Şimdi Ara

GENERAL MOBİLE DİSCOVERY KRONİK ŞARJ SÖKET ARIZASI MAĞDURLARI (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
5
Favori
99.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: riccardofree

telpa servisine elden götürsek fatura garanti belgesi vs şart mı istiyorlar mı ? kaybetmişim de :(

Faturayı bulursanız sıkıntı yaşamamanız açısından iyi olur,adamlar zaten arızayı yapmamak için, fazla ücret için kırk tane bahane üretiyorlar,birde fatura yoksa sonuç ne olur bilemiyorum,bende şarj soketini garanti için bayiye götürdüğümde faturanın aslını bana verdiler,kopyasını onlar aldı ama sizin için durum nasıl olur bilemem.Siz yinede şansınızı bir deneyin isterseniz,yada faturayı bulmaya çalışın.kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkboy -- 7 Ağustos 2014; 18:13:08 >
  • telpa pişmanlıkmış bunu öğrendik sonunda 110 lira istiyor, ayrıca telefonun ön kapağı da çatladı koptu onu yazmıyor bile... keşke samsung alsaydım tam sorunlu bir telefonmuş
  • forumu araştırdım bu şekilde anakartı değiştikten sonra şebeke problemi yaşayan birisini gördüm başına gelen var mı
  • 10 ay önce aldığım ve son derece dikkatli kullandığım GMD'yi bugün şarja taktığımda elektrik almadı. Soketi biraz oynatınca elektrik aldı. Sanırım ben de şarj soketi mağdurları kulübüne katılıyorum.
  • Sonunda telefona kavuştum,telefon telpadan sorunsuz geldi,hayret,yaklaşık 12 günde falan telefon gitti geldi.serviste 1 bilemedin en fazla 2 günde hallediyorlar, gidiş geliş süreci biraz uzun sürdü ama sonunda sorunsuz aldım.çok şükür,4 gitmişti 16 geri gelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkboy -- 12 Ağustos 2014; 17:34:15 >
  • en sonunda bugün servisle telefonda tartıştım. iki gün önce aradığımda bir servis görevlisi tekrar bir bakalım yardımcı olmaya çalışacağız dedi. internetten takip ediyorum hala 277 tl anakart arızası görünüyordu bugün aradım. bu sefer çıkan eleman parayı yatırmadan yapmayız dedi. sonra bende film koptu zaten. bu anlayıştaki bütün firmalara lanet olsun. bugün bir inceleme videosunda 1.000.000 nun üzerinde discovery satıldığı söyleniyordu. eğer bu kadar satıldıysa bile bu müşteriyi yolunacak kaz gibi görmelerini gerektirmez.

ana konuda yazdıklarım aşağıda:

benim telefonumda da şarj soket arızası oldu. yedek telefon bulamadığım için bir aydan fazla süre eşimin telefonunu şarj cihazı gibi kullandım. bataryaları ondan şarj ettik. servise göndermeden bir hafta önce telefonun üzerine su döküldü ama hemen bataryayı söktüm, kuruladım. hiç sorun yaşamadan kullanmaya devam ettim. sonra telefonu gönderdim servise. bana 277 tl anakart ücreti çıkarttılar. sıvı teması var diye. olayı onlara da anlattım, kardeşim benim anakartımda bir sıkıntım yok dedim. siz şarj soketimi yapın gönderin. zaten kronik arızası bu telefonun dedim. beyefendi biz servisimizden arızası eksik yapılmış cihaz gönderemeyiz. anakartı da tamir ettirmek zorundasınız dediler. siz teknik servissiniz, eğer ki cihazımda sıvı temasından bir oksitlenme neticesinde bu şarj soketi bozulduysa tamam. açınca anlayacak kadar kapasiteniz vardır herhalde. eğer ondan değilse yapın cihazımı dedim. bana hala bıdı bıdı bişeyler anlatıyor telefondaki eleman. bir şey demek istemiyorum o elemanda para için çalışıyor orada ama insan bi yardımcı olmaya çalışır. görevi bu abi adamın. hiç birinize hakkımı helal etmiyorum gönderin geri cihazı dedim, kapattım telefonu.

• Arkadaşlar ben mayis ayında şarj soketi arizasiyla telefonu yollamistim. Anakarti UCRETSİZ degistirip yollamislardi. Yine arizanladi. Elden goturdum. Sıvı temasi var diye 275 TL para istediler bu defa. Şarjsoketini ddeğiştirin sadece dedim sivi temasi olduğu için anakarti degistirecegiz dediler ve yapmadilar. Mayis ayindaki o ücretsiz tamirin fatutasini isteyene facebooktan yollayabilirim yada buraya ekleyebilirim. Emsal teşkil eder ücretsiz yaptirirsiniz insaALLAH

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • soket sorunu eşimin telefonunda da çıktı, telpa garantisi olmasına rağmen servis tl. ulaşmak yetkili kişiler ile görüşmek mümkün olmadı ve servisten umudu kestim ve Ankara-Necatibey Balıkçıoğlu iş hanı yolunu tuttum tl aksesuarı aldığım satıcıya durumu anlattım tamir yapan varmı falan, adam yan tarafta dükkana git dedi, gittim baktım adamlar banka gibi tezgah kurmuş direkt 4 tamir tezgahı var idi, boş olan arkadaşa sordum yaparım yarım saat sürer dedi ve uygun bir fiyata soket değişimi yaptı. dediki şarj soketini takıp çıkarırken sağa-sola yaslamadan ve tl fişte iken tl ile bir işlem falan yapmayın.
    tamir olalı 1 hafta geçti ve şu anda sorun yok.
  • servise gönderirken kargo ücretini kim ödüyor?
  • Bende 3 defa gönderdim 3.anakarti değiştirdiler 60tl ye simdi 4.kez göndercem cihazın değişmesi gerekmezmi bir daha ne GM ye bulasmam 1.000.000 telefon sattılar 500.000 den fazlası sorunlu çıktı paraya para denediler

• quote:

Orijinalden alıntı: cunuyil

Ben garantisi bozulsa da esnafın birine şarj soketini değiştirttim.4-5 ay oldu şimdilik sıkıntım yok.Olursa yine aynı yere uğrayacağım.20 tl'ye yapıyorlar.

Hocam nerede yapıyorlar ? Ben yaptıramadım bir türlü. 3-4 kez yaptırdım anında bozuluyor.
  • Adana'da yaptırdım.İşinin ehli kişiye yaptırmak şart...
  • Beyler benim de bozuldu. Servise kendim götürüp verdim 4 gb anakart takılmasını ve 21 iş günü bekleyebilceğimi söyledim tamam dediler. 2 gün sonra telefon yapılmıştı gittim ve aldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: bjkboy

Sonunda telefona kavuştum,telefon telpadan sorunsuz geldi,hayret,yaklaşık 12 günde falan telefon gitti geldi.serviste 1 bilemedin en fazla 2 günde hallediyorlar, gidiş geliş süreci biraz uzun sürdü ama sonunda sorunsuz aldım.çok şükür,4 gitmişti 16 geri gelmiş

geldide şimdide açma kapama içine kaçtı,ne güzel iş değilmi geldikten 2 hafta sonra tekrar arıza verdi,allahım en kısa zamanda elden çıkarmam lazım bu telefonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkboy -- 26 Ağustos 2014; 14:29:23 >
  • quote:

Adana'da yaptırdım.İşinin ehli kişiye yaptırmak şart...

Bende adanadayım. Gmd 16 GB şarj etmemeye başladı yeniden. Adresini verebilir misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: superior001

quote:

Adana'da yaptırdım.İşinin ehli kişiye yaptırmak şart...

Bende adanadayım. Gmd 16 GB şarj etmemeye başladı yeniden. Adresini verebilir misiniz ?

Pm kontrol...
  • Aynı sorun bendede vardı.Şarjdayken oynamayacaksın.Soketi değiştirdim.Eğer değişmiyorsa batarya şarj edici tavsiye ederim.
  • Bu demek oluyorki GMD baş tacı eden fiyatıdır başka bir artısı getirisi yoktur, diğer firmalarda allahın cezaları yapın bu denle fiyat performans ürünü millet alsın 600+650 tl arası ne olcak çakal allahın mendeburları paradoymaz firmaları

• Herseyi calisan telefon, sadece sarj soketi sorunluydu. Servise verdim. 3hafta sonra aradilar 50tl. Bugun odedim. 277tl anakart degisimi diyor, sivili temas.iptal ettirdim.

Telefonu ben vermeden her seyi calisiyodu. Eger ki, cihaz calismazsa dava acacagim. Garanti belgesinde acikca beyan etmisler, sergiste olusan arzalari ucret talep etmeyiz diye. Eger boyle olursa telefonu unutup davayi acacigim. Yasim 18den buyuk. Zaten tel gelir gelmez sikayetvar.com a yazcam. Herturlu tuketici haklarina online basvurup 50tl yi geri almaya caliscam.

Neyse iyi oldu. Yakinda batarlar. Tablet ihalesini aldilar ama ihale sartlarinda yerli uretim diyor. Bunlarin burda fabrikasi degil montaj atolyesi yok. Blu life view e 80dolara uretip dandik, kontak uygulamasi arzali bi arayuz ile ve dandik şarj soketli teli 700tlye satiyorlar.

ALMA ALDIRMA!!! Motorola moto g 750tl. 50 tl servis arti 700tl telefon zaten general mobile 750tlye geliyo. Yilin telefonu secildi ve cok kalite....

Bi daha cop bile almam.... zaten donanjmhabere dusen marka satis yöapamaz...
    HATTA TELPA GARANTILI URUN BILE ALMAYIN. SONRA KULLANICI HATASI DERLER

• Burasi musluman ulke, hrustiyani ve yahudisi bile musluman asetlerine sahip, hatta cogu gayri muslum islama muslumanlardan saygili. Ateist sayisi gayrimuslumden fazla tabii.

Diycegim su, ben muslumanim. Telpanin sahibide musluman. Malin ayibini saklamak HARAMDIR. SATTIGIN MAL HELAL BILE OLSA KAZANC HARAM OLUR.
    ANADOL6 ŞARK KURNAZI BUNLAR
    http://www.islamahlaki.com/default.asp?kat_no=1258
    EMINIM DIYER SEMAVI DINLERDE DE BU HARAM.
    BUNLARIN RABBI PARA OLMUS.
    AYIPLI MAL SATIYORLAR.

BINLERCE INSANIN AHINI ALDILAR.

ZATEN KAZANCLARINA HARAM KARISTI.
    ISLAMDA HARAM PARA ILE CAMII DE YAPSAN ORDA ISLENEN SEVAP SANA HARAMDIR. HARAMDAN HELAL DOGMAZ. KURBAN PARASI(BIR KISMI) ILE OZEL OKUL YAPMAKTA AYNEN HARAMDIR

TURKIYE 14 YILDA 6 KAT BUYUDU. HOLDINGLER 6 KAT BUYUDU.
    AMA AMATOR,AHLAKSIZ VE HILE YAPANLAR HEP BATTI. ZATEN MOTOROLA MOTO G 750 TL. YAKINDA DAHA IYI MODELLER DAHADA UCUZLAYACAK. 2 GUN 10 SAAT SARJI BITMIYEN, EKRANI IPHONE 5S TEN IYI OLAN MOTO G VARKEN, ISP EKRAN DIYE LCD EKRANLI TEL SATANLAR YAKINDA SILINIP GIDERLER....

TELPA VE GENERAL MOBILE....

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.