Şimdi Ara

General mobile DSTL1 satışı başlıyor.. !!!! (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.535
Cevap
4
Favori
140.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 2mahmud

merhaba arkadaslar.
    general mobile ın sitesine baktım 1.6 sürümü ile sim 1 ve sim 2 yi aktif yada deaktif ediliyormus.. benim sorum tek sim kart ile çalıştırdığımızda (diğer simi etkisiz yaptığımızda) cihazın şarjı nekadar gidiyor??? bekleme süresine etkisi nedir.. ben kıbrıstayım burda çift hat kullancam fakat türkiyeye gittiğimde tek hat olarak çalıştırmayı düşünüyorum... tek sim çalışırken batarya bekleme süresi ne oluyor?? simdiden tesekkurler..

arkadaşlar hiç bilgisi olan yok mu ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaman2000

arkadaşlar hepinize merhaba, benim gerçek kullanıcılardan bir ricam olacak: ben yarın bu telefondan almayı düşünüyorum. istediğim özellikler şunlar.
    1- çift sim kart sorunsuz aktif ve deaktif olsun
    2- bluetooth kulaklık sorunsuz bağlansın
    3- mesaj yazması kolay olsun
    4- batarya sorunsuz olsun
    5- internet bağlantı olayı sorunsuz olsun
    7- çift işlemcili yani bir hatla görüşülürken diğerinden çağrı alabileyim
    ben çok sık olarak; simkartı hızlı bi şekilde aktif ve deaktif yapıyorum, mesaj çekiyorum, ve bluetooth kulaklık çok kullanıyorum bunların yanına birde internetide eklersek çok mükemmel olur. Tavsiye edermisiniz istediğim özelliklere göre. Zamanım az yarın alacam o yüzden acil cevaplarınızı bekliyorum.Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
    Saygılarımla

arkadaşlar yardım edecek biri yok mu acaba?
    teşekkürler

• quote:

quote:

arkadaşlar hepinize merhaba, benim gerçek kullanıcılardan bir ricam olacak: ben yarın bu telefondan almayı düşünüyorum. istediğim özellikler şunlar.
    ben çok sık olarak; simkartı hızlı bi şekilde aktif ve deaktif yapıyorum, mesaj çekiyorum, ve bluetooth kulaklık çok kullanıyorum bunların yanına birde internetide eklersek çok mükemmel olur. Tavsiye edermisiniz istediğim özelliklere göre. Zamanım az yarın alacam o yüzden acil cevaplarınızı bekliyorum.Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
    Saygılarımla

teşekkürler

Yazdıklarının hepsini yapabilirsin ama sim kartı hızla aktif deaktif derken bunuda yaparsın ama mantığını anlıyamadım neden ihtiyacın var buna, digerleri yaparsın mesaj yazarken telefonu yatay çevirirsen klavye buyuyor daha rahat yazabilirsin..

• bu telde java yokmu yahu,özelliklerde göremedim,java yoksa,hiçbir bankacılık programı yüklenemez demektir,bide arkadaşlar kasa kalitesi nasıl ürünün..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osmanselim

quote:

quote:

Saygılarımla

teşekkürler

Yazdıklarının hepsini yapabilirsin ama sim kartı hızla aktif deaktif derken bunuda yaparsın ama mantığını anlıyamadım neden ihtiyacın var buna, digerleri yaparsın mesaj yazarken telefonu yatay çevirirsen klavye buyuyor daha rahat yazabilirsin..

öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim. kardeş hızlı yapıyorum çünkü bi tanesi gizli kimsenin haberi yok, kimse bilsin anlasın istemiyorum; yani o simkart tamamen özel bi kişiyle iletişimi sağlıyor o yüzden. yani bazen tek simkart bazen çift simkkart olarak kullanacam arkadaşım ve hızla yapmam gerekiyor bu işlemi. İlgin için çok teşekkür ederim.
    saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman2000 -- 26 Aralık 2009; 22:12:58 >

• telefonu elime aldım şimdi karıştırıyorum
    nereden kapanıp açılıyor diye bulunca tekrar yazarım
  • Mobil şebeke ayarlarından Dual sım ayarlarını seçip hangi simin aktif olacağını ayarlıyabiliyosun yaklaşık 20 sn de işlemi bitirdi bu işini görürmü
  • osman kardes tek simi deaktif ettiğinde şarjı nasıl gidiyo benim için deneyebilecek misin...
  • quote:

Mobil şebeke ayarlarından Dual sım ayarlarını seçip hangi simin aktif olacağını ayarlıyabiliyosun yaklaşık 20 sn de işlemi bitirdi bu işini görürmü

kardeş çok teşekkür ederim işimi görür tabiki. senide yordum gerçekten teşekkürler. diğer istediğim özellikler var değil mi?
    Saygılarımla
  • 1- Biraz gecikmeli de olsa her iki simkartı açıp kapatıyor, bazen bulması 1 dk buluyor, ya arka arkaya yapınca süre uzadı yada kayıt yaparkern gecikme yapabiliyor
    2-Blutooth kulaklık kullanmıyorum ama sıkıntısı olsa çıkardı
    3-Telefonu yan kullanırsan biraz daha rahat, en azından full klavye, Iphone da olduğu gibi Türkçede sesliden sonra gelebilecekleri aktif yapan gelemiyecekleri silik yapma yok ama yapılabilir yazılım işi
    4-Batarya 2 gün gidiyor bende
    5-İnternet olayı evdeki WPA2 ye sorunsuz bağlanıyor bazen elle tekrar bağlan demek gerekebiliyor
    6-birinden görüşürken digerine çagrı geldiğinde ;KArşıya cevap vermiyor şeklinde çalıyor aslında direk meşgul e atsa daha iyi olurdu, arayan kişiyi bidaha araman gerekiyor. MEŞGUL tonu verse arayan bidaha arar ama sen aramadığında aradım açmadın şikayeti oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osmanselim -- 26 Aralık 2009; 22:44:41 >
  • arkadaşlar simlerden birini deaktif etme nerden yapılıyo tarif edebilirmi biri. Sağolun
  • quote:

1- Biraz gecikmeli de olsa her iki simkartı açıp kapatıyor, bazen bulması 1 dk buluyor, ya arka arkaya yapınca süre uzadı yada kayıt yaparkern gecikme yapabiliyor
    2-Blutooth kulaklık kullanmıyorum ama sıkıntısı olsa çıkardı
    3-Telefonu yan kullanırsan biraz daha rahat, en azından full klavye, Iphone da olduğu gibi Türkçede sesliden sonra gelebilecekleri aktif yapan gelemiyecekleri silik yapma yok ama yapılabilir yazılım işi
    4-Batarya 2 gün gidiyor bende
    5-İnternet olayı evdeki WPA2 ye sorunsuz bağlanıyor bazen elle tekrar bağlan demek gerekebiliyor
    6-birinden görüşürken digerine çagrı geldiğinde ;KArşıya cevap vermiyor şeklinde çalıyor aslında direk meşgul e atsa daha iyi olurdu, arayan kişiyi bidaha araman gerekiyor. MEŞGUL tonu verse arayan bidaha arar ama sen aramadığında aradım açmadın şikayeti oluyor

öncelikle teşekkürler cevaplar için. 6. cevaptan çift işlemci oluğunu anladım doğru anlamışsam.
    saygılar

• evet çift işlemcili, ve uygulamalar için de ayrı bir işlemci var galiba, birde meşgul tonu verdirebilseydik,

Simlerden birini açma kapama için;
    Mobil şebeke ayarlarından Dual sım ayarlarını seçip hangi simin aktif olacağını ayarlıyabiliyosun
  • yakında orta çaplı bir video inceleme yapmayı düşünüyorum almayı düşünen arkadaşlar açısından biraz yardımcı olur heralde.
  • quote:

evet çift işlemcili, ve uygulamalar için de ayrı bir işlemci var galiba, birde meşgul tonu verdirebilseydik,

Simlerden birini açma kapama için;
    Mobil şebeke ayarlarından Dual sım ayarlarını seçip hangi simin aktif olacağını ayarlıyabiliyosun

eyvallah birader
  • cevaplar için çook teşekkür ederim. çok faydası oldu.
    saygılar
  • Arkadaşlar, Documents To Go (Word, Excel, Powerpoint, PDF dosyalarını açmayı ve üzerinde değişiklik yapmaya yarayan uygulama) ücretli mi ?
  • tam olarak hatırlamıyorum ama 2010 ilk çeyreğinde buna çözüm sunulacakmış. ya java gelecek ya da android e özel bankacılık hizmeti verilecek. kasa kalitesi olarak ise ön cephe olarak çok iyi yapıda herhangi bir şekilde soyulma durumu vs. yaşanmaz. tabi ekrana çizilmemesi için dikkat edeceksin. arka kısım ise kadifemsi bir yapıya sahip plastik. oda fena durmuyor şimdiye kadar gördüğüm en kalite kadife yapıdakı plastik diyebilirim. sonuç itibari iyi eğer ki çok fazla hor kullanmayacaksan kasa makyajı epeyce götürür.
    quote:

Orijinalden alıntı: righteous@

bu telde java yokmu yahu,özelliklerde göremedim,java yoksa,hiçbir bankacılık programı yüklenemez demektir,bide arkadaşlar kasa kalitesi nasıl ürünün..

• öyle ise yani şu anda garantinin java uyumlu, cep şifrematik uygulamasını,bu telefonda kullanamayız demek oluyor,işte bu kötü oldu şimdi,tamda karar vermiştm bu teli almaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: supremesurveyor

quote:

Orijinalden alıntı: hookman

quote:

Orijinalden alıntı: supremesurveyor

Arkadaşlar ben usb bağlantıyı bir türlü yapamadım... orjinal kabloyu kullanıyorum, usb driver indirdim ve kabloyu ilk taktığımda yükledim (x86 olanı) Fakat usb den bağladığımda telefon şarj oluyo ama bilgisayar telefonu görmüyor. Bu sorunu nasıl gideerebilirim acaba?

usb kabloyu taktıktan sonra telefonda bulunan yuvarlak menü tuşuna bas tuş kilidini aç ve bildirimler seçeneğine gir buradakı usb bağlantısından bağlan'ı seç.... bu kadar

Maalesef, denedim ama bildirimlere girdiğimde "USB fonksiyonları" yazıyor altında da "bir aygıt telefonunuza bağlandı" yazıyor... Fakat bilgisayar telefonu görmüyor :(

Arkadaşlar usb konusunda yardımcı olabilecek olan yok mu? Eğer donanımsal bi problemse telefonu değiştireyim.

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.