Şimdi Ara

General mobile DSTL1 satışı başlıyor.. !!!! (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.535
Cevap
4
Favori
140.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ht tp://www.androidspin.com/downloads.php?dir=crzyruski/ROM/
    illa java isteyenler varsa yukarıda verdiğim linkten en üstteki romu indirip bu başlıkta verdiğim java uygulama yükleme talimatlarına uygun bir şekilde davranıp süper bir java midled manager sahibi olabilirler. Sorunsuz bir şekilde çalışmakta istediğiniz java uygulamasını kurabilmektesiniz. Yalnızca 1.5 cupcake ile uyumlu. Tarafımdan denenmiş olup rom rooted bir romdur. Rom Türkçedir.
  • 2.0 eclair dstl1 için hazırlanıyormuş. Yabancı arkadaşlar kaynak.
  • arkadaşlar bende bu hafta dstl1 almaya karar verdim...

teknosadan almaya niyetliyim...web sayfasında kutu içerisinde yedek pil, 4gb hafıza kartı, özel kılıf ve masaüstü şarj cihazı olduğunu belirtiliyor...Ancak ankara cepa teknosa da kutu içinden sadece şarj cihazı ve kulaklık çıktığını söylediler....Görevli mağaza ile internet satışları arasında fark olabileceğini söyledi...

teknosadan dstl1 alanlar bana yardımcı olabirler mi....Kutu içinden ekstra olarak neler çıkıyor....???
    Yardımcı olursanız sevinirim.. teknosanın iade edilen telefonları sıfır telefon gibi satma huyu var...
    Kutu içinden çıkanları bilersem alırken ona göre dikkat edeceğimmm...
    yardımınız için şimdiden tesekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: shabanred

arkadaşlar bende bu hafta dstl1 almaya karar verdim...

teknosadan almaya niyetliyim...web sayfasında kutu içerisinde yedek pil, 4gb hafıza kartı, özel kılıf ve masaüstü şarj cihazı olduğunu belirtiliyor...Ancak ankara cepa teknosa da kutu içinden sadece şarj cihazı ve kulaklık çıktığını söylediler....Görevli mağaza ile internet satışları arasında fark olabileceğini söyledi...

teknosadan dstl1 alanlar bana yardımcı olabirler mi....Kutu içinden ekstra olarak neler çıkıyor....???
    Yardımcı olursanız sevinirim.. teknosanın iade edilen telefonları sıfır telefon gibi satma huyu var...

İyi geceler ben, Eskişehir Teknosadan 2 hafta önce dst l1 aldım. Kutudan özel kılıf, masa üstü şarj cihazı, 2 adet pil, kulaklık, cd, temizleme bezi, 4 gb hafıza kartı, ferdi sigorta, telefonun kendisi ve kulllanım kitapcıkları yani hepsi tam olarak çıktı. Şu an için telefondan memnunum.

• h ttp://code.google.com/p/cuby/
    google cuby diye bir java emulator proje yarışması düzenlemiş. ödül 10.000 dolar. katılmak isteyenlere duyurulur.
  • vodafone hattı ile problem yaşayanlar, müşteri hizmetlerini arayıp 32 kb sim kart talebinde bulunurlarsa adresinize ücretsiz kargo ile gönderiyorlar. 64 kb sim kartlar problemli.
  • Arkadaşlar,
    Edindiğim izlenime göre ana ekranlara koyduğunuz widget ve kısayolların çokluğu da pilin ömrünü etkiliyor. İlk başlarda pilleri birkaç kere şarj ettikten sonra yavaş yavaş pil ömrü uzuyordu. 24 saat, 30, 38 falan derken iki güne doğru gidiyordu. Bu arada tabi telefonu da oldukça kurcalıyor ve yeni programlar yüklüyordum. Sonra 3 ana ekranı full kısayol ve widgetlar ile doldurdum. Bildirimlerden sürekli uygulamaları kontrol edip (bir tek Ana sayfa'yı bırakarak) kapatmama rağmen pil ömrü 1 güne düştü.
    Bildirimlerde Ana Sayfa uygulaması başlarda yoktu. Sayfalar dolduktan sonra ortaya çıktı. Onu da kapatırsam telefonda üstteki durum satırı ile siyah bir ekran kalıyor sadece ve ekran kilidi de devre dışı oluyor, ancak Ana sayfa tuşuna basarsam tekrar yükleniyor.

Sizde de böyle mi? Sayfalardaki kısayol miktarının pil süresini etkilediğine şahit oldunuz mu?

• quote:

Selam shabanred, ben telefonumu CEPA TeknoSA dan aldım ve oktay40' ın da yazdığı gibi içinden özel kılıf, masa üstü şarj cihazı, 2 adet pil, kulaklık, cd, temizleme bezi, 4 gb hafıza kartı, ferdi sigorta, telefonun kendisi ve kulllanım kitapcıkları çıktı. Telefonun kutusu üzerindeki bantların senin yanında açılmasına dikkat et, ama dediğin gibi iade gelen bi telefonu satmaya cesaret edemezler diye düşünüyorum. Kılıf telefonun altında kalıyo ilk etapda görülemeyebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: supremesurveyor

Arkadaşlar telefonumuzu (http://forum.donanimhaber.com/m_33796732/mpage_1/fromTicket_/key_//tm.htm#33796732 ) bu linkteki (yada benzeri) gibi bir gps alıcısı ile entegre etmemiz ve navigasyon için kullanmamız mümkün mü?

General mobile DSTL1 satışı başlıyor.. !!!!

Bu konuda bilgi sahibi olan yok mu arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: supremesurveyor

quote:

Selam shabanred, ben telefonumu CEPA TeknoSA dan aldım ve oktay40' ın da yazdığı gibi içinden özel kılıf, masa üstü şarj cihazı, 2 adet pil, kulaklık, cd, temizleme bezi, 4 gb hafıza kartı, ferdi sigorta, telefonun kendisi ve kulllanım kitapcıkları çıktı. Telefonun kutusu üzerindeki bantların senin yanında açılmasına dikkat et, ama dediğin gibi iade gelen bi telefonu satmaya cesaret edemezler diye düşünüyorum. Kılıf telefonun altında kalıyo ilk etapda görülemeyebilir.

bal gibide satarlar
    geçen yaz asus p535 aldım
    biraz kurcaladım dosya yöneticisine bakarken
    çekilmiş resimler gördüm ana hafızada.
    adam almış cihazı kullanmış bol bol resim çekmiş
    kart formatlanmış ama ana hafıza silinmemiş
    yani kullanılmuş iade edilmiş cihaz
    çünkü iade işlemlerinde %15 cukka yapıyor -teknosatır-
    bu yüzden burdan alacagınız cihazları iyi kontrol edin
    bende dstl1 bu fiyata düşünde 5233ümü satıp hemen aldım
    2 cihaz deneyip aldım
    ilk cihazda ekran koruyucu yapışkan tabaka iyici deforme olmuştu
    -dedimki bunu kurculamışlar
    eleman dediki
    -yok beyfendi ilk defa açıyorum
    neyse açtı kapagı taktı sim kartı ama görmedi cihaz sim kartı
    biraz daha denedi sim2yi denedi oda olmadı
    ben elemana dedimki bak sana demiştim kurcalandıgını
    elamanda muhtemelen bi teknik sorun vardır beyfendi dedi
    yeni bi kutu istedim
    geldi denedik sorun yok
    kullanıyorum şimdi
    bide böyle teknoloji magzalarına neden hödük elemanlar koyarlar hiç anlamıyorum
    adam daha ekran kalibrasyonunu ne oldugunu bilmiyorr

• quote:

Orijinalden alıntı: yaman2000

quote:

Orijinalden alıntı: yaman2000

arkadaşlar hepinize merhaba, benim gerçek kullanıcılardan bir ricam olacak: ben yarın bu telefondan almayı düşünüyorum. istediğim özellikler şunlar.
    1- çift sim kart sorunsuz aktif ve deaktif olsun
    2- bluetooth kulaklık sorunsuz bağlansın
    3- mesaj yazması kolay olsun
    4- batarya sorunsuz olsun
    5- internet bağlantı olayı sorunsuz olsun
    7- çift işlemcili yani bir hatla görüşülürken diğerinden çağrı alabileyim
    ben çok sık olarak; simkartı hızlı bi şekilde aktif ve deaktif yapıyorum, mesaj çekiyorum, ve bluetooth kulaklık çok kullanıyorum bunların yanına birde internetide eklersek çok mükemmel olur. Tavsiye edermisiniz istediğim özelliklere göre. Zamanım az yarın alacam o yüzden acil cevaplarınızı bekliyorum.Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
    Saygılarımla

arkadaşlar yardım edecek biri yok mu acaba?
    teşekkürler

Arkadaşım bahsettiğin maddelerin hepsi DSTL1 de mevcut hatta daha fazlası var, özellikle 3. maddede yazmış olduğun mesaj yazma olayı için ise bir önceki sayfada Türkçe dokunmatik klavye uygulamasını kullanabilirsin, ben kullanıyorum oldukça kullanışlı

• quote:

Orijinalden alıntı: OKTAY40

Arkadaşlar, Documents To Go (Word, Excel, Powerpoint, PDF dosyalarını açmayı ve üzerinde değişiklik yapmaya yarayan uygulama) ücretli mi ?

Daha önceki sayfalarda vermiş olduğum linkteki crackli versiyonunu kullanabilirsin,herhangi bir ücret ödemen gerekmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2mahmud

quote:

merhaba arkadaslar.
    general mobile ın sitesine baktım 1.6 sürümü ile sim 1 ve sim 2 yi aktif yada deaktif ediliyormus.. benim sorum tek sim kart ile çalıştırdığımızda (diğer simi etkisiz yaptığımızda) cihazın şarjı nekadar gidiyor??? bekleme süresine etkisi nedir.. ben kıbrıstayım burda çift hat kullancam fakat türkiyeye gittiğimde tek hat olarak çalıştırmayı düşünüyorum... tek sim çalışırken batarya bekleme süresi ne oluyor?? simdiden tesekkurler..

arkadaşlar hiç bilgisi olan yok mu ???

Ben bir kere denemiştim, şarj 3 güne kadar gitmişti bende, tabi bu benim kullanımımla

• arkadaşlar bazı uygulamalar yükledim

mesala
    abduction_world_attack ve Labyrinth yükledim sensörle oynuyorum çok güzel çalışıyor

ama Crystallight Defense , Plox tower Defense yükledim ekran sorunu var
    ekrana büyük oluyor

acaba bunları dstl1 uyumlu hale getirebilirmiyiz

soruyu degiştiriyorum arkadaşlar

çogumuzun işine yaracak cevabını bulursak

soru:
    farklı ekran çözünürülüklerine uygun olarak yapılmış oyunları dstl1 ekranına yani 400x240 pixel
    haline çevirebilirmiyiz
    mesala jar ve jad için manifest.inf dosyalarında screen ayarını notepad ile degiştirebiliyoduk
    apk. dosyalarınıda bu şekilde degiştirebilirmiyiz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kardiyalog -- 28 Aralık 2009; 14:53:08 >
  • apk uzantili dosyalar.winrar. ile acilabiliyor. denemek. lazim
  • ben denedim zaten denedigim için soruyorum

ama bulamadım view screen

ha bu arada arkadaşlar

bu sorunun cevabını bulan arkadaşımız
    yılın androidmanı seçilecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kardiyalog -- 28 Aralık 2009; 15:43:07 >
  • Arkadaşlar

Mesaj yazmakta zorlanıyorum.
    Bildiğiniz bir uygulama varmı T9 kullanabileceğimiz sansunglardaki dokunmakler gibi ?
  • outlook olmadan nasıl nokiadaki rehberimi buna atabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkprl

quote:

quote:

merhaba arkadaslar.
    general mobile ın sitesine baktım 1.6 sürümü ile sim 1 ve sim 2 yi aktif yada deaktif ediliyormus.. benim sorum tek sim kart ile çalıştırdığımızda (diğer simi etkisiz yaptığımızda) cihazın şarjı nekadar gidiyor??? bekleme süresine etkisi nedir.. ben kıbrıstayım burda çift hat kullancam fakat türkiyeye gittiğimde tek hat olarak çalıştırmayı düşünüyorum... tek sim çalışırken batarya bekleme süresi ne oluyor?? simdiden tesekkurler..

arkadaşlar hiç bilgisi olan yok mu ???

Ben bir kere denemiştim, şarj 3 güne kadar gitmişti bende, tabi bu benim kullanımımla

sim1 i deactive etmek için *#*#4636#*#* telefon arama tuşları ile yazınız. daha sonra çıkan ekranda telefon bilgileri yazan menüden en aşağıda radyoyu kapat tıkla . şimdi artık tek sim aktif olmuş oldu.

• arkadaşlar

DSTL1 in e-posta uygulamasına hotmail ve gmail hesaplarımı ekledim.Mail alıp gönderebiliyorum ama
    mesela ek de html sayfası var onu görmem için Aç a basıyorum şu hatayı veriyor '' Bu ek görüntülenemiyor'' bu HTML uzantılı ek leri nasıl açablirim
    ve neden bu htayı veriyor bilen varmı ?
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.