Şimdi Ara

General Mobile Discovery Kablosuz Ekran (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
7
Favori
32.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaslar bende 42la740s var yeni aldım kurcalayarak bağlantıyı kurdum .

discovery ile tv ye bağlandım yani ekran görüntüsü aktarımı yaptım. menüden ayarlara girip bağlantı ayarlarındaki miracast ayarına girip onu on konuma getirmeniz gerekiyor daha sonra telefondan kablosuz ekran ara dedğinde tv yi buluryor
  • quote:

Orijinalden alıntı: volki_16

Cozen yok galiba

Hic dusunmedik hocam:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamün aleyküm kardeşlerim
    Sorununuz Samsung marka televizyonlara GM bağlanmaması

Samsung marka telefonlarda bulunan allshare özelliği SADECE Samsung marka televizyonlarda çalışır. Bu yüzden başka bir cihaz başlamanız için yazılımını değiştirmek zorundasınız. Bu işlem garanti dışıdır.

• kablosuz ekran zımbırtısına hiç gerek yok. kablosuz modeminiz televizyona bağlı ise telefona "skifta" adlı dnla programını kurun. program çalışınca otomatik olarak tv'yi görecek zaten. istediğiniz resim ya da videoyu tv ekranıda izleyebilirsiniz.
  • Arkadaşlar gmd yi vestel smart TV te bağlayamadım kumanda olarak filan kullanıyorum ama görüntüyü bağlayamıyorum Wi-Fi screen e giriyorum eslestiriyorum televizyonda push up yazıyor yardimm

• ARKADAŞLAR TELEFONDAKİ WİFİ Yİ AÇIN HOTSPOU AÇIN TELEVİZYONDA GÖRÜRSÜNÜZ
  • Arkadaslar TV'ye bağlanıyorum ama ortalama 3-4 dakika sonra bağlantı kopuyor neden olabilir sürekli bu sekilde aynı süre de kopuyor

• ben bağlantıyı yaptım arkadaşlar şu şekilde.

telefonum G.M. Discovery Quadro4

televizyonum LG 42LB580N-ZM

TV menüsünde Miracast/İntel's vidi diye birşey var onu açıyorum

telefonumdan ekran ara diyince direk buluyor. wifi açmakla felan olmuyor.
  • lg 43uf 6807 aldım elimde de general mobile ilk çıkan cep telefonu var tvye baglayamadım telefonu resımlı bir şekılde anlatırmısınız ya lutfen sinir oldum
     General Mobile Discovery Kablosuz Ekran
  • Arkadaşlar General mobile Discovery telefonun ekranini LG webos TV(49 UB 850v) ye yansıtmak için;

Öncelikle hem TV hem de telefon aynı modemden internete bağlı olmalı ve internetin hızı iyi olmali

General Mobile Discovery Kablosuz Ekran1

General Mobile Discovery Kablosuz Ekran-

General Mobile Discovery Kablosuz EkranTV kumandasindan smart tuşuna (mavi tuş) basın.

2- sağa doğru giderek aygıt bağlantısina gelin(mor renk gibi iki uçlu kablo) ve kumandadan ok tuşuna basın.

3- açılan menüden Akıllı telefon yazan (sol alt köşede) yere kumandadaki oklar yardımıyla gelin ve ok tuşuna basın

4- çıkan menüde ilk resme yani ekran paylaşımına ok deyin

5- çıkan menüde miracast seçilidir değilse seçin. Ve sağdaki başlata gelip ok deyin.

artık telefona geçiyoruz.

1-telefonunuzdan ayarlar-ekran- kablosuz ekran tuşlarına sırayla basıyoruz ve sağ üst köşeden kablosuz ekran aktif değilse aciyoruz. Yani kablosuz ekran bulunamadı yazmamalı.

2- TV kızım ismi telefonunuzda ekranda çıkınca üzerine tıklayınız ve bekleyiniz birazdan bağlantı sağlanacaktır.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.