Şimdi Ara

General Mobile Discovery Kablosuz Ekran (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
7
Favori
32.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu olayı acilen çözmemiz gerekiyor.Acaba lg son modellerde başka sistemmi kullanıyor.
  • Arkadaşlar bende lg la690s var. ayarlara girip, alttan ikinci secenekti sanırım ağ ayarlarına giriorum. burada micast/intel widi diye bir seçenek var bunu açık konuma getirdiğimiz zaman telfonda tv de birbirlerini görüyorlar ve bağlanabiliyorsunuz. ancak görüntüde 1-2 saniyelik gecikme var. yani oyun oynanamıyor malesef. ama teldeki videoları filan izlemek güzel...
  • quote:

Orijinalden alıntı: redgold

Arkadaşlar bende lg la690s var. ayarlara girip, alttan ikinci secenekti sanırım ağ ayarlarına giriorum. burada micast/intel widi diye bir seçenek var bunu açık konuma getirdiğimiz zaman telfonda tv de birbirlerini görüyorlar ve bağlanabiliyorsunuz. ancak görüntüde 1-2 saniyelik gecikme var. yani oyun oynanamıyor malesef. ama teldeki videoları filan izlemek güzel...

Arkadaşım biraz daha ayrıntılı bilgi verebilirseniz çok daha iyi olacak,teşekkürler.
  • Bende ln575s serisi tv var. Settings te ağ ayarları bölümünde miracast diye bir yer var. Onu aktif yapınca telefona bağlandı fakat görüntü yaklaşık 1 saniye gecikmeli....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okifi

quote:

Arkadaşlar bende lg la690s var. ayarlara girip, alttan ikinci secenekti sanırım ağ ayarlarına giriorum. burada micast/intel widi diye bir seçenek var bunu açık konuma getirdiğimiz zaman telfonda tv de birbirlerini görüyorlar ve bağlanabiliyorsunuz. ancak görüntüde 1-2 saniyelik gecikme var. yani oyun oynanamıyor malesef. ama teldeki videoları filan izlemek güzel...

Arkadaşım biraz daha ayrıntılı bilgi verebilirseniz çok daha iyi olacak,teşekkürler.

Ayrıntılı bir şekilde anlattığımı düşünüyorum. Peki yeniden deneyelim...
    1- Televizyonu açtık ve ayarlara girdik
    2-Ağ ayarlarında ''miracast/intel widi'' tarzında bir seçenek var bunu aktif duruma getiriyoruz.
    3-Daha sonra telefon ayarlarından ekran ayarlarına buradan da kablosuz ekrana girip aktif hale getiriyoruz.
    4-Alt kısımdaki ekran ara butonuna basarak tarama yaptırıyoruz.
    5-Telefon televizyonu görüyor. Burada eşleştirmeyi yaptıktan sonra telefon televizyona ekran aktarımını başlatıyor.

Bütün bunların yapılabilmesi için tv de miracast özelliğinin bulunması gerekmekte ;)

Ancak telefondaki hareketler, görüntüler vs. 1-2 saniye gecikmeli gittiğinden tv ekranından bakarak oyun oynamak imkansız gibi( çok heveslenmiştim :D ). Bunun dışında herşey çok güzel ve akıcı. Hiç takılma filan olmuyor. Örneğin; Lig tv uygulamasından maç özetlerini filan açıp izledim. Teknoloji çok güzel birşey :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redgold -- 24 Ekim 2013; 1:43:58 >

• quote:

quote:

quote:

2-Ağ ayarlarında ''miracast/intel widi'' tarzında bir seçenek var bunu aktif duruma getiriyoruz.
    3-Daha sonra telefon ayarlarından ekran ayarlarına buradan da kablosuz ekrana girip aktif hale getiriyoruz.
    5-Telefon televizyonu görüyor. Burada eşleştirmeyi yaptıktan sonra telefon televizyona ekran aktarımını başlatıyor.

Bütün bunların yapılabilmesi için tv de miracast özelliğinin bulunması gerekmekte ;)

Ancak telefondaki hareketler, görüntüler vs. 1-2 saniye gecikmeli gittiğinden tv ekranından bakarak oyun oynamak imkansız gibi( çok heveslenmiştim :D ). Bunun dışında herşey çok güzel ve akıcı. Hiç takılma filan olmuyor. Örneğin; Lig tv uygulamasından maç özetlerini filan açıp izledim. Teknoloji çok güzel birşey :D

aynısını yaptım 660s var bende tam bağlanılıyor derken şu uyarı çıkıp kapanıyor televizyon ekranında "intel(r) widi desteklenmeyen aygıttır" diye uyarı çıkıp kapanıyor. acaba hangi aygıtta problem

• Slm.
    Samsung 2013 modeli 51f5570 tvim var.
    Ayarlarda screen mirroring var. Ama cihazınızdaki allshare cast uygulamasını calıstırın diyor. Samsung telefon ve tabletlerde bu özellikle var ve %100 uyumlu.
    Gm'deki ekran paylastır yöntemi varmış. Onunla samsung tv deneyen oldu mu? Sonuç veriyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • googleye bir yazin birde allshare telefonu kablosuz baglamakti galiba

• Arkadaşlar ;

öncelikle TVnizde Miracast özelliği olmalıdır ve açık konumda olmalıdır.
    LG 2013 TVlerde Miracast yazar .
    Samsung Tvlerde bilmiyorum ama Screen Mirroring olabilir.

TVdeki Wi-Di özelliği ile telefonun ekran görüntüsünü aktaramazsınız.(LG 2013 LM serilerinde Wi-Di var, Miracast yok)
    çünkü Wi-Di intel işlemcili laptoplar içindir.
    Miracast özelliği telefonlar içindir.

Gelelim telefon tarafına.

GM Discovery hakkında bilgim yok ama, telefonunzda ayarlara ve ekran ayarlarına bakınız.

Miracast , Screen Mirroring, Kablosuz Ekran gibi ayarlar varsa açın.
    Bu ayarı açınca telefonunuz Miracast destekli TVnizi görecektir.
    Tvnizin adını görünce üstüne tıklatın , telefonun ekran görüntüsü TVde açıalcaktır.
  • UE-40ES6340 Samsung tv var bende, DLNA özelliği var fakat uygulama olarak allshare player olması gerekiyor. Ama Discovery'e allshare player kurulamıyor. Bu durumda telefondan tv'ye görüntü ve ses aktarımı için hangi uygulamayı kullanabilirim?
  • aslanpayi kullanıcısına yanıt
    Bu konuyu bende irdeledim. Ama samsung kendi ürünleri dışında açık olarak playden dağıtmıyor bu uygulamayı.
    Gerçi bu ekranı paylaşmak için kullanılan yöntem.
    siz videolar izlemek istiyorsanız flipps uygulamasını, telefonunuzdaki video, müzik, fotoğrafları tvden izlemek istiyorsanız iMediaShare uygulamasını indirmelisiniz. ikiside playde ücretsiz olarak mevcutlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende general mobile discovery akıllı telefonu var.televizyonumda LG47lm860v modeli var.acaba nasıl görüntü aktarımı yapabilirim.yerdımcı olursanız çok sevinirim.teşekkürler.
  • bende lm 640 var görüyor ama bağlanmıyor. youtubeda sorun yok ama resim vb. olmuyor.yapabilen varsa yardım pls.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okankan

Bende de LG LM660s var video resimler falan oluyorda canlı ekran aktarımı (oyunlar vs. ) yapamadım. Bir çözümü olur umarım. LM660s lerde screen share ve widi özelliği mevcut.

hocam bene lm640s var ben resim bile paylaşamadım ekranda.sen nasıl yapın.
  • Ne skifta ne imediashare bi görüntü paylaş amadim

• quote:

quote:

quote:

Birbiri ni görüyor ama bağlan miyor Intel widi uyumlu değil yazıyor acaba cihazda mi sikinti var

• lg la620s ve gmd arasında miracast ile görüntü aktarımını yaptım. soft ap diye bir şey var, onu kapatmadan miracast kullanılamıyor. onu kapatınca miracast açılabiliyor ve görüntü aktarılıyor. yukarıda anlatılanlardan farklı bir şey yapmadım. 2-3 defa denedikten sonra görüntü geldi. 1-2 saniyelik gecikmeyle geliyor görüntü. oyun için değil ama fotoğraf-video için oldukça kullanışlı.
  • arkadaşlar akşam tesadüfen benim oğlan discoveriyde çizgi film izlerken görüntüyü tv ye aktardı.youtube da direk görüntüyü aktarma özelliği varmış bende yeni öğrendim.bu arada tv ve telefonda görüntü aktarma aygıtları tamamen kapalı iken oldu bu işlem.sadece aynı wireless bağlantıyı kullanıyor tv ve telefon ....
  • soft ap telefondamı tv'demi ayarlara nasıl ulaşdın analata bilirmisin.
  • Merhaba,

Konu ile ilgili alakasız olabilir ancak bu adaptörhttp://www.aliexpress.com/item/Freelander-AP20-WiFi-Display-Dongle-Stick-HDMI-Wireless-PTV-Support-DLNA-Miracast-1080p/1589889069.html ile telefonun görüntüsü hdmi girişi olan bir lcd tv ye kablosuz aktarabilir miyim? Film vs izleyebilir miyim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.