Şimdi Ara

General mobile DSTL1 satışı başlıyor.. !!!! (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.535
Cevap
4
Favori
140.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Türkçe Klavye

General mobile DSTL1 satışı başlıyor.. !!!!

Uygulama indirme linki:

http://r apidshare.com/files/319699271/TR_Soft_Keyboard_v0.6_MOBILDEPO_COM.zip

Özellikler:

* Q ve F düzeni
    * Normal mod dışında e-posta, web adresi ve telefon numarası girişleri için özelleştirilmiş tuş dağılımı
    * Sesli yada titreşimli tuş geribildirimi
    * Otomatik büyük/küçük harf seçimi
    * Türkçe ve İngilizce yerelinde çalışabilme

Kurulum tamamlandıktan sonra telefonunuzun Ayarlarından "Locale&Text" menüsüne girip, Türkçe klavyeyi etkinleştiriyorsunuz.

Daha sonra her hangi bir metin alanına uzun basarak "Select input method" menüsü göstermemiz ve burdan "Turkish Keyboard" seçeneğini işaretlememiz gerekiyor:

Ayarlar:
    Programda şimdilik 2 ayar bulunuyor. Tuş sesleri ve tuş titremesi. Bu ayarlara ya "Locale&Text" altından yada klavye açıkken sol alt köşedeki küçük klavye ikonuna basılı tutarak ulaşabilirsiniz.

Not: Android marketli yazılımda v7.0 mevcut. Marketli yazılımı olanlara v7.0 indirmelerini tavsiye ederim. Bu arada uygulamayı, cihazı yan çevirip kullanmakta fayda var, dikey kullanımda tuşlar biraz küçük kalabiliyor.

Mobildepodan alıntıdır. Programı yapan Taypo firmasına da teşekkür ederiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Osmanselim

Telefonun üzerinde gelen ekran koruyucu deforme oldu ekranada kıyamıyorum, bu koruyucuyu piyasadan bulabilirmiyiz

10 lira civarı. Yazıcıoğlunda ve eminönü karaköy tarafında bulabilirsin
  • mfprl arkadaşım uygulamalar süper indirip kurucam hemen eline sağlık eyw
  • slmlr ben google market olanı yükledim ama you tube acılmıyor
    uygulmalarda mı yer alıcak yoksa baska bir yontemi var mı
  • lüften önce sayfaya bir göz atınız ya da arama yapınız. yukarda açıklaması var dns ayarlarıı değiştiriniz
    quote:

Orijinalden alıntı: 2001mondeo

slmlr ben google market olanı yükledim ama you tube acılmıyor
    uygulmalarda mı yer alıcak yoksa baska bir yontemi var mı
  • merhaba arkadaslar.
    general mobile ın sitesine baktım 1.6 sürümü ile sim 1 ve sim 2 yi aktif yada deaktif ediliyormus.. benim sorum tek sim kart ile çalıştırdığımızda (diğer simi etkisiz yaptığımızda) cihazın şarjı nekadar gidiyor??? bekleme süresine etkisi nedir.. ben kıbrıstayım burda çift hat kullancam fakat türkiyeye gittiğimde tek hat olarak çalıştırmayı düşünüyorum... tek sim çalışırken batarya bekleme süresi ne oluyor?? simdiden tesekkurler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2mahmud -- 26 Aralık 2009; 1:22:00 >
  • Motorolo 2.0 sürümünü kullanıyor,
    Bu bizim 1.6 donut un üst sürümümü yoksa ayrı bi flatformmu? yani ileride 2.0 ı yükleyebilecekmiyiz bilgisi olan varmı acaba?
  • Arkadaşlar ben usb bağlantıyı bir türlü yapamadım... orjinal kabloyu kullanıyorum, usb driver indirdim ve kabloyu ilk taktığımda yükledim (x86 olanı) Fakat usb den bağladığımda telefon şarj oluyo ama bilgisayar telefonu görmüyor. Bu sorunu nasıl gideerebilirim acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: supremesurveyor

Arkadaşlar ben usb bağlantıyı bir türlü yapamadım... orjinal kabloyu kullanıyorum, usb driver indirdim ve kabloyu ilk taktığımda yükledim (x86 olanı) Fakat usb den bağladığımda telefon şarj oluyo ama bilgisayar telefonu görmüyor. Bu sorunu nasıl gideerebilirim acaba?

usb kabloyu taktıktan sonra telefonda bulunan yuvarlak menü tuşuna bas tuş kilidini aç ve bildirimler seçeneğine gir buradakı usb bağlantısından bağlan'ı seç.... bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hookman -- 26 Aralık 2009; 12:55:06 >
  • 1.6 donutun üst sürümü. yazılım her telefonun donanımına göre ayrı ayrı adapte ediliyor. şu an için gm den gelen haberlere göre android 2.0 ı dstl1 e uyarlama çalışmalar sürüyor ve 2010 ilk çeyreğinde kullanıma sunulacakmış...
    quote:

Orijinalden alıntı: Osmanselim

Motorolo 2.0 sürümünü kullanıyor,
    Bu bizim 1.6 donut un üst sürümümü yoksa ayrı bi flatformmu? yani ileride 2.0 ı yükleyebilecekmiyiz bilgisi olan varmı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihangir151 -- 26 Aralık 2009; 13:57:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hookman

quote:

Orijinalden alıntı: supremesurveyor

Arkadaşlar ben usb bağlantıyı bir türlü yapamadım... orjinal kabloyu kullanıyorum, usb driver indirdim ve kabloyu ilk taktığımda yükledim (x86 olanı) Fakat usb den bağladığımda telefon şarj oluyo ama bilgisayar telefonu görmüyor. Bu sorunu nasıl gideerebilirim acaba?

usb kabloyu taktıktan sonra telefonda bulunan yuvarlak menü tuşuna bas tuş kilidini aç ve bildirimler seçeneğine gir buradakı usb bağlantısından bağlan'ı seç.... bu kadar

Maalesef, denedim ama bildirimlere girdiğimde "USB fonksiyonları" yazıyor altında da "bir aygıt telefonunuza bağlandı" yazıyor... Fakat bilgisayar telefonu görmüyor :(

• arkadasım birkaç dakika bekle bakıyım benimkide geç bağlanıyor
  • Arkadaşlar dün itibari ile bende bir tane DSTL1 aldım bugün elime geçti.
    Yalnız sorunlarım var.
    2. hatta vodafone takılı ve görmüyor arada bir geliyor gidiyor.Ayrıca vodafone gördüğü zaman da mesaj attığımda vodafone dan gitmiyor ama turkcell den gidiyor bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ?
  • dstl1 için oyun uygulama indirebileceğimiz site bilen yaza bilirmi
  • android market tam sana göre 1.6 donut marketli versiyonu yükleyerek android markete sahip olabilirsin...
    quote:

Orijinalden alıntı: Konyahmet

dstl1 için oyun uygulama indirebileceğimiz site bilen yaza bilirmi
  • geçmiş sayfalarda bu sorunu dile getiren bir arkadaş vardı. sıkıntı vodafone nun sim karltlarındaymış. bi dönem çıkan seride bu sıkıntı varmış. sorunun şimdilik çözümü sim kartını yenilemen. bahsettiğim arkadasın yazısını okursan faydası olacaktır sana.
    quote:

Orijinalden alıntı: turkbey

Arkadaşlar dün itibari ile bende bir tane DSTL1 aldım bugün elime geçti.
    Yalnız sorunlarım var.
    2. hatta vodafone takılı ve görmüyor arada bir geliyor gidiyor.Ayrıca vodafone gördüğü zaman da mesaj attığımda vodafone dan gitmiyor ama turkcell den gidiyor bu konuda yardımcı olabilirmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihangir151

arkadasım birkaç dakika bekle bakıyım benimkide geç bağlanıyor

bakabildin mi cihangir151?
  • bende de var sıkıntı kafasına göre takılıyor bir kez bağlandım bidaha bağlanamadım
  • arkadaşlar hepinize merhaba, benim gerçek kullanıcılardan bir ricam olacak: ben yarın bu telefondan almayı düşünüyorum. istediğim özellikler şunlar.
    1- çift sim kart sorunsuz aktif ve deaktif olsun
    2- bluetooth kulaklık sorunsuz bağlansın
    3- mesaj yazması kolay olsun
    4- batarya sorunsuz olsun
    5- internet bağlantı olayı sorunsuz olsun
    7- çift işlemcili yani bir hatla görüşülürken diğerinden çağrı alabileyim
    ben çok sık olarak; simkartı hızlı bi şekilde aktif ve deaktif yapıyorum, mesaj çekiyorum, ve bluetooth kulaklık çok kullanıyorum bunların yanına birde internetide eklersek çok mükemmel olur. Tavsiye edermisiniz istediğim özelliklere göre. Zamanım az yarın alacam o yüzden acil cevaplarınızı bekliyorum.Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim.
    Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaman2000 -- 26 Aralık 2009; 20:14:41 >
  • Arkadaşlar sorunlarım çözüldü.
    1-Vodafone hattımda sorun vardı 32k yeni sim aldım problem ortadan kalktı.
    2-sesde cızırtılar vardı 1.6 donut marketi kurdum hem cızırtı gtti hemde ekranda ki renk oynamaları gitti.

Şu anda çok memnunum harika oldu telefn çok kullanışlı hiç pişman etmedi beni.
    bence tebrik edilecek bir telefon gönül rahatlıgı ile alablirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.