Şimdi Ara

General mobile DSTL1 satışı başlıyor.. !!!! (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.535
Cevap
4
Favori
140.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • OsmanSelim arkadaşım; o sitede dstl1 e tıklayınca galeriden baktıgımızda önde kamera görünüyor ama :S
  • Arkadaşlar bankaların sitelerini kullanmak için java yı nasıl yükleyeceğiz
  • İyi akşamlar...

DSTL1'in ekran boyutu HTC gibi cihazların ekranlarından küçük olduğu için bazı uygulamaların uyumsuz olduğu söyleniyor.

Bu doğru mu arkadaşlar?..

Android işletim sisteminde video izleme sitelerinde , youtube sitesinde , facebook sitesinde video izlerken sorunlar yaşanıyor mu?

Java ile flash ile hazırlanmış sitelere girerken sorun oluyor mu?

Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti35 -- 20 Aralık 2009; 22:23:38 >
  • arkadaslarım sıkıntısız bi mobil msn öneriniz var mı?
  • arkadaşlar internete girmek için bir ayar yapmak gerekiyor mu? admin falan gibi.???
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihangir151

arkadaslarım sıkıntısız bi mobil msn öneriniz var mı?

Fringhttp://www.fring.com/default.asp
    Nimbuzzhttp://www.nimbuzz.com/tr/

İkiside markette var bedava...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkprl

quote:

Orijinalden alıntı: süleyman_21

iyi de dstl kullananların bir çoğu konuşurken seste cızırtı var diyorlar
    kafam çok karışık açıkçası ne yapacağımı bilmiyorum valla yardım ederseniz çok makbule geçer

Bende bu cızırtı olayını hiç rastlamadım, bazı arkadaşlar biraz fazla abartıyorlar, yani problem bulmak isterseniz nokia da samsung ta yüzlerce problem bulunur. Nokia 5800'ın bir dokunmatiğini test etmeni öneririm, daha sonrada DSTL1'in dokunmatiğini. İkiside resistive ekran olmasına rağmen farkı direk göreceğine eminim.
    Maalesef bizde marka takıntısı yüksek, markaya çok önem veriyoruz. Sana şöyle bir örnek vereyim,ilk çıktığında 1500-2000TL gibi fiyatlara çıkan ilk I-phone'da MMS özelliği ve Bluetooth özelliği yoktu. Yani düşünebiliyor musunuz bu kadar para verdiğiniz bir telefonda en temel 2 özellik bulunmuyor, buna ek olarak ilk I-phone 2G olarak çıktı, ha diyeceksiniz ki o zamanlar Amerikada İngilterede Almanyada vb ülkelerde 3G yokmuydu, tabikide vardı. Ve şu anda bile 2000TL gibi fiyata satılan I-phone 3GS Bluetooth'un çalışmadığını bizzat şahit oldum. Bu kadar temel diyeceğimiz özellikler eksikken bu kadar para verilip satın alınan telefona bir şey demiyoruz, ama fiyat/performans olarak bakıldığında şu anda piyasadaki en iyi telefon diyebileceğimiz telefonda bu kadar sorun bulmaya çalışıyoruz. Dediğim gibi bu marka takıntısından kurtulmadığımız sürece pazarlamayı güzel bir şekilde yutturan firmaların kurbanı olmaya devam ederiz.

Bende kesinlikle böyle düşünüyorum, telefonu yeni aldım ve gayet memnunum şimdiye kadar herhangi bi cızırtı ses bozulması veya başka bir problem yaşamadım. Bahsettiğiniz şekilde bi cızırtı varsa bu tür problemler genelde yazılımsaldır ve giderilebilir, ve her telefonda görülebilir. Ben daha önce samsung, nokia, sony ericsson gibi birçok model telefon kullandım ve hepsinde ayrı ayrı problemler yaşadım. Ancak arkadaşımızında dediği gibi bizlerde marka takıntısı var eminim DSTL1'i Nokia çıkarsaydı aynı şekilde, hem fiyatı 1500 liradan aşağı olmazdı hem de bukadar şikayet olmazdı.
    Bence bu telefon verdiğimiz ücretin karşılığını kat ve kat veriyor. Alacak arkadaşlara tavsiyem içleri rahat olsun gönül rahatlığıyla alsınlar..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: frenist

BENDE BU TELEFONU ALMAK İÇİN DÜŞÜNÜYORUM. BÜTÜN FORUMU OKUDUM NEREDEYSE! BİR İKİ SORU SORMAK İSTEDİM.
    1- İNTERNETE Wİ-Fİ İLE BAĞLANDIĞINIZDA FACEBOOK VB. SİTELERDEN VİDEO İZLEME VE İNDİRME OLANAĞI VAR MI?
    2- BAZI ARKADAŞLAR YENİ SÜRÜM YÜKLEMİŞLER ( MARKET VERSİYONLU), BU SÜRÜMDE TÜRKÇE Mİ?
    3- TELEFONDAN DİVX İZLEYEBİLİYORMUYUZ?
    4-GOOGLE MAPS CİHAZDA YÜKLÜ MÜ? YÜKLEME ŞANSIMIZ VAR MI?

TEŞEKKÜRLER.

1. soruna cryptdlg arkadaşımızın söylediklerine ek olarak şunu belirtmek istiyorum. Eğer marketli yazılımı yüklersen içinde youtube uygulaması ile birlikte geliyor. (Gerçi General Mobile'ın internet sitesindeki orjinal yazılımıda youtube uygulamasını kurup çalıştırabilirsin, ama marketli yazılımda herşey elinin altında) Ben buradan youtube taki tüm videoları izleyebiliyorum, bunun için maalesef youtube türkiyede kapalığı olduğu için dns ayarlarını yapman gerek. Bu arada cryptdlg arkadaşımızın dediği gibi Adobe firmasının yapmış olduğu açıklamaya göre 2010'nun 2. yarısında Android cihazlara falsh desteği gelecekmiş, üstelik flash'ın en üst sürümü olacakmış bu. Android çok hızlı bir şekilde gelişiyor, 1-2 sene içinde heryerde Androidli cihazlar olacak, hele birde Google 2010 yılında kendi Android cihazını piyasaya sürdüğünde o zaman görün siz Android'i, Iphone'un nesamesi okunmayacak

Yukarıda YOUTUBE izlemek için dns ayarlarının yapılması gerek demişsiniz. Acaba bu ayarları nasıl yapabiliriz biraz açıklarmısınız.

• Evet Arkadaşlar DSTL1 imiz için mükemmel bir arayüz uygulaması

Home++ Menu

Marketli yazılımı olanlar uygulamayı marketten Home++ yazarak aratabilirler

Marketli yazılım olmayanlar uygulamayı aşağıdaki linkten indirebilirler

http://r apidshare.com/files/323893258/mobi.intuitit.android.x.launcher.rar

Süper bir menu arayüz uygulaması,

En altta hızlı uygulamalara ulaşmanızı sağlayan bir bar mevcut, bu barı kaydırarak istediğiniz uygulamayı seçebilirsiniz. Hatta seçeneklerden bu uygulamaya bastığınızda hangi ekranın gelmesini bile seçebiliyorsunuz. Buna ek olarak bu uygulamalardan birine basılı tuttuğunuzda o uygulamanın ayarlar bölümü ekrana geliyor.

General mobile DSTL1 satışı başlıyor.. !!!!

Ana ekrandayken menu tuşuna basılı tutarak, aktif pencerelerden hangisini seçmek isterseniz onu seçebiliyorsunuz. Ayarlardan da kaç farklı pencere oluşturmak istiyorsanız bu ayarda mevcut. En fazla 7 pencere ayarlıyabiliyorsunuz.

DSTL1 için güzel wallpaper lar:

h ttp://r apidshare.com/files/323895088/Android_Wallpapers.rar

• Arkadaşlar merhaba,

Biliyorsunuz 01.01.2010 dan itibaren internet bankacılığında tek kullanımlık şifre dönemi başlıyor.Bizim makinelere wap ve jawa uygulamalarının kurulması gerekiyor şifre alabilmemiz için.Wap ayarları için Turkcell in sitesine baktım ama DSTL1 wap ayarları yok.Bu konu ile ilgili düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.Bankaların internet sitelerini çok sık kullanan biri olarak yardımcı olursanız çok sevinirim.

Selamlar,
  • android 2.0 eclair tema. aşağıdaki linkten nasıl kurulacağı anlatılıyor. Tarafımdan denenmiş olup şiddetle tavsiye edilir.
    ht tp://devzay.blogspot.com/2009/10/how-to-get-android-20-theme-aka-eclair.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hicazi45 -- 21 Aralık 2009; 18:31:06 >
  • arkadaslar internetten programı dstl 1 e nasıl yukluyoruz.... hafıza kartına attıktan sonra ne yapmak gerekıyor baska bı programa ıhtıyac war mı ???
  • indirdiğin apk uzantılı dosyayı acıyorsun bu kadar.
    quote:

Orijinalden alıntı: shadowefe

arkadaslar internetten programı dstl 1 e nasıl yukluyoruz.... hafıza kartına attıktan sonra ne yapmak gerekıyor baska bı programa ıhtıyac war mı ???
  • Merhabalar;
    Yeni bir kişi telefona kaydederken direk iki sim karttan birine kayıt edebiliyormuyuz yada kopyalayabiliyor muyuz, ben bulamadım.Direk telefon hafızasına kayıt ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XYAĞMUR -- 21 Aralık 2009; 22:29:29 >
  • arkadaşlar bu cihazda divx mp4 izleyebilir miyiz? program olarak hangisini öneriyorsunuz? bir de nasıl convert edelim hangi programla?
    artı winamp gibi bir program var mı mp3 leri eqolezier ayarlarını yapmak için..
    teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: XYAĞMUR

Merhabalar;
    Yeni bir kişi telefona kaydederken direk iki sim karttan birine kayıt edebiliyormuyuz yada kopyalayabiliyor muyuz, ben bulamadım.Direk telefon hafızasına kayıt ediyor.

Sim karta kayıt mevcut. Şöyle yapman gerekiyor, kişiler i tıkladıktan kayıtlar sekmesine gel daha sonra menü tuşuna bas, orada SIM1/SIM2 den aktar seçenekleri çıkacak, bu işlemi yaptıktan sonra ekranda sim karttaki tüm numaraların gözükecek, tekrar menu tuşuna bastığında Yeni Kayıt Ekle yazısını göreceksin, bu kayıt ekleme işlemi hangi sim kartı seçtiysen kaydı ona ekliyor
  • quote:

Sim karta kayıt mevcut. Şöyle yapman gerekiyor, kişiler i tıkladıktan kayıtlar sekmesine gel daha sonra menü tuşuna bas, orada SIM1/SIM2 den aktar seçenekleri çıkacak, bu işlemi yaptıktan sonra ekranda sim karttaki tüm numaraların gözükecek, tekrar menu tuşuna bastığında Yeni Kayıt Ekle yazısını göreceksin, bu kayıt ekleme işlemi hangi sim kartı seçtiysen kaydı ona ekliyor

Çok teşekkürler, yapabildim. Ama keşke gelen bir çağrıdan direk sim'e kayıt yapabiliyor olsaydık daha iyi olurdu.
  • Telefonumuz sesli görüşmeler için bluetooth kulaklıkla veya araç kiti ile kullanılabiliyor mu? Deneyen var mı?
  • Selam,

Geçen gün wifi sorunumu fabrika ayarlarına dönüp yazılımı tekrar yükleyerek ortadan kaldırdım, yardımlarınız için herkese teşekkürler, Bunun dışında telefon süper, bu fiyata bu telefon biraz zor bulunur....

Yüklediğimiz programları nasıl uninstall yapıyoruz???
    birde google maps arıyorum bir türlü bulamadım daha önceki verdiğiniz linkler error veriyor. yeni bir link verirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XYAĞMUR

quote:

Çok teşekkürler, yapabildim. Ama keşke gelen bir çağrıdan direk sim'e kayıt yapabiliyor olsaydık daha iyi olurdu.

Arkadaşım o zaman san daha farklı ve kullanışlı bir çözüm sunayım. Aşağıdaki program sayesinde Telefon rehberinizdeki kişilerin tümünü yada seçilmiş olanları sim kartına aktarabilir yada sim kartınıza yeni kayıt ekleyebilirsin.

Yalnız çift sim kart için tasarlanmamış bir uygulama olduğu için SIm olarak SIM1'i görüyor. İşlem yapmak istediğin simlerin yerine değiştirerek bu problemi çözebilirsin.

Contact2SIM

Uygulama indirme linki

http://r apidshare.com/files/307702727/Contact2Sim_Pro_1.4_MOBILDEPO.rar

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.