Şimdi Ara

General Mobile Discovery Orjinal ROM ve Custom ROM'lar & Kurulum [Resimli Anlatım] (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
873
Cevap
45
Favori
210.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• arkadaşlar yardım lütfen nasıl giderebiliriz buhatayı
  • konuda ölmüş linklerde

@burakgon
  • quote:

Orijinalden alıntı: xL_mupteLa

arkadaşlar yardım lütfen nasıl giderebiliriz buhatayı

spflash yazılımı sürümü değiştir
    yani depişik bir spflash versiyonu ile dene olmazsa splash romu yeniden indir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi nasıl dönecez stock roma. Linkler ölmüş buradaki.

• çok zor olmasa gerek google amcamıza sormanız..!

cevaba ulaşmak için ==> TIKLA
  • teşekkürler..! Allah sizden razı olsun. sayenizde brick telefonumu kurtardım :)
    çok mutluyum..
  • arkadaşın telefonuna yukledik açılmıyo telefonu napıcaz ?
  • gm discovery telefon aldım 1 ay önce felan. bu rom root işlerinden bi arkadaş vasıtasıyla haberdar oldum. telefonu rootladım şimdi de uygun bi rom arıyorum. ama pek bi bilgim olmadığı için güvenilir bi rom nerden bulabilirim. arkadaş gamerz rom v 2.0 önerdi. bu romu güvenilir bi şekilde nerden bulabilirim kardeş? yardımcı olursan sevinirim. teşekkürler şimdiden :)
  • sabah güncelleme geldi yaptım güncellemeyi telefon gitti,

sizin yöntemle düzelttim teşekkürler :D
  • spflash tool linkleri kırık bidaha upload edermisin
  • LİNKLERİ DÜZELTİRMİSİNİZ? ACİLL LÜTFENN
  • room yükledim güle güle kullanın dedi ama yeniden başlamadı bende geri dönerek reboot yaptım öylece siyah ekranda kaldı..şimdi ne olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ensar -- 21 Mayıs 2014; 23:45:25 >
  • Windows 8 kullanıyorum sürücü imzasını kaldırmama rağmen usb driver yüklenemedi diyor ?
  • Herkese selam benim cihazın uzun süredir bildirimlerinde sorun var fabrika ayarlarına dönünce de düzelmedi.
    Bunu yapsak sıkıntı olur mu.
    Yani sorum stock rom'dan bir nevi stock rom'a dönebilir miyiz bu adımları uygulayarak.
  • Merhaba, almış olduğum GM 16GB dün itibariyle elime ulaştı. İçindeki versiyon Discovery_0202_v6581. Bu versiyonu internetten nereden bulabilirim?
  • Link ölü

• dangerous kullanıcısına yanıt
    http://forum.pittech.net/index.php?topic=21010.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 19 Temmuz 2014; 3:49:30 >
  • orjinal romu flashlayıp kursam garantiye girer mi bide cwm nasıl kaldırılır
  • S.a Arkadaşlar dün telefona sıradan bi uygulama yükledim ve ne olduysa oldu telefon dondu, kapatim açmaya calıştım her denedigimde acılış animasyon ekranında kalıyodu neyse bende bu rotum flash tool ile Orjinal roomu yüklersem düzelir diye düşünüp yukarda söylenenleri yaptım lakin yanlışlıkla proloader secenegindeki tıkı kaldırmamışım ve telefon hiç bi şekilde acılmıyor ne açılış ekranı geliyo nede recovery modu açılıyo ne yapmalıyım telefona ne oldu acil yardım!!
  • S.a arkadaşlar romu yüklerken proloader secenegindeki tıkı kaldırmayı unutmusum telefon açılmıyor hiç bi şekilde tepki vermiyor acil yardım!!
    ,
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.