bakıp philips tvde olupta samsungun desteklemdiği nedir kontrol etsek.
    Hocam phillips in marka modelini bilmiyorum dun misafirlikte denedim sorunsuz gordu ve baglandi. Evdeki samsunga baglanamadim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peregrino

Hocam phillips in marka modelini bilmiyorum dun misafirlikte denedim sorunsuz gordu ve baglandi. Evdeki samsunga baglanamadim.
    Televizyonunuzda DLNA olduğuna eminsiniz değil mi?
  • teknoemin kullanıcısına yanıt
    imediashare gibi dlna özelliği ile bağlantı yapan bir çok programla televizyonumun allshare aygıtlarında dlna aygıt ile bağlantı sağlayıp resim ve videolarımı televizyonumda izleyebiliyorum.

diye belirtmiştim.
  • quote:

imediashare gibi dlna özelliği ile bağlantı yapan bir çok programla televizyonumun allshare aygıtlarında dlna aygıt ile bağlantı sağlayıp resim ve videolarımı televizyonumda izleyebiliyorum.

diye belirtmiştim.

Kusura bakma göremedim. İhtiyaten yazma gereği duydum. Bazen bu tarz basit şeyler basit oldukları için gözden kaçabiliyor.
  • arkadaslar ben sanirim buldum telde kiprogramlara bakiyordum wifi direct diye bir program var ben zaten ordan aratiyom televiYonda gorunce hemen ugrasmaya basladim ama bulamdim wifi direct i acamadim acabileniniz var mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemal0738

arkadaslar ben sanirim buldum telde kiprogramlara bakiyordum wifi direct diye bir program var ben zaten ordan aratiyom televiYonda gorunce hemen ugrasmaya basladim ama bulamdim wifi direct i acamadim acabileniniz var mi ?
    wifi direct ile olmuyor tv ve telfonun direk bağlantı ile değil aynı ağda olması yeterli deniliyor. Benim tv ve telefon aynı wifi modemdeme bağlı ancak ekran paylaşımı yapmıyor sadece dlna aygıt şeklinde gösterip dosya paylaşımı yapabiliryor.

Bu samsung ile alakalı programsal bir uyum sanırım. Samsung bu konuda tüketicisini kendi cihazlarını kullanmaya zorluyor ve bu çok yanlış. Aynı özellikleri tasıyan başka bir samsung allshare ile bağlantı sağlıyor ancak allshareyi başka marka telefonra kurmaya izin vermiyor.

Samsungun bu konuda bir destek sağlaması gerekiyor.

Herkes aynı özelliklerdeki telefona 1200 tl veremez. Benim bu telefonumada destek sağlaması gerekir.

Bu konuda samsungtan yetkililere ulaşabilecek arkadasların yardımını bekliyoruz.

• quote:

wifi direct ile olmuyor tv ve telfonun direk bağlantı ile değil aynı ağda olması yeterli deniliyor. Benim tv ve telefon aynı wifi modemdeme bağlı ancak ekran paylaşımı yapmıyor sadece dlna aygıt şeklinde gösterip dosya paylaşımı yapabiliryor.

Bu samsung ile alakalı programsal bir uyum sanırım. Samsung bu konuda tüketicisini kendi cihazlarını kullanmaya zorluyor ve bu çok yanlış. Aynı özellikleri tasıyan başka bir samsung allshare ile bağlantı sağlıyor ancak allshareyi başka marka telefonra kurmaya izin vermiyor.

Samsungun bu konuda bir destek sağlaması gerekiyor.

Herkes aynı özelliklerdeki telefona 1200 tl veremez. Benim bu telefonumada destek sağlaması gerekir.

Bu konuda samsungtan yetkililere ulaşabilecek arkadasların yardımını bekliyoruz.

Alıntıları Göster
    bende denedim ama hiç bir şekilde samsung smart tv yi görmüyor sorun tv de sanırım

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.