Şimdi Ara

General Mobile Discovery yeniden satışta (A101 27 Eylül) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
3
Favori
17.385
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pelerinlikedi P kullanıcısına yanıt
    2011 de aldığım hi-level hala çalışıyor. Bir defa kendi kendine içindeki flash yazılımını sildi ama onu da kurtardım.

• yahyademirci kullanıcısına yanıt
    Sene 2004, arçelikten 450 liraya almıştım

• Neremle güleyim bilemedim. Ayşe teyzeyi, Mehmet amcayı kandırmaya devam.

Refurbished telefonları iteleme yöntemi. Hiçbirisinin sıfır olduğunu düşünmüyorum.

• 5 sene bu telefonu kullandik, sarj soketi sorunu garanti dolmadan ortaya cikmisti ve garantiden sorun sanirim sarj soket ve anakart parca degisimiyle cozulmustu, bir daha bu sorunu yasamadik. Ekranda sararma ve leke ciktiktan sonra yere dusurmemle dokunmatik gitmisti, 60 tl ye kasali dokunmatikli full ekran alip bu sorunu giderdikten sonra 4.4 uptade ve 4 gb bellegin 2.5 gb kismini uygulamalara ayirarak baya telefon ia gorur olmustu. Bu telefonu 3 ay oncesine kadar kullandim ve suan 397 tl ye aldigim preo p3 kullaniyorum, a101 deki telefonun ederi 350 tl yi gecmemeliydi

• Dört sene boyunca sapasağlam kullandığım telefondur kendisi ben ve yakın arkadaşlarım 5 kişi aynı anda aynı yerden alıp kullanmıştık.(S3 ayarında daha uygun fiyatlıydı)

Diğer arkadaşlarımın telefonlarının hepsinin şarj söketi bozuldu,ikisinin ekranı kırıldı,birinin bataryası şişti falan...

Benim telefon hala sapsağlam ikinci telefon olarak kullanıyorum.

Yalnız çok ağır ve hantallaştı kullanırken insana sinir krizleri geçirtiyor.

Fiyat çok yüksek o fiyata 2gb lik vestel,c5 noa yada zte blade serisi bir şeyler alınabilir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.