Şimdi Ara

General mobile DSTL1 satışı başlıyor.. !!!! (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.535
Cevap
4
Favori
140.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • marketli versiyonu kullanan arkadaşlar market olayından memnunlar mı?
  • market gercekten güzel ne ararsan var aşağı yukarı
  • Arkadaşlar ben de tlfonu 26 aralık 2009 da aldım yani 50 gün kadar oldu, telefonda hiç bir kusur yada sorun yok. İlk 2 3 gün kamera hatası yaşıyordum ama o da düzeldi, kamera ayarlarını kurcaladım hafıza kartını yeniden biçimlendirdim düzeldi nitekim. Bu tlfonun yanında bize 1 yıllık ferdi kaza sigortasıda verdiklerini söyledile. bunu bana teknosa söyledi, bende oradan aldım.

Aslında teknosayı dava edebiliriz. 1 yıl ferdi kaza sigortalı olarak satıldıgını teknosadan almış olan herkes biliyor. Ayrıca ereyondan alanlar da bile içinden 1 yıllık ferdi kaza sigorta sertifikası çıkmakta, bence olayın peşini bırakmayın. Biraz uyarın teknosayı tüketici mahkemesine başvurabileceğinizi söyleyin. İst de ikamet eden arkadaşlar için söylüyorum. teknosa merkezine gidip orada yetkililerle konusun bence ( afedersiniz ama diğer şubelerdeki kendini bilmez bazı şahıslar it gibi kapıyolar insanı, yok olmaz, yok şöyle, yok böyle, yan yattı çamura battı vs) ferdi kaza sigortası yoktu madem neden sitenizde öyle yazdınız, neden içinde bunu kanıtlayan sertifika var diye uyarın bence.

Velhasıl gelelim sim olayına; vodafone 64 bit sim kartlar için söylüyorum, bu hatla birlikte yanına 2. bir hat takınca sim görmüyor hata veriyor yada servis yok diyor, belli bir süre sonra yaklaşık 15-30 dk arası tekrar geliyor hat. Anlıycanız vodafone 64 bit simlerin bazılarında hatalı bir üretim var , bu her telefonda olmuyor, her hatta da bu hata alınmıyor ama bazı hatlarda oluyor işte, bende de oldu. Anlatayım; bu hatayı alınca çıkardım kardeşimin ve babamın hatlarını taktım biri turkcell biri vodafone, inanırmısınız ikiside saglıklı bir şekilde çalıştı olayı öyle çözdüm.

Kısacası telefon almaya deger ama, bulamayan ve almayı düşünen arkadaşlar için söylüyorum. COSMOS'u bekleyin...

• arkdaşlar yeni telefon alacağım ve kararsızım bu telefon dikkatimi çekti bana yardımcı olabilecek var mı
  • cihan dostum bu telefondan piyasada kalmamıs general mobile ile iletişime gectim baska bir model telefon uretimine gececeklermıs artık dstl1 modelı uretilmeyecekmıs bulabilirsen sanslısın ben istanbulda bulamadım zaten sadece teknosada var biraz öncede gittigiyorda gordum 670 tl istiyorlar ama teknosa satiş fiyati 449 tl idi adama mesaj attım bizim fiyatımız bu işine gelıyorsa gibisinden mesaj aldım..
  • bende araştırıyorum aynı şekilde bi msj attım şu anda beklemedeyim sahibinden .com da da buldum bi kaç tane
    neden böle bişi yapılmış hatalı mıymış tel
  • paylasturka ve cihancndn arkadaşım bence cosmosu bekleyin. Üstte bazı açıklamalar yaptım onlarıda okuyun.
  • hocam ben 2-3 haftadır kullanıyorum windowslu telefon kullandım hep bundan önce ben sevmedim bu telefonu isteyen olursa uygun fiyata veririm, ferdi kaza sigortyasını aktive bile etmedim kocaeli'deyim tolga.atar@gmail.com adresinden ulaşabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amonra33 -- 11 Şubat 2010; 20:19:04 >
  • benım bu telefonun istememdeki sebeb cift hatlı ve android işletim sistemli olmasi cosmos tek hatlı oldugu için almam
  • arkadaşlar illede bu telefonu istiyorum diyen varsa burdaki teknosadan bir soruyum varsa adınıza faturalı şekilde olursa isterseniz halledebilirim
  • Aynı yerden gelen sms mesajlarını tek başlık altında topluyor. İçlerinden birini silmek istediğimde ise hepsini siliyor bunun çözümü varmı acaba ?
  • varolyelken arkadaşım, sana gelen mesajı önce tıkladıktan sonra okuyorsun ya hani; yine aynı keza okumak için bir kez tıkladıktan sonra sileceğin o kısa mesajın üzerine uzun bas 2 3 sn kadar o sırada karşına ara kayıtlara, ilet mesj metnini kopyala msj detaylarını görüntüle ve mesajı sil seçeneği çıkacaktır. Burdan silebilirsin.
  • Çok sağol. Basitmiş ama ben nasıl olduğunu bulamamıştım .
  • ARKADAŞLAR TOPLUCA SMS GÖNDEREBİLİYORMUYUZ.BUNU YAPABİLEN VARMI...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hisbilisim

ARKADAŞLAR TOPLUCA SMS GÖNDEREBİLİYORMUYUZ.BUNU YAPABİLEN VARMI...

hocam gönderebilirsin. msj bölümünde kime kısmına kişiyi eklediğinde tekrar kişi eklersen kabul eder ve kişileri virgülle ayırır bu şekilde sınırsız kişiye msj gönderebilirsin.
  • o şekilde değil de kayıtları görerek seçebilme imkanı veya başka bi program yardımıyla sms gönderebilirmiyiz acaba.Senin dediğin gibi çok zor olur
  • saol. telefonu bugün geri aldım.

aslında teknosanın servis hizmetinden memnun kaldım diyebilirim. telefonu verirken form doldurdular ve verdiğim cep telefonu numarasına önce kargoya verildiği, sonra servise ulaştığı, bugünde telefonun mağazaya geri geldiğini bildiren sms ler geldi; bide mağazadan evi aradılar telefon geldi diye. servis kağıdında açıklama olarak "elektronik parça değişti" yazıyor. herhangi bir ücret alınmadı.

quote:

Orijinalden alıntı: cihangir151

geçmiş olsun arkadaşım... takip et servisi benim telefon gibi yılan hikayesine dönmesin... adamlar alacakları servis masrafı için bile aramıyorlar, gerisini sen düşün... ha birde 15. iş gününden itibaren muadil telefonunu iste göndersinler. bunların mantığı ağlamayana meme yok cinsinden...
    quote:

Orijinalden alıntı: ErEtE

yaklaşık 2 aydır sorunsuz olarak kullandım DSTL1 i, bugün öğlen, 1-2 mp3 ve program atmak için usb ile bilgisayara bağladım ve işim bitince "donanımı güvenli kaldır" dan bağlantıyı kestiğimde birde ne göreyim; ekranın yarısından fazlasında görüntü sadece çizgi-çizgi, diğer kısımda normal. pili çıkardım-taktım olmadı. fabrika ayarlarına döndürdüm olmadı. yazılımı yeniden yükledim olmadı. ben de teknosanın yolunu tuttum ve servise verdik bakalım.

eski telefona talim.

• youtubeden faceebook'tan video izlemek için ne yuklemek gerekıyor telefona.. kendi tarayıcısında izlenmıyor video
  • şanslısın benim telefon halen gelmedi... 8 ocaktan beri... teknosayla sıkıntı yok da bu genccell beni çıldırtacak...

@paylasturka youtube için dns ayarlarını değiştirmen gerek geçmiş sayfalarda geçiyor face için bi çözüm yok diye biliyorum. flash desteği gelene kadar durum boyle.
    quote:

saol. telefonu bugün geri aldım.

aslında teknosanın servis hizmetinden memnun kaldım diyebilirim. telefonu verirken form doldurdular ve verdiğim cep telefonu numarasına önce kargoya verildiği, sonra servise ulaştığı, bugünde telefonun mağazaya geri geldiğini bildiren sms ler geldi; bide mağazadan evi aradılar telefon geldi diye. servis kağıdında açıklama olarak "elektronik parça değişti" yazıyor. herhangi bir ücret alınmadı.

quote:

Orijinalden alıntı: cihangir151

geçmiş olsun arkadaşım... takip et servisi benim telefon gibi yılan hikayesine dönmesin... adamlar alacakları servis masrafı için bile aramıyorlar, gerisini sen düşün... ha birde 15. iş gününden itibaren muadil telefonunu iste göndersinler. bunların mantığı ağlamayana meme yok cinsinden...
    quote:

yaklaşık 2 aydır sorunsuz olarak kullandım DSTL1 i, bugün öğlen, 1-2 mp3 ve program atmak için usb ile bilgisayara bağladım ve işim bitince "donanımı güvenli kaldır" dan bağlantıyı kestiğimde birde ne göreyim; ekranın yarısından fazlasında görüntü sadece çizgi-çizgi, diğer kısımda normal. pili çıkardım-taktım olmadı. fabrika ayarlarına döndürdüm olmadı. yazılımı yeniden yükledim olmadı. ben de teknosanın yolunu tuttum ve servise verdik bakalım.

eski telefona talim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihangir151 -- 13 Şubat 2010; 23:57:46 >

• flash destegi olan tarayıcı yokmu DST L1 için opera mini yukledim telefona kurulum olmadi belkide ben yanlıs olani indirmişimdir facebook'a girip video izleyen yokmu aramızda
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.