Şimdi Ara

General mobile DSTL1 satışı başlıyor.. !!!! (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.535
Cevap
4
Favori
140.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu telefonu 3 Eylülde yani ilk çıktığı günlerde aldım.Üç buçuk ay olmuş.İlk haftalarda sadece pil sorunu yaşadım, o da birkaçkez pili tam boşaltıp doldurunca düzeldi.Konuşma seslerinde hiç cızırtı olmadı.Fakat telefonum bazı zil seslerinde çalarken anlık cızırtı yapabiliyor.bu beni rahatsız edecek düzeyde değil.GM sitesindeki 1.6 güncellemesini de yükleyince çok daha verimli oldu.Bende aynı zamanda Samsung'un İ8910 HD modeli de var daha dün sensörleri arıza yaptığı içi ekran komple değişti.Ayrıca elimdeki Samsung bu güne kadar birçok problem çıkarmıştı.Mesala gelen çağrılarda telefonun çalmaması, resim atanan kişilerin bazen arandığında resimlerinin çıkmaması vs vs...Üstelik yazılım konusunda da 3 ay sonra güncelleme yapmışlardı.ve bu cihaz 1499 TL idi, neyse. DSTL1 in ekran malzeme kalitesi tabikide düşük. Ama fiyatına göre, Android işletim sistemine göre, işlemci gücüne göre, estetiğine göre ve çift sim kartlı oluşuna göre bence iyi bir ürün.Tabi bu telefondan ne beklediğimiz bizi yönlerdirmeli...

• pekala fiyatının 450 tl ye düştüğünü düşünürsek, bu urunu 2.el fiyatı ne kadar olur??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osmanselim

Ben sim 2 yi sadece gelen çağrılar için kullanıcam, arama yapmıycam,
    -SIM2yi aramalara kapatma özelliği,
    -Yada tüm aramaları SIM 1 den yap gibi bi özellik varmı?

Arkadaşlar halen güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2mahmud

pekala fiyatının 450 tl ye düştüğünü düşünürsek, bu urunu 2.el fiyatı ne kadar olur??

Çok temizse 300-350 arası.
  • Bugün itibarıyla bende telefonu aldım 1.6 versiyonunu yükledim şuan çin hiç bir sorun yok 1.5 yüklü iken ekranda menü geçişlerinde hafif kararma oluyordu 1.6 yükleyince o sorunuda çözüldü sesteki çızırtı şuan için bende yok

Şuan için İnternet kullanmıyacağımdan tüm bağlantıları kapattım
    Ekran parlaklığıyla da oynamadım bakalım pil ömür nasıl olacak
    Tek nokta telefona alışmak zaman alıcak orası kesin :D
    Bu arada hafıza kartı bende kingston geldi sd kart problemsiz şuan için
  • google chrome browser kullanıcıları bookmarkları senkronize ediyormuş telefonun browseri ile. Bunun nasıl yapıldıpı hakkında bilgisi olan varmı. Bu arada google takvim ile senkronize oluyor. Bu özellik çok iyi . pc den veya laptoptan gmail hesabınızla oturum açtığınızda takvim yazan yere tıklıyoruz. Orada etkinlikleri planlıyoruz kaydet diyoruz. Dstl1 telefonumuzdan (marketli) senkronizeyi tıkladığımızda Takvimimizde planladığımız etkinlik aktif olmuş oluyor.
  • quote:

quote:

Ben sim 2 yi sadece gelen çağrılar için kullanıcam, arama yapmıycam,
    -SIM2yi aramalara kapatma özelliği,
    -Yada tüm aramaları SIM 1 den yap gibi bi özellik varmı?

Arkadaşlar halen güncel

öyle bir özellik dikkatimi çekmedi.
  • ht tp://shiftdelete.net/opera-mobile-10-androidde-16600.html
    opera mobil 10 android için tamamlanmış. Yakında dstl1 kullanıcılarının hizmetinde olacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hicazi45 -- 19 Aralık 2009; 18:29:24 >
  • Arkadaşlar ben de bu cihazı almayı düşünüyorum ama; gm nin kendi sitesindeki dstl1 resimleri hep önde 3g kamerası var görünüyor, ama dün 3 4 tane teknosada ürünü inceledim böyle bir şey söz konusu değil. Ayrıca bir internet sayfasında okumuştum face to face programı ile aynı türden iki telefonla öndeki kamerayı aktif ve yüzyüze görüşme yapılabiliyormuş.

Dilerseniz sizde general mobilenin kendi sitesine bakıp ürünün önde kamerası var mı diye inceleyin.
     General mobile DSTL1 satışı başlıyor.. !!!!

Acil cevap bekliyorum arkadaşlar, yardımlarınız için şimdiden tesekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hikmetguducu

Arkadaşlar ben de bu cihazı almayı düşünüyorum ama; gm nin kendi sitesindeki dstl1 resimleri hep önde 3g kamerası var görünüyor, ama dün 3 4 tane teknosada ürünü inceledim böyle bir şey söz konusu değil. Ayrıca bir internet sayfasında okumuştum face to face programı ile aynı türden iki telefonla öndeki kamerayı aktif ve yüzyüze görüşme yapılabiliyormuş.

Dilerseniz sizde general mobilenin kendi sitesine bakıp ürünün önde kamerası var mı diye inceleyin.
     General mobile DSTL1 satışı başlıyor.. !!!!

Acil cevap bekliyorum arkadaşlar, yardımlarınız için şimdiden tesekkür ederim.

verilecek bi cevap yok çünkü soru yok arkadaşım soru ne :) önde kamera varmı yokmu diyosan evet yok

• merhaba arkadaslar dstl 1 aldım artık.... market versiyonuda yükledim.... sizlerden sim karttaki telefon numaralarını telefona nasıl aktaracagımı öğrenmek istiyorum... bide wifi baglanıyor sonra kendılıgınden kopuyor nıye olabılır? yardımlarınızı beklıyorum........
  • Arkadaşlar Teknosadan aldığım DSTL 1 imi konuşma esnasında kendi sesimi duyduğum için ve kasasında bir problem olduğu için iade ettim diğer denediğim DSTL 1 lerinde sesinde problem olduğu için tekrar aynı teli almadım onun yerine mecburiyetten siyah Nokia 5800 aldım. (ki DSTL 1 yerini asla ve asla tutmaz) DSTL 1 ses ve batarya dışında diğer bütün özellikleri mükkemel bir cihaz eğer sorunsuz bir bulursanız alın derim. Ben biraz daha ANDROİDLİ telefonların ve yazılımın gelişmesini bekleyeceğim.

İyi forumlar dilerim.

Topici takipteyim.
  • Anam.. Neler olmuş öyle bu topicte yaw..ben bayaa geride kalmışım .:)) bu arada marketli versiyonu da duyunca çok sevindim.. Yapanın da paylaşanın da ellerine saglık..

Şimdi bı sorum olacak.. Arkadaslar benim telefonun ekranı (üstüne cok oturmaktan olacak herhalde:))) yapisiklik gösteriyor arka tarafa.. Bakirkoydeki servise götürecegim..acaba tamir süresi ne kadar sürecek.. Bilen arkadaslar varsa umarım yardımcı olurlar.. Ve başka bı telefon verecekler mı kullanmam için..

Şimdiden teşekkürler..:))
  • tamir süresi nerden baksan en az bir hafta en cok 30 iş günü sürer ve 15. iş gününden itibaren telefonunu sana teslim edene kadar kullanman için muadil bir telefon vermek zorundalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihangir151
    tamir süresi nerden baksan en az bir hafta en cok 30 iş günü sürer ve 15. iş gününden itibaren telefonunu sana teslim edene kadar kullanman için muadil bir telefon vermek zorundalar.

Yani yarın götürüp versem 2hafta telefonsuz kalacam öylemi..15 günden once vermezler mı bı telefon dandik te olsa isimi gorur..
  • valla yasa 15. iş gününden sonra vermek mecburiyetinde diyor ama firmanın insiyatifine kalmış verebilirde vermeyebilirde ilk günden. ama ümitlenme vermez
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihangir151
    valla yasa 15. iş gününden sonra vermek mecburiyetinde diyor ama firmanın insiyatifine kalmış verebilirde vermeyebilirde ilk günden. ama ümitlenme vermez

Eyvallah hocam.. Teşekkür ettim..
  • Arkadaşlar anlayamadıgım gm nin kendi sitesinde dstl1 önde 3g kamerası var görünüyor. Alan arkadaşlara soruyorum önde kamera var mı yok mu ? Ya da bu ürünün ikinci bir modeli daha mı var ? Yada her hangi bir magazada önde kameralı modelini gören oldumu? Olmadıysa gm nin kendi sitesindeki bu ürünün önünde neden ikinci bir kamerası varmış gibi gösteriliyor ?
  • http://www.generalmobile.com/

Linkteki cihaz da gözükmüyor sizin baktığınız link hangisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: hikmetguducu
    Arkadaşlar anlayamadıgım gm nin kendi sitesinde dstl1 önde 3g kamerası var görünüyor. Alan arkadaşlara soruyorum önde kamera var mı yok mu ? Ya da bu ürünün ikinci bir modeli daha mı var ? Yada her hangi bir magazada önde kameralı modelini gören oldumu? Olmadıysa gm nin kendi sitesindeki bu ürünün önünde neden ikinci bir kamerası varmış gibi gösteriliyor ?

Doğrudur hocam oyle bisi var.. Ama cihazda on kamera falan yok.. Bence onceden öyle düşünülmüş ama daha ucuz fiyat verebilmek için çıkarılmış.. Yani şimdiki cihazların hiçbirinde on kamera ve 3g yok...
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.