Şimdi Ara

GENERAL MOBİLE DİSCOVERY ROM LİSTESİ--Anketli--

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
10.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar romlarin listesinin bir konuda toplanmasinin yararli ve pratik olucagini dusundugum icin konuyu aciyorum.General Mobile discovery icin cikan romlarin listesini bu konudan takip bakabiliceksiniz.Başlangıçta sadece liste yapıcağım anket sonucuna göre ise değiştireceğim.

--------------------------------------------------------------- GENERAL MOBİLE DİSCOVERY ROM LİSTESİ--Anketli------------------------------------------

Anket konusu ise burada romlarin sadece listesini mi yoksa detayli gorseller antutu puanlari vb seyler demi yazsin?Dh forumdan anketi eklemek için yetkililere mesaj attım hala bir cevap yok.O yüzden şimdilik anketi anketi blog adresime koydum.Blog adresim :www.yasamteknolojisi.blogspot.com Hemen sağ yandaki ankete katılabilirsiniz.
    -------------------------------------------------------------- GENERAL MOBİLE DİSCOVERY ROMLARI--------------------------------------------------------------

1-GM Discovery || GamerzROM Secret Edition 2.0

2-[ROM][MIUIv5][3.8.16][TR]General Mobile Discovery MIUIv5 1.0

3-GM Discovery Custom ROM | GamerzROM JetPack v1.9

4-GamerzROM MTK Nexus Edition v1.0

5-[ROM][AOSP] iNfinity HD V2 for QMobile A900/BLU Lfie Play/Symphony w150/ elife E3

6-GM Discovery XPERİA ROM

Not:5. ve 6. Romlar Discovery nin yurtdışındaki versiyonları için yapılmış romlardır.Kullananlar memnun ancak voltaj uyumsuzluğu var deniyor o yüzden 5-6 yı en son tercih olarak düşünmekte yarar var.

Eğer güncelleme olursa veya listede olmayan bir rom görürseniz özel mesaj ya da cevap yoluyla lütfen bildirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makaramasuko -- 20 Ağustos 2013; 0:09:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok iyi olur hocam bekliyorum

• Rezerve
  • Çok güzel olur teşekkürler

• Düşünce güzel fakat kendi siteniz yerine forum üzerinden anket olmasını yada bir anket sitesinin sistemi kullanılmalı diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Worm

Düşünce güzel fakat kendi siteniz yerine forum üzerinden anket olmasını yada bir anket sitesinin sistemi kullanılmalı diye düşünüyorum.

Hocam onu yapamadım nerden anket koyacağımı bulamadım. Nerde koyabileceğimi anlatabilir misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makaramasuko -- 19 Ağustos 2013; 15:55:50 >
  • Önlerden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat08e -- 19 Ağustos 2013; 16:13:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    General Mobile Discovery Servis
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @hilasa

Buyrun :http://strawpoll.me/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Worm

@hilasa

Buyrun :http://strawpoll.me/

hocam direkt forum üzerinden anket yapamıyor muyuz ?
  • Bölüm yetkililerine mesaj atmalısınız diye biliyorum
  • Hocam Şu Şekilde yaparsanız hem görsel açıdan güzel olur hem de romlara ulaşmak daha kolay olur.

[size=3]General Mobile Discovery Romları

• Jetpack Rom
      Buralarda spoiler olacak tıklayınca açılacak bilgiler
    • Secret Edition Rom
    • Miui Rom
    • Xperia Rom
    • Galaxy Rom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat08e -- 19 Ağustos 2013; 17:01:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hilasa

Arkadaslar romlarin listesinin bir konuda toplanmasinin yararli ve pratik olucagini dusundugum icin konuyu aciyorum.General Mobile discovery icin cikan romlarin listesini bu konudan takip bakabiliceksiniz.Başlangıçta sadece liste yapıcağım anket sonucuna göre ise değiştireceğim.

Anket konusu ise burada romlarin sadece listesini mi yoksa detayli gorseller antutu puanlari vb seyler demi yazsin?
    Anketi blog adresime koydum.Blog adresim :www.yasamteknolojisi.blogspot.com Hemen sağ yandaki ankete katılabilirsiniz.

İnsallah aksama konuyu duzenleyecegim.
    Aksama kadar konuyu düzenledikten sonra listede olmayan romlarin konusunun linkini bana gönderebilirseniz bende konuya eklerim.

ROMLARIN LİSTESİ

1-GM Discovery || GamerzROM Secret Edition 2.0

2-[ROM][MIUIv5][3.8.16][TR]General Mobile Discovery MIUIv5 1.0

3-GM Discovery Custom ROM | GamerzROM JetPack v1.9

4-GM Discovery XPERİA ROM

Not:Bu rom blu life için yapılmış ancak bunu Gm Discoverye yüklemede herhangi bir sorun çıkmıyor yazıyor.Mesuliyet kabul etmem.

bunlar dışında 2 tane daha rom var

biri nexus romhttp://pittech.blogspot.com/2013/08/gamerzrom-mtk-nexus-edition-v10-is.html?m=1

diğeri infinity romhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2381591

nexus burakgoncu ustanın romu.

ben bütün romları denedim hepsini kullandım. infinity ve xperia rom lar çok güzel ama burak hoca voltaj sorunları olduğunu söylemişti o nedenle artık kullanmıyorum diğerleri arasında en az ram kullanan-en stabil-batarya performanslı olanı SECRET V2.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihattyılmaz -- 19 Ağustos 2013; 18:37:33 >

• mesajım bulunsun
  • S.a. arkadaşlar GM için bu romların hepsini deneyen birisi en iyi romun hangisi olduğunu söylerse çok mutlu olurum.
  • Psklgmrtc88 kullanıcısına yanıt
    ben hepsini kullanıdm secret 2.0 en ideal i
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihattyılmaz

ben hepsini kullanıdm secret 2.0 en ideal i
    Peki ya 2.2 olanı nasıldır?

@cihattyılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psklgmrtc88 -- 20 Ağustos 2013; 23:24:11 >
  • Psklgmrtc88 kullanıcısına yanıt
    onun türkçesi yok. ingilizce. v2.0 dan farkı da touchwiz var onda bana sorarsan 2.0 ı yükle derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihattyılmaz

onun türkçesi yok. ingilizce. v2.0 dan farkı da touchwiz var onda bana sorarsan 2.0 ı yükle derim

Tamam kardeşim çok teşekkür ederim.
  • En iyi rom sıralaması tabi bana göre

1 - GamerzROM Secret Edition 2.0 : Burak hocanın

2 - infinity hd v2 : Hintli programcının (1 haftadır kullanıyorum sıkıntısı yok tabi bana göre)

3 - GamerzROM MTK Nexus Edition v2.0 : Burak hocanın

4 - XperiaHD V2 Released : Hintli programcının
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.