Şimdi Ara

General Mobile Discovery yeniden satışta (A101 27 Eylül) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
3
Favori
17.385
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ooo zammının ötesinde incelikte telefon derken bunu kastediyormuş :) madem ince telefon 5 yıl sonra bir daha satarım demişler.

Merak edenler için son resmi sürümü Android 4.4

Uygulama yüklerken hafızada yer olsa da sistem belleği yetersiz uyarısı ve şarj soketijin düzenli olarak bozulması ile gönüllerde taht kurmuş efsane model.

Kronik arızalı şarj soketi ne hikmetse kullanıcı hatası olarak bozulur hep.

Şaka bir yana çağın gerisinde kalmış özellikleri ile alınacak telefon değildir. Yakında WhatsApp bile desteğini çeker bu telefondan 3310 gibi kalırsınız.

Google play store da bile artık bir çok uygulama minimum Android 5 6 gibi sürümler istiyor.

Sadece çok zengin olup kutusunu açmadan koleksiyonluk saklayacak varsa belki işe yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumutlu -- 21 Eylül 2018; 7:18:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yillar once HB'dan alip ertesi gun arizalaninca iade etmistim. Pahali diyen arkadaslar yine HB'da satilan akilsiz telefon kategorisine bakarsa bu telefonun fiyatinin cok normal oldugunu goreceklerdir. Fiyat normal ama bizim paraminizin kiymeti yok, diger bir degisle teknoloji kullanmak icin dar gelirliyiz artik

• S3 killer

4g bile yok! Konusu açılması bile foruma ayıptır

• Çoğu kişinin hayatında arıza konusunda ilkleri yaşatan telefon.

Çoğu kişi ölü piksel denen şeyi,

Işık sızmasını,

Şarj soketi problemini bu cihazla yaşadı.

İlkler unutulmaz der giderim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖZELKUVVET

Ülkenin ekonomisini özetleyen ibretlik bir satış olmaya aday
    Kesinlikle katiliyorum..bunun adi manipulasyonmu yoksa gerceklermi....

• Cinayet silahı

• Çıktığı zaman bile 599 TL'ye almıştım.
  • 1 yıl önce aldım çile gibi çok ağır

• Mavisini 350₺ den satarlarsa alırım :(

• Şarj soketi sorunu ve hafıza problemi var bunu nasıl satacaklar. WhatsApp Facebook yüklersen hafızası dolar..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 yıl önce sıfır n11 den 450 liraya aldım şimdi 699 tl

Profilo avmde servisi var 3. yılda 49 tlye şarj girişini yaptırdım, 1 adet 30 liraya şarj aleti ve kablosu aldım, 2 adet de 49tlye orijinal batarya aldım. Şuan hala annem kullanıyor. Şarj girişi bozulabilir, hafıza yeterli olmayabilir ve güncel sürüm yüklenmez (suan birçok uygulama yüklenmez) bunun harici sıfır 399 tl olsa alınabilirdi.

• Adı general, kendi onbaşı telefon.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne var bunda satılabilir.alıcısı da az olmaz.1888den 2001 e kadar şahini-doğanı bir ayna ,bir panjur değiştirip yeni diye kakalamadılar mı zamanında?Ne değişti?Tarih tekerrür ediyor.Sıfırı çıksa yine kapışılır.20bine Şahin oluyor da koskoca general mi olmucakmış hem de discovery

• Kendigini general sanan er ibretlik tesbit
  • İşte siz buna layıksınız demenin farklı bir yolu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sydro

Yalnız arkadaşlar ben telefondan çok yine flash bellek fiyatına takıldım, ucuz değil mi? 32 GB için daha uygun fiyat bulamadım internette 2-3 tane alsam iyi olacak.
    Bana da uygun geldi.
  • devreklee D kullanıcısına yanıt
    "ne varmış ekonomik durumda" eğer ciddiysen yazayım . bir örnek , bu yılın başında asgari ücret karşılığı 426 dolar idi. şu anda asgari ücret karşılığı 254 dolar. millete dayılanmak yerine, otur düşün. beynini kullan lütfen, olur mu? teşekkürler.

• Telefon şakası böyle yapılır. Herkes güldüğüne göre Amazon başlığına dönebiliriz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ÇÖP

Bende de vardı bu telefondan şarj soketi sorunu yüzünden 50TL kitlemişlerdi.

Buna 250TL bile verirken düşünürüm. Almayın aldırmayın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.