Şimdi Ara

General mobile DSTL1 satışı başlıyor.. !!!! (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.535
Cevap
4
Favori
140.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Selam,

Geçen gün wifi sorunumu fabrika ayarlarına dönüp yazılımı tekrar yükleyerek ortadan kaldırdım, yardımlarınız için herkese teşekkürler, Bunun dışında telefon süper, bu fiyata bu telefon biraz zor bulunur....

Yüklediğimiz programları nasıl uninstall yapıyoruz???
    birde google maps arıyorum bir türlü bulamadım daha önceki verdiğiniz linkler error veriyor. yeni bir link verirseniz sevinirim.

Arkadaşım anlaşılan o ki, Android marketli yazılımı cihazına daha kurmamışsın. Şiddetle bu yazılımı kurmanı tavsiye ederim, yazılım üstelik Türkçe ve Google Map, kontak senkronizasyonu vb. birçok uygulama ile birlikte geliyor.

Aşağıda marketlki versiyon ile ilgili kontdracula1981 arakadaşımızın paylaşımını bulabilirsin. Bu arada yazılı yükledikten sonra cihaz gmail hesabını ve şifreni isteyecek, bu yüzden gmail hesabın yoksa kuruluma başlamadan önce almanı tavsiye ederim.

Orijinalden alıntı: kontdracula1981

ŞOK ŞOK ŞOK Arkadaşlar Yeni Android 1.6 Donut güncellemesi cihazı bayağı keyifli hale getirmiş, internetten araştırırken DSTL1 modeli için yurt dışından bulduğum bir forumda sanırım cracklenmiş olarak market yüklü versiyonu buldum , Hemen kendi telefonumda test ettim, ve Sorunsuz bir şekilde çalıştı , içinde otomatik olarak Google market,Google Maps ve You tube yüklü geliyor, ve eskisine göre daha performanslı ve stabil çalışıyor en beğendim özellik , google market ve youtube çalışması oldu , herkese tavsiye ederim ..

RAPDSHARE LİNK:

http : // r a pidshare.com/files/318033587/AndroidMarketliVersiyonDonut1.6.rar

Linkteki boşlukları birleştiriniz...Bilmeyenler için Dosyayı rardan çıkarttıktan sonra , hafıza kartınızın ana dizininde update klasörüne koyunuz.....

http://www.generalmobile.com/TR/index.asp?action=Android_Phones/DSTL1_support

Telefonunuzu açmadan önce sim kart takmayı unutmayınız GMAIL ile senkronize gerekecektir...

• quote:

Orijinalden alıntı: musti35

İyi akşamlar...

DSTL1'in ekran boyutu HTC gibi cihazların ekranlarından küçük olduğu için bazı uygulamaların uyumsuz olduğu söyleniyor.

Bu doğru mu arkadaşlar?..

Android işletim sisteminde video izleme sitelerinde , youtube sitesinde , facebook sitesinde video izlerken sorunlar yaşanıyor mu?

Java ile flash ile hazırlanmış sitelere girerken sorun oluyor mu?

Şimdiden teşekkürler

Arkadaşım sorularaına cevap vermeye çalışayım;

Ekran çözünürlüğü problemi yeni yazılımla (Android 1.6 Donut) ortadan kalktı. Yeni yazılımı nasıl yükleyeceğini ve yeni yazılımı General Mobile'ın web sitesinden bulabilirsin.

Eğer Google marketli yazılımı cihazına yüklersen cihaz youtube ile birlikte geliyor, gerekli dns ayarlarını yaptıktan sonra videoları izleyabiliyorsun, hatta daha önceki sayfalarda bir arkadaş bir TV izleme programı paylaşmıştı, o program sayesinde birçok ülkenin kanalını canlı olarak seyretme imkanı mevcut. Ancak şunu belirteyimşu anda Android Adobe flash desteklemiyor, ama 2010 2. yarısında adobe flash desteği gelecek

• quote:

Orijinalden alıntı: Saltunel

arkadaşlar internete girmek için bir ayar yapmak gerekiyor mu? admin falan gibi.???

Eğer EDGE ile internete gireceksen herhangi bir ayara gerek yok, cihaz taktığın sim karta göre otomatik olarak operatör ayarlarını alıyor, Wi-Fi ile bağlanıcaksan Wi-Fi ile bağlanacaksanda Wi-Fi'ı açıp bağlanmak istediğin kablosuz modemi seçmen yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: hookman

quote:

Orijinalden alıntı: mkprl

quote:

Orijinalden alıntı: frenist

BENDE BU TELEFONU ALMAK İÇİN DÜŞÜNÜYORUM. BÜTÜN FORUMU OKUDUM NEREDEYSE! BİR İKİ SORU SORMAK İSTEDİM.
    1- İNTERNETE Wİ-Fİ İLE BAĞLANDIĞINIZDA FACEBOOK VB. SİTELERDEN VİDEO İZLEME VE İNDİRME OLANAĞI VAR MI?
    2- BAZI ARKADAŞLAR YENİ SÜRÜM YÜKLEMİŞLER ( MARKET VERSİYONLU), BU SÜRÜMDE TÜRKÇE Mİ?
    3- TELEFONDAN DİVX İZLEYEBİLİYORMUYUZ?
    4-GOOGLE MAPS CİHAZDA YÜKLÜ MÜ? YÜKLEME ŞANSIMIZ VAR MI?

TEŞEKKÜRLER.

1. soruna cryptdlg arkadaşımızın söylediklerine ek olarak şunu belirtmek istiyorum. Eğer marketli yazılımı yüklersen içinde youtube uygulaması ile birlikte geliyor. (Gerçi General Mobile'ın internet sitesindeki orjinal yazılımıda youtube uygulamasını kurup çalıştırabilirsin, ama marketli yazılımda herşey elinin altında) Ben buradan youtube taki tüm videoları izleyebiliyorum, bunun için maalesef youtube türkiyede kapalığı olduğu için dns ayarlarını yapman gerek. Bu arada cryptdlg arkadaşımızın dediği gibi Adobe firmasının yapmış olduğu açıklamaya göre 2010'nun 2. yarısında Android cihazlara falsh desteği gelecekmiş, üstelik flash'ın en üst sürümü olacakmış bu. Android çok hızlı bir şekilde gelişiyor, 1-2 sene içinde heryerde Androidli cihazlar olacak, hele birde Google 2010 yılında kendi Android cihazını piyasaya sürdüğünde o zaman görün siz Android'i, Iphone'un nesamesi okunmayacak

Yukarıda YOUTUBE izlemek için dns ayarlarının yapılması gerek demişsiniz. Acaba bu ayarları nasıl yapabiliriz biraz açıklarmısınız.

Youtube a girmek için aşağıda ayarları yapabilirsiniz.

Menu->ayarlar->kablosuz ayarlar->wifi ayarlarına giriyorsunuz burada bağlı olduğunuz ağın üstüne bastığınızda bağlı oldğunu wifi ağının ip adresini verecektir.Bu ip adresini bi yere kaydediyoruz.

Menu->ayarlar->kablosuz ayarlar->wifi ayarlarında menüden gelişmişe basıyoruz.

General mobile DSTL1 satışı başlıyor.. !!!!

Static ipyi kullan diyerek gerekli alanları dolduruyoruz ben bendeki örneği yazıyorum

IP:192.168.1.121
    Geçit:192.168.1.1 -> Genelde her wifi ağında geçitin sonu 1 ile bitmektedir. örnek diyelim ip adresiniz 192.168.2.222 ozaman Geçitte 192.168.2.1 olacaktır.
    Ağ maskesi: 255.255.255.0
    DNS1: 8.8.8.8 -> google in hızlı DNSidir alternatif olarak 208.67.222.222 de mevcuttur
    DNS2: 8.8.4.4 ->Google dns2 alternatif dns2 : 208.67.220.220 dir.

Sonra menüden kaydet diyerek çıkıyoruz ve youtube uygulamasını açıyoruz. ve youtube çalışıyor.

• quote:

ŞOK ŞOK ŞOK Arkadaşlar Yeni Android 1.6 Donut güncellemesi cihazı bayağı keyifli hale getirmiş, internetten araştırırken DSTL1 modeli için yurt dışından bulduğum bir forumda sanırım cracklenmiş olarak market yüklü versiyonu buldum , Hemen kendi telefonumda test ettim, ve Sorunsuz bir şekilde çalıştı , içinde otomatik olarak Google market,Google Maps ve You tube yüklü geliyor, ve eskisine göre daha performanslı ve stabil çalışıyor en beğendim özellik , google market ve youtube çalışması oldu , herkese tavsiye ederim ..

RAPDSHARE LİNK:

Linkteki boşlukları birleştiriniz...Bilmeyenler için Dosyayı rardan çıkarttıktan sonra , hafıza kartınızın ana dizininde update klasörüne koyunuz.....

Telefonunuzu açmadan önce sim kart takmayı unutmayınız GMAIL ile senkronize gerekecektir...

Selam arkadaşlar, pazar günü itibariyle bende aranıza katıldım. Telefonumu bugün kullanmaya başlayabildim ve henüz fazla kurcalayamadım. sadece sitedeki güncellemeyi yükledim. Daha sonrada forumu okurken kontdracula1981' in (yukarıdaki) mesajını gördüm. şimdi marketli versiyonu indirdim ama; 1-kurulumda bi farklılık var mı?
    2-Neden Crack li? orjinalde niye market yok?
    3-crack li yazılım sıkıntı yaratır mı?
    Bu soruların cevabını merak ediyorum. Eğer yardımcı olursanız sevinirim.

• ar
    quote:

Orijinalden alıntı: Saltunel

arkadaşlar bu cihazda divx mp4 izleyebilir miyiz? program olarak hangisini öneriyorsunuz? bir de nasıl convert edelim hangi programla?
    artı winamp gibi bir program var mı mp3 leri eqolezier ayarlarını yapmak için..
    teşekkürler

arkadaşlar bende eqolezier li mp3 proğramı arıyorum var mı acaba???
  • quote:

Orijinalden alıntı: supremesurveyor

quote:

RAPDSHARE LİNK:

Selam arkadaşlar, pazar günü itibariyle bende aranıza katıldım. Telefonumu bugün kullanmaya başlayabildim ve henüz fazla kurcalayamadım. sadece sitedeki güncellemeyi yükledim. Daha sonrada forumu okurken kontdracula1981' in (yukarıdaki) mesajını gördüm. şimdi marketli versiyonu indirdim ama; 1-kurulumda bi farklılık var mı?
    2-Neden Crack li? orjinalde niye market yok?
    3-crack li yazılım sıkıntı yaratır mı?
    Bu soruların cevabını merak ediyorum. Eğer yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba arkadaşım sırayla yanıtlayayım istersen,

1-) Kurulumda bir farklılık yok aynı şekilde kurabilirsin
    2-) Google türkiyeye destek vermediği için örnek General Mobile, Samsung Galaxy modellerinde olduğu gibi hiçbirinde market yoktur.
    3-) Kişisel olarak kullanımda hiçbir sıkıntı yaratmaz hatta daha çok faydasını göreceksin çünkü istediğin uygulamayı marketten indrebileceksin marketsiz versiyon benim için hammallık :) en rahatı marketli ...

• 1 haftadan fazla oldu alıp kullanmaya başlayalı telefonu ama hala bi wi-fi bağlantısı yapamadım arkadaşlar. Hep yetersiz sinyal zayıf sinyal diyo. Adamlar yanımda laptop.la çatır çutur girdikleri halde. Neden olabilir acaba? Marketli versiyonu yükledim bide
  • internet ayarlarına gerek yokmuş çok teşekkürler..
    ya mp3 player eq ayarları daha iyi bir sound ansıl elde ederiz?
    peki mp4 mü divx avi mi bunalrı izleyebilir miyiz bir de hangi convert programı öneriyorsunuz çok mersi..
  • arkadaşlar daha önce aldığım dstl1 ahizesinde cızırtı olduğu için değiştirdim. şimdi gönderdikleri cihazında bluetooth çalışmıyor. açarken açılıyor yazıyor sonra tekrar aç oluor. kısaca bluetooth hiç acamıyorum. 2 farklı rom denedim ikindede aynı sorun var. bilgisi olan varmı yoksa yine değişime gönderecem :(
  • arkadaşlar herkese merhaba ben telefonu 3 gun once aldım ve aldıgım gun guncellemesını yaptım suan bır batarya bır gun gıdıyor ve bır gun ıçınde 2 saat wıfı ve msj atıyorum ve ayrıca eş dost tele bakmak ıçın kurcalıyo ben bataryasından memnunum dıer ozelıklerıde çok hoşuma gıttı ama tek ogrenmek ıstedıgım telefona msn mesenger yukleye bılıyormuyuz lutfen bı bılgı verırmısınız ve nasıl yuklenecek sımdıden tesekkurler
  • Telefonun şarjı konuşurken biterse yeni pille açtığımda şebeke bulamıyor tekrar kapatıp açtığımda önce hattın birini buluyor 10 dk sonra diger hattı buluyor bulamazsa kapatıp açıyorum 5 dk sonra herikisini de bulmuş oluyor bu problemi yaşayan varmı?
  • Arkadaşlar bende DSTL1 kullananlar arasına dahil oldum..
    Cihaz güzel ve kullanışlı. Şu an için tek sorunum rehber olayı. Eski telefonum nokia ve buradaki rehber kayıtlarını DSTL1 e aktarmak istiyorum. Tek tek bu işlemi yapmak gerçekten sıkıntı olacak. DSTL1 in hafıza kartına *.vcf dosya formatında bütün rehberi kopyaladım ama malesef dosyalar açılamıyor yani tanımadı. nokia blutoth tan kartvizit gönderdim gene olmadı.. Bu sorunun çözümünü bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa süper olur..
    Emnim bir çok kişi de bu durum problem olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colossol -- 23 Aralık 2009; 19:45:00 >
  • bendede aynı sorun oldu guncelleme yaptıktan sonra duzeldı sorun
  • bende marketli son yazılım yüklü ama, bu yine de normal değil tahminim şarj bitmeden kendi kapatsa sıkıntı olmıyacak açık kalan dosyalardan kaynaklanan bi problem galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: colossol

Arkadaşlar bende DSTL1 kullananlar arasına dahil oldum..
    Cihaz güzel ve kullanışlı. Şu an için tek sorunum rehber olayı. Eski telefonum nokia ve buradaki rehber kayıtlarını DSTL1 e aktarmak istiyorum. Tek tek bu işlemi yapmak gerçekten sıkıntı olacak. DSTL1 in hafıza kartına *.vcf dosya formatında bütün rehberi kopyaladım ama malesef dosyalar açılamıyor yani tanımadı. nokia blutoth tan kartvizit gönderdim gene olmadı.. Bu sorunun çözümünü bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa süper olur..
    Emnim bir çok kişi de bu durum problem olacaktır.

Arkadaşım daha önceden forumda bu konunun çözümü paylaşılmıştı. Aşağıdaki maddeleri uygulayabilirsin

quote:

Orijinalden alıntı: mkprl

quote:

Orijinalden alıntı: Osmanselim

Telefon defteri için outlook un adres defterinden yüklemek yapıcam; Telefona TouchDown_v3.2.0011-KFCv3.apk yı yükledim pc ye microsoft exchange server ı nereden bulup yükleyebilirim

teşekkürler

Eğer outlook unda kullandığın mail bir exchange mail server değilse (yani şirket mail değilse), touchdown ile kontaklarını senkronize edemezsin. Outlooktaki adres defterini yüklemek için 2 yöntem var.

1. ) İlk yöntemhttp://forum.donanimhaber.com/m_33378137/mpage_3/key_/tm.htm sayfasında metalvemetalci arkadaşımız detaylı bir şekilde anlatmış.

2. ) Diğer bir yöntem, kontdracula1981 arkadaşımızın vermiş olduğu linkten Google market içeren yazılımı indirip onu kurarsın. Outlook adres defterini csv dosyası olarak dışarı alıp, almış olduğunuz bu dosyayıda gmail hesabınızdaki kişilere aktarırsınız. (Detaylı anlatımı burdan bulabilirsinhttp://office.microsoft.com/en-us/outlook/HA011489021033.aspx)

Yukarıdaki işlemleri yaptıktan sonra tek yapman gereken DSTL1'de ayarların içindeki veri senkronizasyonunu yapman, bu işlemi yaptıktan sonra telefonun ve gmail hesabındaki tüm veriler senkronize olacaktır.

• Özellikle google olan,
    Gmail in kişiler i ile senronize oluyor çok hızlı seri iyi, öyleki cebe numara kaydetsen 5 dk için gmail kişileri içerisinde görebiliyosun
  • Telefonun üzerinde gelen ekran koruyucu deforme oldu ekranada kıyamıyorum, bu koruyucuyu piyasadan bulabilirmiyiz
  • İyi akşamlar. DST L1 telefonu alalı 10 günü geçti. Forumdaki arkadaşların önerilerine uyarak kullandım. Tüm arkadaşlara ilgilerinden dolayı teşekkür ederim. Bence güzel bir telefon. Cep bilgisayarı gibi sürekli yeni programlar eklenebiliyor. Şarjı fazla kurcalamassam 2.5-3 gün kadar gidiyor. Yeni programlar ve yeni sürümlerle daha da iyi olacağına inanıyorum. Saygılarımla...
  • Word, Excel, power point, pdf dosyalarınızı açabilme ve üzerinde değişiklik yapabilmek için olan uygulama belki daha önceden forumda paylaşılmıştır ama bazı arkadaşlar sorunla karşılaşmış o yüzden tekrardan paylaşıyorum.

Documents To Go (Word, Excel, Powerpoint, PDF dosyalarını açmayı ve üzerinde değişiklik yapmaya yarayan uygulama)

İndirme Linki

http://r apidshare.com/files/325678559/Office.rar

Linkte yer alan zip dosyayı indirdikten sonra zipten çıkarın. Bu dosyaının içinde yer alan 2 dosyayı hafıza kartının içine atın. Daha sonra sırasıyla iki uygulamayı cihazınıza kurun. Kurulumdan sonra uygulamayı açın, adınızı soyadınızı ve email adresini girip register tuşuna basın.

Not: Register işleminde EDGE bağlantısını kullanın Wi-Fi bağlantısı çalışmıyor.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.