Şimdi Ara

General mobile DSTL1 satışı başlıyor.. !!!! (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.535
Cevap
4
Favori
140.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yazılım yükleme çok kolay ve sorunsuz olduğu için istediğiniz yazılıma dönebilirsiniz. Çekinmeden yükleme yapın. Telefonun çökmesi veya ölmesi gibi bir sorun yok.
  • crackli dosyayi indirdim zip seklinde. nasil yukleyecegim biraz detayli anlatabilir misiniz? :( cok oluyorum ama idare edin artık bir sure.
  • zip dosyasını bir kez aç. içinden ikinci bir zipli dosya cıkacak onu acma. actıgın dosyanın ismini uptade olarak değiştir. sonra bu update klasörünü hafıza kartının içindeki update klasörüyle değiştir. sonra telefon kapalı iken acma/kapama tuşuna ve sim2 arama uşlarının ikisine birden bas dos sistemi şeklinde bir ekran gelecek. 1 2 sn aralıkla sim2 arama tuşuna 2 kez bas ve bekle. tabi bunları yapmadan önce telefonu fabrika ayarlarına geri yükle
    quote:

Orijinalden alıntı: mrtynr

crackli dosyayi indirdim zip seklinde. nasil yukleyecegim biraz detayli anlatabilir misiniz? :( cok oluyorum ama idare edin artık bir sure.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kardiyalog

ya bu benim için çok önemli harici bir prog yokmu
    extra ayarlardaki toplam arama yapılan süre
    yani gelen - giden arama diye ayrım yok

ht tp://www.4shared.com/file/184292332/c9800cb2/CallMeter_v102.html

her fatura dönemi sonunda programı kaldırıp yeniden yüklemelisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hicazi45 -- 30 Aralık 2009; 2:17:27 >
  • ht tp://www.4shared.com/file/184302055/c5b4311a/Multireader.html

MultiReader can read for you PDF, text documents...

Here are some key features of "MultiReader (Android)":

· Different voices providers: Vozme, AT&T
    · French (FR,CA), German, several English accents (US,UK,IN), several Spanish accents (US,ES), Portuguese voices
    · Male/Female voices.
    · Speak text and PDF documents

• quote:

arama süresi bulamadım bi türlü
    12 sayfa boyuncada bilgi yok
    150 dklık paket kullandıgım için arama süresi takip etmem lazım
    dstl1 in kendi menüsünde yada başka bi prog. varmı acaba takip etmek için

android marketten call meter diye aratırsan başka bir yazılım daha var. O yazılım daha iyi ve kapsamlı . Fatura dönemlerini belirtebiliyorsun ayrıca sms ve gprs sayacıda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hicazi45 -- 30 Aralık 2009; 2:26:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hicazi45

quote:

arama süresi bulamadım bi türlü
    12 sayfa boyuncada bilgi yok
    150 dklık paket kullandıgım için arama süresi takip etmem lazım
    dstl1 in kendi menüsünde yada başka bi prog. varmı acaba takip etmek için

android marketten call meter diye aratırsan başka bir yazılım daha var. O yazılım daha iyi ve kapsamlı . Fatura dönemlerini belirtebiliyorsun ayrıca sms ve gprs sayacıda var.

çok tşk ederim hemen bakıcam

• quote:

h ttp://www.4shared.com/file/184095488/1ff1b350/Android_20090825_r1502_pr_gm_j.html
    1.5 cupcake Java eklendi. java uygulamaları çalıştırıp banka uygulamalarını yükleyebilirsiniz. indirdiğiniz dosyayı Sd kartınızda update isimli dosyaya yerleştirip yükleme yapın.
    Jar uzantılı oyun ve uygulamaları sd kartınıza atın. Java kutusu diye görünen uygulamayı açın münü tuşuna basın ve sd kartı tuşuna tıklayın. listelenen jar uzantılı programları kurun.

şimdi biz 1.6 yukledik tekrar 1.5 mu yuklemek lazım javalı banka uygulamaları için
    birde bazı siteleri açtığında mavi kucuk bi kutucuk oluyor bişey gostermiyor ne yuklemek lazım
  • java sizin için önemliyse maalesef 1.5 yüklemelisiniz. veya 1.6 da kullanılabilen netmite emulator ile idare edeceksiniz. bu başlıkta nasıl yapıldığını anlatmıştım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hicazi45 -- 30 Aralık 2009; 11:03:36 >
  • quote:

java sizin için önemliyse maalesef 1.5 yüklemelisiniz. veya 1.6 da kullanılabilen netmite emulator ile idare edeceksiniz. bu başlıkta nasıl yapıldığını anlatmıştım .

Peki bu yazılımda java uygulamalarının yanında apk uygulamalarınıda çalıştırabilecek miyiz?
  • Az önce vodafone'dan talep ettiğim 32 kb sim kartım Mng kargo ile geldi. Vodafone ile Mesaj gönderememe sorunu ortadan kalktı.
  • Elbette apk uygulamalar çalıştırılabiliyor. Ben yalnızca 1.5 cupcake yazılımın içine java programını ve google map yerleştirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hicazi45 -- 30 Aralık 2009; 11:51:27 >
  • paylaşımın için saol kardeş te bu donut ne kadar güvenilir bilgin varmı
  • sorunuzu anlayamadim. donut nekadar guvenilir derken.
  • arkadaslar yine ben yine soru :)

telefonu usb kablosu ile bilgisayara bagladigimda bilgisayarimda cıkarilabilir disk yaziyor. tıklıyorum lütfen cıkarilabilir disk icinebir disk yerlestirin uyarisini veriyor. daha once cd'den yukleme yapmistim. hatalı bir sey mi yaptim acaba? simdi ne yapmam lazim?
  • bir de oturum acma/senkr. hatası veriyor :(

ben çözemedim bu tlf u
  • general mobilin. sitesinden. usb. surucusunu indir eger marketli. yazilimi. yuklemediysen. senkronize yapamazsin.
  • Toplu Sms programı bilen varmı acaba?

Malum yarın yılbaşı Mesaj göndericem topluca bu işi nasıl hallederim
  • marketten. multi. sms. sender. diye. ara
  • hicazi tesekkurler ... ama sorularim bitmiyor. linki verilen bir uygulamayi bilgisayara indirdim. zipli sekilde. telefona nasil kuracagim (evet o kadar cahil ve teknoloji özürlüyüm :)
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.