Şimdi Ara

General Mobile Discovery yeniden satışta (A101 27 Eylül) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
3
Favori
17.385
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hi level usb/sd card alan arkadaşım hiç memnun değildi.

Sevmediğin arkadaşın varsa hi level usb al ver, kullanırken ömrü tükensin diyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, A101 27 Eylül'ü beklemeden ürünü satışa sunmuş. Gaziosmanpaşa, Canik/Samsun şubesinde iki adet vardı. Birisini satın alıp kalan sonuncunun fotoğrafını çektim, buyrun:
    https://archive.is/2F0Jg/4bee120b5f518c7193dce89915a5152669c7b851.jpg

Fırsatı kaçırmak istemeyen ve kendi muhitinde bulamayan arkadaşlar için satın alıp kargolayabilirim. Tükenmeden alın.

Edit: Telefonu kötüleyenlerin oyununa gelmeyin. Olumsuz sayabilececeğim tek şey bir tuşa bastıktan üç saniye sonra tepki vermesi. Bir de film izlerken görüntünün kare kare sesten bir saniye sonra gelmesi var. Bunların haricinde harika telefon. Kötüleyenler Şok lobisinin adamları, onun arkasında da BİM var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepthroattoyouall -- 22 Eylül 2018; 4:4:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: deepthroattoyouall

Arkadaşlar, A101 27 Eylül'ü beklemeden ürünü satışa sunmuş. Gaziosmanpaşa, Canik/Samsun şubesinde iki adet vardı. Birisini satın alıp kalan sonuncunun fotoğrafını çektim, buyrun:

Fırsatı kaçırmak istemeyen ve kendi muhitinde bulamayan arkadaşlar için satın alıp kargolayabilirim. Tükenmeden alın.

Edit: Telefonu kötüleyenlerin oyununa gelmeyin. Olumsuz sayabilececeğim tek şey bir tuşa bastıktan üç saniye sonra tepki vermesi. Bir de film izlerken görüntünün kare kare sesten bir saniye sonra gelmesi var. Bunların haricinde harika telefon. Kötüleyenler Şok lobisinin adamları, onun arkasında da BİM var.
    Ahhhh... Bunu kendine nasıl yaparsın. Bu bir şaka olmalı. Evet şaka yaptım de :(((

• Oha lan. Bu cihaz efsane şarj soketi arızası veren, çıktığı dönem telefoncuları ihya eden cihaz değil mi? Eski hatunda vardı bundan. Langur lungur her tarafı oynuyordu sahibi gibi. Keriz silkeleme operasyonu resmen. Fiyatı da cabası.

Arasan sıfırını bulamazsın nerden temin ettiler 5 yıllık telefonu merak konusu.
    Hazır elleri değmişken NOKIA N9, NOKIA 8, NOKIA N91, BENQ-SIEMENS SXG75, SIEMENS SX1, SONY ERICCSON P1 , SONY ERICCSON W8XX serisini de getirirlerse koşa koşa alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARK KING -- 21 Eylül 2018; 21:27:57 >
  • Sat diskavri alcılar dolmuş 😂😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • moto g satsaydı alırdım belki.
  • satılmazsa 350 liraya indirirler o zaman alırsınız diyeceğim ama telefondan anlamayan çok kimse var, bir şekilde satarlar bunları

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deepthroattoyouall

Arkadaşlar, A101 27 Eylül'ü beklemeden ürünü satışa sunmuş. Gaziosmanpaşa, Canik/Samsun şubesinde iki adet vardı. Birisini satın alıp kalan sonuncunun fotoğrafını çektim, buyrun:

kardeşim hiç yorumları da mı okumadın? 1gb ramden dolayı bile alınmaz bu cihaz. gidip iade edin bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 21 Eylül 2018; 22:54:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• asıl sıcak fırsat a4tech broşürde kablosuz klavye mouse set bu zamanda baya iyi 55 tl ye mouse biraz dandik gibi gözüküyor ama yinede yanıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yine kim hortlattı diye geldim. https://a101.com.tr/brosurler/22-28-eylul/aldin-aldin/ Bırakıp gidiyorum.
  • 5 yıl önce sıcak fırsatları yeni duymuşum ara ara göz atıyorum. Bir telefon konusu var, arkadaşın biri yazmış " çöp!! O paraya discovery alınır" diye. Dedim ne acaba discovery? GM yi de araştırınca öğrendim. Vel hasıl hayatımda ilk defa comboyu bu üründe yaptım 567tlye aldığım beni sıcak fırsatlar müdavimi yapan telefondur.

Söylenenlerin aksine bende sorun çıkarmamış olan telefondur. Su dolu kovaya düştü kurutup sorunsuz bir şekilde kullandım. 3 yıl sonunda şarj olurken oğlum yere düşürdü soketi egrildi ardından soket sorunundan rahmetli oldu.

Firma olsa olsa benim gibi bu telefona duygusal yakınlık hissedenlerin tatmin etmek istemiştir başka türlü 5 yıl sonra aynı telefonu piyasaya sürmek aciklanamaz

• 5 yildir Samsung Galaxy S4 kullanan beni bile sasirtmistir. O zamanlar S4'e rakip olan bu telefonu sahalarda gormek icimde bir nebze olsun nostalji yasatabilir

Bu telefona 700 verecek varsa S4'ü 500'e kutusuyla paketlerim. Ustune yedek parca olarak kullanilabilecek bir tane siyah renkli S4'ü de hediye ediyorum.

Not: Bunlari S4 ile yazdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tur1st -- 22 Eylül 2018; 0:53:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tur1st

5 yildir Samsung Galaxy S4 kullanan beni bile sasirtmistir. O zamanlar S4'e rakip olan bu telefonu sahalarda gormek icimde bir nebze olsun nostalji yasatabilir

Bu telefona 700 verecek varsa S4'ü 500'e kutusuyla paketlerim. Ustune yedek parca olarak kullanilabilecek bir tane siyah renkli S4'ü de hediye ediyorum.

Not: Bunlari S4 ile yazdim.
    bende 2013 yılından beri s4 kullanıyorum tertemiz çzik bile yok nerdeyse pili orjinal hala kullanıyorum
  • devreklee D kullanıcısına yanıt
    Şok markette (ucuzluk marketi) yerli besi kıymanın kilosu 42 lira oldu. Aynı markette 4-5 liranın altında sebze yok, domates 7 lira. Pazardan alın diyebilirsiniz, pazar fiyatları da arttı.

• DARK KING kullanıcısına yanıt
    Siemens SX1. AH AH! Gençliğimin efsane telefonu. Sıfırını bulabilsem bugün alırım. O kadar seviyorum.

Bu tasarımla android bir cihaz üretseler inanılmaz satar.

• fast-man F kullanıcısına yanıt
    Hocam bu benim 5. pil:)) zaten ben aldiktan 3-4 ay sonra pil sisme yapti. Sorunlu model benimki her turlu pili sisiriyor.

Hala kullaniyorum ama biktirdi artik. Hoparlor ses seviyesi azaldi ve bozuk ses veriyor. Pili su gibi yiyor telefon, 2 saat ekran suresi filan aliyorum. İsinma problemi var. İlk 2 seneden sonra fotograf cekmez oldum. Guc tusuna basarsan acilip kapanma problemi var(bunu ozel romlarla cozdum, ekrandaki tuslardan hallediyorum.) Ekran parlaklikligi gunes altinda yetmiyor. Kulaklik girisi sikintili. Daha hatirlamadigim cok sey vardir:))

Telefonu cok temiz kullandim, ogrencilikten oturu bir turlu telefon parasi biriktiremedim, ondan oturu hala kullaniyorum.

• evde bitane bu telefondan var kanser olmak istiyorsanız hemen alın

• Arkadaşlar bu telefon sıcak fırsatlar ahalisi için değil, youtube da ergen kitleye sunum yapan teknoloji kanalları var. Elemanların belli kitlesi var verdikleri parayı kat be kat çıkarırlar, sizin de çok izlenen youtube kanalınız varsa yoldan taş toplayın yine izlenir. Burada sosyal medya durumunu bildiği için sağma işini a101 hakkı ile yapmktadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Amcui

SD kart alınır mı beyler?

2sene önce rn ucuz bimden 25tl ye Lexar gelmişti onu almıştım. Allah belasını versin 2-3 ay çalışıyor sonra bozuluyor. Arada takıyorum kendi kendine düzelmiş oluyor lanet bir şey.

hi level daha öncede satılıyordu alanlar yorum yaparsa sevinirim. Ve hızı nasıl?

Alıntıları Göster
    Hi-level aldım. Ve hayatımda ilk kez bir flash belleğin durduğu yerde 2 çalısmayla bozulduğunu gördüm. Markasız 10 yıllık bellek çalışıyor hâlâ... Çöp.

• robotica R kullanıcısına yanıt
    Siemens sx1 i arçelikten kampanyalı alabilmek için bayileri arçelik merkeze şikayet edip öyle alabilmiştim vermiyordular o zaman insertdeki indirimli fiyattan. Hey gidi günler hey.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.