Şimdi Ara

General mobile DSTL1 satışı başlıyor.. !!!! (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.535
Cevap
4
Favori
140.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • paint uygulaması. kalem,silgi,boya kutusu,kare-daire çizimi,text yazabilme vb.. özellikleri olan bir program. dstl1 de denedim sorunsuz. daha önce bulduğum başka bir program nedense kalemin dokunduğu yerden uzakta çizim yapıyordu ama bu programda öyle bir sorun yok.

http :// down.sunsm.com/softdown/soft9/bluebrush.apk

General mobile DSTL1 satışı başlıyor.. !!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: supremesurveyor

quote:

Orijinalden alıntı: cihangir151

arkadaşlar ben radyo da kanal bulamıyorum hiç. hep arama başarısız diyor bi fikri olan var mı?

cihangir151 problemi halledebildin mi? Ben telefonu ilk aldığımda radyoyu denemiştim ve her kanalı buluyordu, seste çok netti. fakat daha sonra hiç denememiştim. Bu sabah işe gelirken dinlemek için kulaklığı taktım ama dediğin gibi hep arama başarısız diyo. Acaba crackli marketli yazılımdan kaynaklanıyo olabilirmi?

bende market versiyonu kullanıyorum. Ama radyomda hiçbi sorun yok şükür. Mp3'de sorunsuz. Diğer seslerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cybercup -- 2 Ocak 2010; 23:13:46 >
  • arkadaşlar telefonu aldığımdan beri ne zaman wifi bağlantısı yapmak istesem zayıf sinyal diyo. Bi türlü bağlanamıyorum. Extra bi ayar falan yapmak gerekiyomu acaba benim bilmediğim ?? Birde bu marketli versiyonda takvime bile girmek için illa google aktivasyonu istiyo. Bundan kaçış marketsiz versiyonmu sadece ??
  • cybercup arkadaşım; tlfona marketli 1.6 donutu yükle gmail hesabını istiycek skip yap ertele o işlemleri; sonra o modemin kablosuz güvenligini wap yap yeni bir rakamsal şifre belirle 10 haneli olsun atıyorum 3422252525 gibi, daha sonra tlfona baska hiç bir program felan yüklemeden baglanmayı dene bende de aynı sorun olmuştu ama bu şekilde düzeldi. Sorunu çözersen bizlere bildir. Benim sorunumda tema yükleyemiyorum tlfona root olmak gerekiyormuş, bilen bir arkadaşım varsa yazsın lütfen...
  • arkadasın telefonunda fm verici vardı bi frekansa ayarlayıp yayın verdim ve aynı frekanstanda benim telefonu açtım yanı basındaki radyo yayınını bile bulamadı. arama basarısız dedi. yayın yapan telefonla benim telefonu sırt sırta koydum yayını buldu. sıkıntı nedir anlamış değilim ama görünen o ki çekmiyor
    quote:

Orijinalden alıntı: cybercup

quote:

Orijinalden alıntı: supremesurveyor

quote:

Orijinalden alıntı: cihangir151

arkadaşlar ben radyo da kanal bulamıyorum hiç. hep arama başarısız diyor bi fikri olan var mı?

cihangir151 problemi halledebildin mi? Ben telefonu ilk aldığımda radyoyu denemiştim ve her kanalı buluyordu, seste çok netti. fakat daha sonra hiç denememiştim. Bu sabah işe gelirken dinlemek için kulaklığı taktım ama dediğin gibi hep arama başarısız diyo. Acaba crackli marketli yazılımdan kaynaklanıyo olabilirmi?

bende market versiyonu kullanıyorum. Ama radyomda hiçbi sorun yok şükür. Mp3'de sorunsuz. Diğer seslerde

• Arkadaşlar benim sorum yüklediğimiz oyunları ve progmları sd karta yükleyebiliyormuyuz ? kurum aşamasında sd karta yükle diye bir secenek yok malum telefonun hafızasıda şişiyor belli bir süre sonra bunun bir çözümü var mı acaba ???
  • http://forum.donanimhaber.com/m_34551124/tm.htm#34664771
    quote:

Orijinalden alıntı: Metergalesia

Arkadaşlar benim sorum yüklediğimiz oyunları ve progmları sd karta yükleyebiliyormuyuz ? kurum aşamasında sd karta yükle diye bir secenek yok malum telefonun hafızasıda şişiyor belli bir süre sonra bunun bir çözümü var mı acaba ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: hikmetguducu

cybercup arkadaşım; tlfona marketli 1.6 donutu yükle gmail hesabını istiycek skip yap ertele o işlemleri; sonra o modemin kablosuz güvenligini wap yap yeni bir rakamsal şifre belirle 10 haneli olsun atıyorum 3422252525 gibi, daha sonra tlfona baska hiç bir program felan yüklemeden baglanmayı dene bende de aynı sorun olmuştu ama bu şekilde düzeldi. Sorunu çözersen bizlere bildir. Benim sorunumda tema yükleyemiyorum tlfona root olmak gerekiyormuş, bilen bir arkadaşım varsa yazsın lütfen...

bende kablosuz modem yok başka yerlerde cafelerde falan deneyebiliyorum sadece
  • cyberkup arkadasım, o halde tflona sil bastan 1,6 donutu yükle baska hiç bir program yüklemeden baglanmayı dene.
  • hicazi45 arkadasım hazır sen buradayken sorayım bu tlfonda nasıl root oluyoruz ve themeleri nasıl yüklüyoruz? Ben bir türlü root olmayı beceremedim de
    simdiden tesekkürler.
  • DSTL1 için 3 süper oyun!!!

Prince of Persia (Yılların eskitemediği muhteşem bir oyun)

Dosya indirme linki:

http://r apidshare.com/files/330230182/Prince_of_Persia.apk

Assassins Creed ( Muhteşem bir Platform oyunu)

Dosya indirme linki:

http://r apidshare.com/files/330230525/Assassins_Creed.apk

Roland Garos ( Muhteşem bir tenis oyunu)

Dosya indirme linki:

http://r apidshare.com/files/330230390/Rolan_Garros.apk

• Selam, mkprl

sen buu cihazda gönderdiğin ekran kaliesini alabiliyormusun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bt89893434

Selam, mkprl

sen buu cihazda gönderdiğin ekran kaliesini alabiliyormusun?

Arkadaşım bu resimler zaten benim kendi DSTL1 imden alınmış ekran resimleridir.
  • Arkadaşlar sadece General Mobile telefonlar hakkında haberlerin ve yorumların yer aldığı bir forum buldum bakmanızı tavsiye ederim işinize yarayabilir

ht tp://gmania.sytes.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h1tm4n -- 5 Ocak 2010; 16:25:26 >

• selamlar

bu telefonun şarjı ne kadar gidiyor?

telefonu kalın olarak gördüm. sizlerin yorumunu alabilir miyim? sorun oluyor mu?
  • ortalama 2-2,5 gün. kullanıma bağlı olarak bu 1,5 günde olabiliyor 3 günde...
    quote:

Orijinalden alıntı: miremiran

selamlar

bu telefonun şarjı ne kadar gidiyor?

telefonu kalın olarak gördüm. sizlerin yorumunu alabilir miyim? sorun oluyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: hikmetguducu

hicazi45 arkadasım hazır sen buradayken sorayım bu tlfonda nasıl root oluyoruz ve themeleri nasıl yüklüyoruz? Ben bir türlü root olmayı beceremedim de
    simdiden tesekkürler.

root yapılmış romu yükleyeceksin. Bu başlıkta vermiştim.
  • 1 ayı aşkın bir zamandır dstl1 kuulanıcısı olarak bazı tecrübelerimi sizinle paylaşayım.
    Rom olarak şimdiye kadar kullandıklarım içinde en iyisi ve hatasız olanını marketli yazılımı gördüm.
    java için 1.5 cupcake kullandım fakat javanın çokta mühim olmadığı kanısına vardım
    rootlu 1.5 ve 1.6 kullandım pekte gerekli olmadığını anladım. Tema için gerekli oalbilir ama sonuçta Temalarda çok belirgin değişiklikler olmuyor. Farklı walpaperler ile bu değişikliğe gidebilirsiniz.
    2.1 flan rom görüntülerinde anladığım kadarı ile menü ve iconlarda fazla bir değişiklik yok. Androidin çok büyük değişikliklere gitmediği izlenimi oluştu.
    Uygulamaların tümü her romda çalışıyor 2.1 flan uygulaması 1.5 cupcake yazılıma yüklenip kullanılabiliyor.
    İşlemcimiz ve ramimiz oldukça iyi sayılır.
    Kameramız kötü değil.
    bataryamız 2 tane ve 1200 Mah
    Ekranımız sharp ve fena sayılmaz 3 inch ideaL
    yüzlerce programımız var.
    Ofis ve internetimiz sorunsuz
    Servis ve garanti problemimiz yok
    Gönül isterki bir tane Htc Nexus one sahibi olalım Ama bir gün ona da sahip oluruz inşaallah.
    Kanaat en büyük zenginliktir. Aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz

• Bugün satışa sunulan google nexus one 3d incelemesi
    http://www.google.com/googlephone/tour/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hicazi45 -- 6 Ocak 2010; 0:55:14 >
  • Wireless i açtığımda agdaki başka makinadan bu cihazın Dosya larını alıp verebilmek istiyorum bunu yapabilen bi prg varmı acaba herseferinde Usb takmadan kullanabileceğim bi prg,
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.