Şimdi Ara

General Mobile Discovery Kablosuz Ekran (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
7
Favori
32.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de de ayni tv var.bende Yapamadim sadece samsung screen mirroring destrkli tv de oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu wipe data yapıp yeni yazılımı yükleyin görecektir tvyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Bianconero

Telefonu wipe data yapıp yeni yazılımı yükleyin görecektir tvyi

onu nasıl yapacağız?
  • Arkadaslar tv de screen mirror yoksa olmuyor bosuna ugrasmayin...yada gidin 150 tl verin samsung dongle alin o zaman oluyor.Fakay goruntu hd olmuyor.

• benim tv panasonic G30 bu cihaza görüntü aktarımı yapılıyor mu? biraz karıştırdım ama birşey bulamadım
  • Bende de LG LM660s var video resimler falan oluyorda canlı ekran aktarımı (oyunlar vs. ) yapamadım. Bir çözümü olur umarım. LM660s lerde screen share ve widi özelliği mevcut.
  • SAMSUNG UE46ES6340

bende uzun uğraşlar sonucunda bir türlü bağlanamadım illa ya samsung telefon alcaz yada aparat ıkı gundur ugrasıyom yok bir türlü telefon tiviyi görmüyor çözen varsa pm atarasa sevinirim
  • aynı skıntı bendede var 4 gündür uğras veriorum ekran kablosuz ekran da taratıyor hiç cihaz bulmuyor tv samsung 46d6510.ayrıca bırak ayna özelliğini normal dosyalarıda tv de oynatamıyorum bir çözüm bulacak olan biri çıkacaktır
  • besimülgen B kullanıcısına yanıt
    skifta kur sadece dosya paylaşımında yardımcı oluyor muzık video resımler ama wifiyle bağlanınca cok cabuk şarj bitiyo:)
  • samsung tv de youtube uygulamasıyla telefonun youtube uygulaması biribirini görüyor telde sectiğim youtube videosunu tvde oynatıyor . bunun dışında bi irtibat kuramadım:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bianconero

Telefonu wipe data yapıp yeni yazılımı yükleyin görecektir tvyi

üsdat denedinmi ne gibi bir değişiklik oluyorda tvyi görmeye başlıyor telefon?
  • ben wipe data yapıp rom yüklemiştim görmüştü.sonra kendi yazılımına döndüm wipedata yapıp güncelledim ondan sonra görmeye başladı.çok detayını bilmiyorum.
  • dlna sertifikalı laptop ile bu özellik üzerinden bağlantı mümkün mü
  • Arkadaşın telefonunda benim tvde denedik direk oldu telefonda ayarlarda ekran görüntü aktar var ama önce tvde screen mirora tıklıyoruz telefonda ayarlar ekran görüntü aktar diyoruz tv telefonu buluyor ve otomatik bağlanıp görüntü geliyor tv menüsünde screen miror seçeneği olmalı tv samsung 55f6470
  • ben lg smart tv var tv telefonu görüyor ama telefon tv görmüyor....telpaya gittim yazılım eksik dediler yükledi ler hiç halt olduğu yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: okankan

Bende de LG LM660s var video resimler falan oluyorda canlı ekran aktarımı (oyunlar vs. ) yapamadım. Bir çözümü olur umarım. LM660s lerde screen share ve widi özelliği mevcut.

Arkadaşım lg 660s e nasıl resim fotoğraf video gönderebiliyorsun,tarif edebilirsen iyi olur,teşekkürler.
  • Google plaay da skifta diye program kur telefonu daki resim ve videoları hem de PCddosyaları TVyYEaaktarma bilirsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: nebula79

ben lg smart tv var tv telefonu görüyor ama telefon tv görmüyor....telpaya gittim yazılım eksik dediler yükledi ler hiç halt olduğu yok...

Miaracast widi nin üst modeli ve miracast ile widi uyumlu değil. Lg lm 660s lerde widi var telefonunda miracast var o nedenle olmuyor. Aynı sıkıntı bende de var :)
  • Geçen hafta carfoura gttim orada widi özellikli lg TV YE bağlandi ...oradaki bütün philipis marka Tv ileri görüyordu...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.