arkadaşlar ben radyo da kanal bulamıyorum hiç. hep arama başarısız diyor bi fikri olan var mı?
cihangir151 problemi halledebildin mi? Ben telefonu ilk aldığımda radyoyu denemiştim ve her kanalı buluyordu, seste çok netti. fakat daha sonra hiç denememiştim. Bu sabah işe gelirken dinlemek için kulaklığı taktım ama dediğin gibi hep arama başarısız diyo. Acaba crackli marketli yazılımdan kaynaklanıyo olabilirmi?
bari bi tanede ben ekleyeyim dst L1 de oynanacak en zevkli oyundan birisi bu haretket sensörüyle oynanıyor başlamadan önce oyunun kendi ayarlarından hareket hassasiyetini arttırın
"ayarlar/kablosuz bağlantı kontrolleri/ mobil ağlar/ sim1 ve sim2 veri bağlantısı kutularındaki işareti kaldır" bunu yaptım. wi-fi ile baglanamıyor muyum boyle yapıca?
DSTL1 lerimizin ekranları için endişelenmeye son arkadaşlar. 3 haftaya yakındır yeni tanıştığım android işletim sistemini az buçuk anlamaya başladım fakat aslında en büyük korkum ekranın çizilmesi veya zarar görmesiydi. Zaten orjinalde gelen ekran koruyucusunu da streç filmden fazla bir farkı olmadığı için 2 günde çıkarmak zorunda kaldım ve 1 haftadır yana döne invisible shield arıyordum. Invisible shield normalde modele göre üretiliyor ama DSTL1 e uygun olanını bulamadığım için ben de universal paket var istediğiniz objeye uygulayabiliyorsunuz ondan temin ettim. Çok değişik nanateknolojiyle geliştirilmiş bir materyelmiş ayrıca şu an dünyada 1 numaralı ekran ve yüzey koruyucusu hiç bir şekilde ekranınız çizilmiyor(tabii ki baltayla satırla vurmazsanız )
hatta savaş helikopterlerinin pervanelerinde kullanılıyor.
Toplu Mesaj göndermek için Multi Sms Sender Marketten kurdum Com.openwide.android işlemi beklenmedik biçimde durdu diyor nasıl çözerim bilgisi olan varmı
Arkadaşlar merhaba. Bende dstl1 kullanıcısıyım. sizlere bir sorum olacak. Web sitelerindeki videoları izleyemiyorum. Örneğin dailymotion da izlemek için bir video açtığımda üzerinde soru işareti olan bir simge çıkıyor. Yüklemem gereken bir yazılımmı var acaba? Market yüklü web video stream diye arattım ama hiç biri işime yaramadı. şimdiden teşekkür ederim.
maalesef arkadaşım sorun devam ediyor bakıyım 1,5 ten radyo yazılımını 1,6 ya ekleyebılırsem deneyim bi
quote:
Orijinalden alıntı: supremesurveyor
quote:
Orijinalden alıntı: cihangir151
arkadaşlar ben radyo da kanal bulamıyorum hiç. hep arama başarısız diyor bi fikri olan var mı?
cihangir151 problemi halledebildin mi? Ben telefonu ilk aldığımda radyoyu denemiştim ve her kanalı buluyordu, seste çok netti. fakat daha sonra hiç denememiştim. Bu sabah işe gelirken dinlemek için kulaklığı taktım ama dediğin gibi hep arama başarısız diyo. Acaba crackli marketli yazılımdan kaynaklanıyo olabilirmi?
Arkadaşlar merhaba. Bende dstl1 kullanıcısıyım. sizlere bir sorum olacak. Web sitelerindeki videoları izleyemiyorum. Örneğin dailymotion da izlemek için bir video açtığımda üzerinde soru işareti olan bir simge çıkıyor. Yüklemem gereken bir yazılımmı var acaba? Market yüklü web video stream diye arattım ama hiç biri işime yaramadı. şimdiden teşekkür ederim.
çok fazla olmasada güzel oyunlar, programlar ve temalar var.
oyunlardan real soccer 2009 u ve raging thunder ı tavsiye ederim.
foxyring diye bir program var. programla belli saatler arasında(00:00- 07:00 arası gibi) telefonu otomatik olarak sessiz moduna alabilir ayrıca programın ortamın gürültüsüne göre telefonun ses şiddetini ayarlamasını sağlayabiliyorsunuz.
yok arkadaşlar gm in yayınladığı 1,6 dan fm radio dosyalarını cektim ve market versiyondakilerle değiştirdim radyo arama başarısız uyarısı verdi. gm in 1.6 yazılımı kökten yükledim yine işe yaramadı. birde 1.5 e dönmeyi deneyeceğim bakalım o zaman ne diyecek
radyoyo ben de hiç bir rom da çalıştıramadım. Acaba radyosu çalışan arkadaşlar var mı varsa hangi yazılımı kullanıyorlar ?
evet bende 1.5 i indirmeye calışıyordum ki rapidin ambargosuna takıldım. radyou kullanabilen arkadaşlar hadi yardımınıza ihtiyacımız var
quote:
Orijinalden alıntı: hicazi45
radyoyo ben de hiç bir rom da çalıştıramadım. Acaba radyosu çalışan arkadaşlar var mı varsa hangi yazılımı kullanıyorlar ?
cevap bekliyoruz
crackli marketli pro.yu kullanıyorum radyo dinleyebiliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: mrtynr
crackli marketli pro.yu kullanıyorum radyo dinleyebiliyorum.
Arkadaşlar bir sorum olacak. Ben bu telefona theme yüklemek istiyorum ama olmuyor, .apk uzantılı themeleri kuruyorum ama bir türlü temayı değiştiremiyorum, bazı sitelerde room olmaktan bahsediyor. Yardımcı olabilecek arkadaşımız var mı aramızda. Bu temayı degistirmek istiyorum, yardımlarınızı bekliyorum.