Şimdi Ara

General Mobile Discovery yeniden satışta (A101 27 Eylül) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
87
Cevap
3
Favori
17.385
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: tequilla1984

ÇÖP

Bende de vardı bu telefondan şarj soketi sorunu yüzünden 50TL kitlemişlerdi.

Buna 250TL bile verirken düşünürüm. Almayın aldırmayın.
    ben beleşe yaptırmıştım
  • 4,5 sene sorunsuz kullandım, en sonunda ekranda tek tük sarı benekler çıktı diye değiştirmek zorunda kaldım. Düzgün kullanınca şarj soketine hiçbir şey olmuyordu. Türkiye'nin en çok satan telefonu bile olabilir bu efsane. Ha, 2013 çıkışlı bir telefonun tekrar satışa sunulmasını ben de anlamadım ama Dolar bu haldeyken uygun fiyatlı telefonlara rağbet tekrar artacak gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sydro

Yalnız arkadaşlar ben telefondan çok yine flash bellek fiyatına takıldım, ucuz değil mi? 32 GB için daha uygun fiyat bulamadım internette 2-3 tane alsam iyi olacak.
    SD kart alınır mı beyler?

2sene önce rn ucuz bimden 25tl ye Lexar gelmişti onu almıştım. Allah belasını versin 2-3 ay çalışıyor sonra bozuluyor. Arada takıyorum kendi kendine düzelmiş oluyor lanet bir şey.

hi level daha öncede satılıyordu alanlar yorum yaparsa sevinirim. Ve hızı nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sat Diskavri al !
  • Kafaları mı iyi? O fiyata çok daha iyi telefonlar varken? Hadi deponun tekinde kutu kutu Discovery buldunuz, tamam kalkıp da çöpe atın demiyoruz ama insna bari 300-400TL gibi hakkı bir fiyat koyar.
  • İlk çıktığında almıştım halen çalışır vaziyette ama Max 350tl olsa alırdım belki 2 tane..

• şarj soketi konusunda en şanslı benim sanırım. Hiçbir sorun yaşamadığım gibi bir keresinde kabloya takıldım, telefon düştü.Şarj olmadığını görünce "eyvah" dedim, "şarj soketi". Sonra baktım ki şarj kablosunun ucu bozulmuş darbe ile, sokette sorun yok. Telefon halen çalışır durumda ekranda biraz sararma var bir de kamera camı şaydamığını kaybettiği için fotoğrafları bulanık çekiyor.

Yazılımının da artık çok eskidiğin düşünürsek 400'lü fiyatların üstüne çıkmamalıydı.100 lira fazasna Oreo'lu GM 8 Go var. Çekle çukle daha ucuza alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 21 Eylül 2018; 16:19:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En aşağı 2 bine yakın stok vardır bunlarda. Acaba arızalı ya çıkan telefonları tamir edip tekrar mı satıyor lar yoksa yeniden mi ürettirdiler

• 4-5 yıl önce n11 kupon ve enpara açılışındaki iadeleri birleştirerek 175tl indirimle 400 civarı bir fiyata 6-7 arkadaşımla birlikte almıştım. Bu telefonu bu fiyattan bu vakitte alanın aklını incelemek lazım.
  • İyi güzel telefon da parça kalitesi yerlerde, özellikle şarj yerinde çok sıkıntı çıkıyor. Ben temiz kullanmama rağmen zamanında telefon eğrilmişti. Ama şuan ki durumda bu fiyata idare edebilecek seviyedeki bir telefon.
  • muallim_emre kullanıcısına yanıt
    alo demek sizin için yeterliyse, 150 liraya düz cep telefonu alın, üstü sizde kalsın.

hatta 129,99 a buldum sizin için.
    https://urun.n11.com/tuslu-telefon/nokia-1200-sifir-cep-telefonu-P118173781?cid=700501&utm_source=comp_cimri&utm_medium=cpc&utm_campaign=cimri_genel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 21 Eylül 2018; 19:42:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 1234Rambo

alo demek sizin için yeterliyse, 150 liraya düz cep telefonu alın, üstü sizde kalsın.

hatta 129,99 a buldum sizin için.
    https://urun.n11.com/tuslu-telefon/nokia-1200-sifir-cep-telefonu-P118173781?cid=700501&utm_source=comp_cimri&utm_medium=cpc&utm_campaign=cimri_genel
    Hocam ben şuan ki durumda idare eder diyorum. Malum telefon fiyatları uçuşlarda ve bu fiyata iş görür bir telefon. Whatsapp, instagram, Youtube, Google gibi platformların kullanım için alınacaksa iş görür bence ama dediğim gibi şuan ki durumda.

• Hayatim çok monoton, ugrasacak bir seyler ariyorum, biktim bu tekduzelikten belami ariyorum, kasiniyorum diyenler icin dogru adres bu telefon.

Yaratacagi adrenalin ve aksiyon icin bu mebla cerez parasi.gayet sicak firsat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk çıktığı zaman 660a aldım. 1 ay önce yeni telefon alana kadar kullandım. Daha da kullanırdım.

O zaman dolar kuru 1.93tl idi. Şimdi hesaplarsam bedavaya geliyor:)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ah dolar ah.Ne senle oluyor, ne sensiz yaşanıyor
  • Şaka mısınız zamanının efsane telefonu ama android 4lü 1gb ramli cihaz alınır mı günümüzde zaten ben inanmıyorum 6 sene öncenin telefonunu GMnin şu anda satıcağına.. Ki fiyat komik o fiyata neler var

• O paraya Vestel e2 plus, E3 alırım. En azından daha güncel.

Not: Şaka sandım, değilmiş ,

• Amerikalılar 699 birim paraya 2018 iPhone xr alıyor, biz 699 birim paraya 5 yıllık diskavri ,bu nasıl adalet lan

• devreklee D kullanıcısına yanıt
    geleceğimizi yediler. Torpille adam kaydırmayla, düzgün çalışan adamı ekmeksiz bıraktılar.

Şu döviz kuruyla bile dalga geçiyorlar.

Ben bugün nasıl her firmadan red yiyorsam inşallah sizin çocuklarınızda yiyecek ekmek bulamaz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.