Şimdi Ara

General mobile DSTL1 satışı başlıyor.. !!!! (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.535
Cevap
4
Favori
140.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mkprl

quote:

Orijinalden alıntı: coxswain75

Beyler,

telefonu 2 gün önce aldım, yazılımı yükledim gayette hoş ve çift hatlı olarak güzel bir telefon, benim sorunum wifi ile ilgili açıyorum , adres alınıyor diyor ama sonra bağlanamıyor cevaplarsanız sevinirim başka da sorunum yok telefonla ilgili.

Bu problem en son versiyon yazılımı yüklerken bende de olmuştu, muhtemelen recovery dosyasını yanlış yüklememden dolayı böyle oldu. Yazılımı tekrardan yüklemeyi dene, eğer tekrar yazılımı yükledikten sonra problem devam ediyorsa, birde cihazı formatlayıp yazılımı tekrar yükle, muhtemelen sorunun bu şekilde çözülmesi gerek.

Bu arada hazır yeni yazılımı yüklemişken Android market li yazılımı yüklemeni tavsiye ederim

• DSTL1 için süper bir uygulama daha,

Android Os için iMusic Tao v1.2.06 Uygulaması Crackli Full Versiyonu

İndirme Linki:

http://r apidshare.com/files/322550830/i_Music_Tao_1.2.06.apk

Wi-Fi yada EDGE bağlantınızla 2 milyondan fazla mp3'ü istediğiniz kategoriye göre online dinleyebilir lyric yani sözlerini ekleyebilir yada görebilirsiniz. Dinlediğiniz şarkıları telefonunuza indirebilirsiniz.

• arkadaşlar bişey sorucam edge ile nasıl internete bağlanabilirim kaç kontör gidiyor her yerden bağlanabilirmiyim peki
  • Konudaki illegal film indirme linkleri silinmiştir. Forumda bu tür paylaşımlar yasaktır, bilginize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coxswain75

Beyler,

telefonu 2 gün önce aldım, yazılımı yükledim gayette hoş ve çift hatlı olarak güzel bir telefon, benim sorunum wifi ile ilgili açıyorum , adres alınıyor diyor ama sonra bağlanamıyor cevaplarsanız sevinirim başka da sorunum yok telefonla ilgili.

aynı sorun bendede var. donut versiyonu yükledim şimdi market versiyonu yükledim yine aynı
  • arkadaslar wifi sorunu bendede vardı yazılım güncellemesi ile çözülmüştü sorun yazılımı tetrar yuklemeyı denemeniz yararınıza olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihangir151

arkadaslar wifi sorunu bendede vardı yazılım güncellemesi ile çözülmüştü sorun yazılımı tetrar yuklemeyı denemeniz yararınıza olacaktır

tekrarmı fabrika ayarlarına geri döndürcez?
  • bende 1.6 gm versiyonu yukluyken wifi sorunu yasıyordum fabrika ayarlarına dönüp sonra 1.6 market versiyonunu yükledim ve sıkıntı ortadan kalktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihangir151

bende 1.6 gm versiyonu yukluyken wifi sorunu yasıyordum fabrika ayarlarına dönüp sonra 1.6 market versiyonunu yükledim ve sıkıntı ortadan kalktı.

ben bu dediğini yaptım ama düzelmedi ya laptop ile telefon arasında bağlantı kurabilirmiyim peki acaba ?
  • Herkeze iyi aksamlar. Bugun gittim aldim telefonu update yaptim hersey guzel ama o sirada bi cagri geldi ve inanilmaz bir cizirti dedim acaba karsi taraflami ilgili 3 farkli kisiyi aradim 2 farkli hattimdan yine ayni cizirti... yarin gidip degistiricem. birde birsey sormak istiyorum bu yukledigimiz mp3 leri zil sesi olarak ayarlayabiliyormuyuz? evetse nasil? yardimci olursaniz sevinirim.

bu muzigin baslangicinda kopukluk cizirti yada atlama gibi seyler bendede oldu fakat 1.6 yi yukledikten sonra duzeldi. Zaten guncelleme notlarindada boyle bi sorunun 1.6 ile giderildigi yaziyor.
  • Arkadaslar yardimci olsaniz yukledigimiz mp3 leri zil sesi olarak ayarlayabiliyormuyuz evetse nasil?
  • quote:

Orijinalden alıntı: churshad

Arkadaslar yardimci olsaniz yukledigimiz mp3 leri zil sesi olarak ayarlayabiliyormuyuz evetse nasil?

ayarlayabiliyorsun evet. Sd kart içine gir ordan hangi şarkıyı zil sesi yapmak istiyorsa basılı tut parmağını yada kalemi. Gerisini yaparsın heralde
  • Arkadaslar bende çok almak istiyordum bu telefonu.Gittim teknosaya almaya oradaki elemana sordum nasıl bir telefon diye.Sakın alma dedi kesinlikle memnun kalmayacaksın dedi ben de sansımı deneyım alayım sorun cıkarsa ertesi gün getirsem baska bir marka ile değişim yaparmısınız dedim olmaz dedi.Kızdım almadım.Bu teknosa kural,kanun tanımaz bir tutum içindemi yoksa kanunları ben eksik olarakmı biliyorum.Elemana nasıl almassınız benim kanuni hakkım diyorum görerek ve isteyerek alıyosunuz o yüzden değişim yapamam diyor baska marka ile. bu telefonuda sevise yollarız düzeltirler diyor.Verecegim 450 tl bir gün sonra servise yollayacaklar.Bilen birisi söylesin benmi yanlıs biliyorum ürünü 7 gün içinde ne olursa olsun bozuk dahi olmasa iade yada baska bir ürün ile değişme hakkımız yokmu?

Android telefon alacaksamda giderim 1000tl veririm alırım samsung en azından teknosaya muhtac kalmadan her yerde bulacagım bir telefon ve sıkıntı oldugunda en azından paramı verecekler yada bir sekilde farklı marka yada modelle değişim yapacaklardır.Ben teknosayı bu telefon olayına kadar gayet ürünün arkasında duran bir firma olarak görüyodum bu görüşüm değişti.

• ya giriyorum ustune basili tutuyorum menu cikiyor. menude sadece KOPYALA KES SIL YENIDEN ADLANDIR YENI KLASOR VE GONDER VAR? nasil olcak hicbiri degil bunlarin>
  • selam akadaşlar bende bu ürünü baya bir takip ediyordum anladığım kadarıyla baya bi problemli hem satan kurum[teknosa] hem cihazın kendisi bi karar aşamasındaydım dstl1 ve samsung d980 arasında sanırım en mantıklısı d980 almak para verip bu kadar uğraşmaya değmez.Baya bi niyetlenmiştim aslında ama alan arkadaşlarım forumda sorunlarını paylaşmışlar sağolsunlar..
  • merhaba arkadaşlar,
    bu tlf u almayı düşünüyorum ama teknosadan alan bir kaç arkadaş ses konusunda sorunların olduğunu söylediler. Telefonu kullananlar acil bana dönüş yapabilir mi? çok çok acil. Sesten başka sorunları varsa onları da bekliyorum. mail atarak da ulaşabilirseniz sevinirim.
    Şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuryildirim

merhaba arkadaşlar,
    bu tlf u almayı düşünüyorum ama teknosadan alan bir kaç arkadaş ses konusunda sorunların olduğunu söylediler. Telefonu kullananlar acil bana dönüş yapabilir mi? çok çok acil. Sesten başka sorunları varsa onları da bekliyorum. mail atarak da ulaşabilirseniz sevinirim.
    Şimdiden teşekkürler...

cızırtı diye bi sorun olmadı benle. Sarj sorunumda oldu denemez cünkü telefonu alır almaz güncellemeleri yaptım. Güncellemeden sora kameramda sorun olmuştu ama oda benim yükleme hatamdan kaynaklanmış. Şimdi düzeldi. Tek sorun mesaj sistemi. Gelenler ile gidenler biyerde duruyo
  • Arkadaşlar Tüm forumu okuduktan sonra inanın "içime kurt düştü" derler ya aynen öle telefonun özellikleri ve görünüşü tam istediğim gibi fakat

- Seste olduğu söylenen cızırtı
    - Çokça görülen sd kart ve bilgisayar bağlantı hataları
    - Anlatılan diğer problemler yüzünden vazgeçmek üzereyim

Aslına bakrsanız en büyük sorunum ve kaygım "Teknosa" 20 tl lik bir kulaklık için bana yapmadıkları kalmamıştı.

Sorularım basit bu telefonu izmirden alan bi arkadaşımız varsa hangi teknosadan aldı ve değişim gibi konularda gittiği teknosa nasıl davrandı çünkü

şubeden şubeye inanılmaz değişiyor tutumları

Telefonu alırsam ilk 1 ay telefon ile internete bağlanmak istemiyorum bunun için alır almaz hangi ayarları yapmalıyım iki hattımda

faturalı olduğu için kabarık bir fatura ile karşılaşmak istemiyorum

Ek olarak mp3 dinlemek ve filim (divix vs) izlemek için kullanışlı bir aygıt mı ? en azından mp3 player olarak kullanabilirmiyim sürekli seyahat ediyorum sarj sorunu öneml değil çünkü alıralmaz +2 batarya daha alıcam

• teknosa ile problem yaşamak istemiyosanız Ereyondan alın, cihazı 2 haftadır kullnıyorum beni üzecek bi problemi olmadı,
  • öncelikle telefonu alan arkadaşlara hayırlı olsun.
    benim bir sorum olacak...
    arkadaşlar bende bu telefonu almayı düşünüyorum bu cızırtı sorunu teknosadan alınan telefonlarda mı var yoksa hepsinde aynı sorun yaşanıyor mu?
    yani alınan yer önemli mi yoksa sürümde mi hata var. bide konusurken cızırtı oluyor derken insanı rahatsız edecek kadar mı cızırtı oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2mahmud -- 19 Aralık 2009; 13:27:14 >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.