Şimdi Ara

General mobile DSTL1 satışı başlıyor.. !!!! (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.535
Cevap
4
Favori
140.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar maç sonuçları için hücresel mesaj yayınını açan oldumu.
  • Arkadaşlar Teknosa'dan aldığınız ne olursa olsun 3 gün içerisinde Mağazada teşhis edilebilen bir arıza var ise hemen yenisini veya paranızı iade ediyorlar.Ben Teknosa harici başka biryerden almıyorum elektronik eşya.Garanti ile bile kendileri ilgileniyorlar 30 iş gün dolmuşsa hemen parayı iade etmek için bile kendileri arıyorlar AKLINIZDA BULUNSUN.
  • aldıktan 1-2 ay sonra simlerden birini görmeme problemi yapmıştı fabrika ayarlarına dönünce olay kapandı ama şimdi olmadı mecrburen servise gidecek

genel anlamda çift sim işimi gören bi telefon önü açık uygulama yükleyebiliyosun tavsiye konusunda şans işi problemsiz de çıkabilir seni üzebilirde ama bu her tip telefon için olabilecek bi hata
  • bu telefonu hiç biyerde bulamadım teknosa magazalarında kalmamıs general mobile mesaj attım cevap beklıyorum
  • kardeş mecidiyeköy ortaklar teknosada vardı
  • saat 2 de baktım ordada yoktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osmanselim
    Sonunda Korktuğum oldu cihaz sim2 yi görmüyor.
    simleri yer değiştirdim
    Fabrika ayarlarına geri döndüm
    simleri tekrar değiştirdim yine de olmuyor servise gitmesi gerekiyormuş, daha önce başına gelen varmı ne kadar zamanda servisten gelir birde servise giderken sitedki orjinal yazılımı mı yüklüyeyim.

Merhaba osmanselim. Sim karti gormeme sorunu bende de cikiyor. Ama bendeki sorun usb kablo ile bilgisayara bagladiktan sonra ortaya cikiyor gibi. Galiba yanlis birseyler yapiyorum ve usb baglantisi bitirdikten bir muddet sonra (ne kadar sure sonra sonra oldugunu olcmedim) telefon sacmalamaya basliyor ve 1. Sim hizmet disi kaliyor. Ama ayni zamanda kapatma tusuna basili tutup gelen menuye baktigimda 6 7 saniyede bir ucak modu acilip kapaniyor. Ucak modu menusunde birsey gozukmuyor. Sonra sarji inanilmaz hizla bosalmaya basliyor. Direk telefonu sarj aletine takarak sarj ediyorum.sabaha duzeliyor.bunun disinda bende yeniden isletim sistemini kurdum baska seyler denedim. Ancak duzelmedi. Ayrica problemin nedeni olarak dusundugum usb baglantisi sirasinda sarj oluyor gibi gozuksede sarj olmuyor ustune ustluk sanki desarj oluyor.galiba kablo kotu ancak su aralar deneme yapip sana kesin birsey soyleyemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: hisbilisim
    Arkadaşlar maç sonuçları için hücresel mesaj yayınını açan oldumu.

Mac sonuclari hucre yayini bir onceki 1.5 versiyonda vardi. Ancak bu versiyonda kaldirilmis gibi gorunuyor. Sim ayarlarinda bir menuden yapilabiliyordu.
  • evet bu sim1 i görememe probleminden sonra 1-2 saat içinde pil bitti Göremediği sim yuvasını kapattım ama yinede hızlı bitti yarın kargo yapıp göndericem bakalım 1 ay da gelmez artık
  • quote:

evet bu sim1 i görememe probleminden sonra 1-2 saat içinde pil bitti Göremediği sim yuvasını kapattım ama yinede hızlı bitti yarın kargo yapıp göndericem bakalım 1 ay da gelmez artık

Bende ise yarayan telefonu direk sarja takip nerdeyse 8 saat beklemeyi deneyebilir misin. ucak modu sende de ayni sekilde oluyor mu?
  • cihangir151 dostum verdigin link için tesekkur ederim ama dikkat edersen verdigin linkte haberdar et seklınde bi yazı var ellerinde yok urun gelınce haber almak istermisin diye soruyor eger istanbulda bi magazada gören olursa haber verirse bana sevinirim ama teşhir urun olmasın saygilar..
  • valla ben 08/01/2010 da gönderdim halen parça bekliyor... üstelik 15. iş gününden itibaren muadil bir telefonda temin etmediler bana. bundan böyle general mobile almam...
    quote:

evet bu sim1 i görememe probleminden sonra 1-2 saat içinde pil bitti Göremediği sim yuvasını kapattım ama yinede hızlı bitti yarın kargo yapıp göndericem bakalım 1 ay da gelmez artık
  • yaklaşık 2 aydır sorunsuz olarak kullandım DSTL1 i, bugün öğlen, 1-2 mp3 ve program atmak için usb ile bilgisayara bağladım ve işim bitince "donanımı güvenli kaldır" dan bağlantıyı kestiğimde birde ne göreyim; ekranın yarısından fazlasında görüntü sadece çizgi-çizgi, diğer kısımda normal. pili çıkardım-taktım olmadı. fabrika ayarlarına döndürdüm olmadı. yazılımı yeniden yükledim olmadı. ben de teknosanın yolunu tuttum ve servise verdik bakalım.

eski telefona talim.
  • geçmiş olsun arkadaşım... takip et servisi benim telefon gibi yılan hikayesine dönmesin... adamlar alacakları servis masrafı için bile aramıyorlar, gerisini sen düşün... ha birde 15. iş gününden itibaren muadil telefonunu iste göndersinler. bunların mantığı ağlamayana meme yok cinsinden...
    quote:

Orijinalden alıntı: ErEtE

yaklaşık 2 aydır sorunsuz olarak kullandım DSTL1 i, bugün öğlen, 1-2 mp3 ve program atmak için usb ile bilgisayara bağladım ve işim bitince "donanımı güvenli kaldır" dan bağlantıyı kestiğimde birde ne göreyim; ekranın yarısından fazlasında görüntü sadece çizgi-çizgi, diğer kısımda normal. pili çıkardım-taktım olmadı. fabrika ayarlarına döndürdüm olmadı. yazılımı yeniden yükledim olmadı. ben de teknosanın yolunu tuttum ve servise verdik bakalım.

eski telefona talim.

• arkadaslar bu telı aldım ama ben telefon konusunda cok bılgısız bı adamım.yas 26 aydındanım.sımdı sızden rıcam lutfen program oyun vebenzerı nasıl yuklenır.telı alınca ne gbı ayarlar yapmalıyım lutfen yardımcı olun.
    dursuneris@hotmail.com
    ekleyın lutfwn yardımcı olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadikoyefesi09

arkadaslar bu telı aldım ama ben telefon konusunda cok bılgısız bı adamım.yas 26 aydındanım.sımdı sızden rıcam lutfen program oyun vebenzerı nasıl yuklenır.telı alınca ne gbı ayarlar yapmalıyım lutfen yardımcı olun.
    dursuneris@hotmail.com
    ekleyın lutfwn yardımcı olun

Arkadaşımwww.gmania.org adresine bir bak istersen, DSTL1 ile ilgili güzel bilgiler var bu linkte
  • http://shiftdelete.net/video/show/1306
    10 da 1ini uyguladılar mı acaba bizim tele?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihangir151 -- 8 Şubat 2010; 14:23:15 >
  • Telefonun ekranında sanki asit döküpde eritmişim gibi küçük bir alan oluştu, nasıl olur anlamadım, 10-15 gündür kılıfsız kullanıyorum ve hemde çok dikkat etmeme rağmen... Ayrıca derin bir çizik de mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XYAĞMUR

Telefonun ekranında sanki asit döküpde eritmişim gibi küçük bir alan oluştu, nasıl olur anlamadım, 10-15 gündür kılıfsız kullanıyorum ve hemde çok dikkat etmeme rağmen... Ayrıca derin bir çizik de mevcut.

10 gündür kapı kapı teknosaları gezıyorum ama bulamıyorum general mobıle mesaj atıyorum bu telefonu almak için bu tur mesajları görunce iyiki bulamamısım diyesim gelıyor piyasada bu telefondan kalmamıs (kimse var demesın teknosanın stoklarında yok satan baska yerde yok) acaba yeni üretılen sorunları duzeltılmıs cihazlardan piyasaya surerlermı 1 hafta beklıcem teknosanın stoklarına girersen alırım yoksa baska modellere bakıcam..
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.