Şimdi Ara

General mobile DSTL1 satışı başlıyor.. !!!! (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.535
Cevap
4
Favori
140.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hiç widget yükledinizmi nereden bulabiliriz uygun widgetleri temaları falan elinizde varsa paylaşırsanız çok sevinirim.Bide .gif uzantılı resimleri hareketli göstermiyo duvar kağıdı falan yapmak istediğimizde sadece resim olarak kalıyor varmı acaba bununda bi çözümü?Şimdiden teşekkürler...
  • Cihazı garantiye gönderdim halen bakıyorlar nesine bakılıyor anlamış değilim Ya arızalıdır yada değildir. Tüketici hakem heyetine başvurup yedek cihaz talebinde bulunucam, servisi arıyorum suan yedek cihaz yok diyor. ben yedek cihaz diye bişeylerinin olmadığını eminim ama bakalım hakem heyetine ne diyecekler.
  • en doğrusunu yapıyorsun... yedek cihazları yoksa bıraksınlar bu işi. bende gideceğim...
    quote:

Orijinalden alıntı: Osmanselim

Cihazı garantiye gönderdim halen bakıyorlar nesine bakılıyor anlamış değilim Ya arızalıdır yada değildir. Tüketici hakem heyetine başvurup yedek cihaz talebinde bulunucam, servisi arıyorum suan yedek cihaz yok diyor. ben yedek cihaz diye bişeylerinin olmadığını eminim ama bakalım hakem heyetine ne diyecekler.
  • 2. kere telefon ettim Yedek cihaz ı alabilmek için arızalı cihazı elden teslim etmem gerekiyormuş elden teslim etmediğim için yedek cihaz alamazmışım bu ne tür bi uygulama sanki yedek cihaz hakkı onlar tarafından sağlanıyor. Dedim bu benim kanuni hakkım bunu nasıl kısıtlarsınız bunu açıklayın diyorum yok.
    bu nasıl bi arızaki bu kadar uzun sürüyor efendim size sıra gelmemiştir. Battık dedim ya demekki bütün mallarınız arızalı ona göre eleman istihdam edin felan yok ya bunlardan mal felan alınmaz.

Şikayet var com a yazdım pazarteside tüketici hakem heyetine gideceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osmanselim -- 26 Şubat 2010; 14:00:15 >
  • marketli 1.6 surumu indirdim icinden data system boot uptade valice dosyası cıktı bunlari bi klasore atıp klasor adını uptade yaptıktak sonra hafiza kartına atıyorum guncelleme modunda telefonu acıp sim 2 tusuna basıyorum uptada klasorunu bulsun dıye ama yapamıyorum bir turlu ekranda uptade failled yazısı cıkıyor biri bana anlatabilirmi guzelce rica etsem :D
  • zip dosyasını açmadan direk update nin içine atman gerekli.

quote:

Orijinalden alıntı: paylasturka

marketli 1.6 surumu indirdim icinden data system boot uptade valice dosyası cıktı bunlari bi klasore atıp klasor adını uptade yaptıktak sonra hafiza kartına atıyorum guncelleme modunda telefonu acıp sim 2 tusuna basıyorum uptada klasorunu bulsun dıye ama yapamıyorum bir turlu ekranda uptade failled yazısı cıkıyor biri bana anlatabilirmi guzelce rica etsem :D
  • zip dosyasının adını uptademı yapmam gerekıyor androiddonutupladewithgooglemarket yazıyor ismi..? birde recovery diye bir dosya cikıyor recovery guncellemesi içinmiş bendekı zaten normal 1.6 onu marketli yapmak istiyorum bu yuzden recovery guncellemesıne gerek yok diye okudum forumdan dogrumudur eger degilse o recovery guncellemesi nasıl yapılıyor
  • indirdiğin zipli dosyayı acınca içinde 1i zipli olmak üzere 3 dosya çıkacak. bu 3 dosyayı update klasörünün içine at o kadar gerisi malum.
    quote:

zip dosyasının adını uptademı yapmam gerekıyor androiddonutupladewithgooglemarket yazıyor ismi..? birde recovery diye bir dosya cikıyor recovery guncellemesi içinmiş bendekı zaten normal 1.6 onu marketli yapmak istiyorum bu yuzden recovery guncellemesıne gerek yok diye okudum forumdan dogrumudur eger degilse o recovery guncellemesi nasıl yapılıyor
  • dosyayı indirdim zipli dosya adi googleandroidmarket zipten cıkardım içinden zipli olarak androiddonutuptade ve recovery cikiyor yanı 2 dosya
  • quote:

dosyayı indirdim zipli dosya adi googleandroidmarket zipten cıkardım içinden zipli olarak androiddonutuptade ve recovery cikiyor yanı 2 dosya
    dediğimi yap 2 veya 3
  • Meraba arkadaşlar. Size birşey danışıcam.

Telefonu teknosada gördüm. Az biraz konu başlığı altındada takip ettim.

449 TL fiyatı şuan için. Almayı düşünüyorum. Sizler bu telefonu kullanmış birileri olarakdan önerirmisiniz ?

Kimi arkadaşlar konuşurken cızırtı yapıyor, kimisi mp3'Lerin başında yavaşlıyor veya cızırtı yapıyor, kimileri ise bluetooth da sorunlar yaşıyor. Bunlar bu cihazın kronik sorunlarımıdır yoksa halledilebilir mi ..

Ufak bi yerde yaşıyorum ve inanın Burdaki Teknosa bile bakkal büyüklüğünde. Yani bi sorunu oluştuğunda muhattab bulmam zor. Her zaman servise yada tamire gönderemeyebilirim. Yani anlıycağınız sıkıntılı bi durum. Az biraz pimpirikliyimdir böyle sorunlarda direk soğurum.. Sizler bu telefonu önerirmisiniz gerek Kalite bakımın dan gerek ise teknik servis. Gerek kullanış olarak. Yorumlarınızı bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.

• selam arkadaşlar dstl2 tarih olarak ne zaman çıkacak bilgisi olan varmı acaba?
  • murat bende senin gibi almadan önce sorun yasarmıyım diye dusunuyordum ama aldıktan sonra hiç bi sorun yasamadım cok memnunun şu an bu fiyata bundan iyisi piyasada yok
  • sen şanslıymışsın hocam. çünkü burda gençcell maduru çok arkadaş var. o yüzden ben de tedirginim alıp almama konusunda ki elektronikte çok sanşsızım. kesin bende bi sorun çıkar. tam da istediğim gibi bir telefondu. çift hat, wi-fi, dokunmatik, android her şey de vardı. gençcell değil de satış sonrası desteği iyi veren bir firma olduğunda kesinlikle alınır.

quote:

murat bende senin gibi almadan önce sorun yasarmıyım diye dusunuyordum ama aldıktan sonra hiç bi sorun yasamadım cok memnunun şu an bu fiyata bundan iyisi piyasada yok
  • Arkadaşlar benim telefonun kulaklığı bozuldu temassızlık var sanırım oynayınca biraz düzeliyo. Geçende bide kalemini bi çıkardım ucu kırık bu kulaklığıdır kalemidir nerden temin edebilirim ???
  • benim kulaklıkta pert, dağılıyor resmen, temassızlık var, çok sıkta kullanmadım ama durum bu, allah akıl fikir versin bize...
    quote:

Orijinalden alıntı: cybercup

Arkadaşlar benim telefonun kulaklığı bozuldu temassızlık var sanırım oynayınca biraz düzeliyo. Geçende bide kalemini bi çıkardım ucu kırık bu kulaklığıdır kalemidir nerden temin edebilirim ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihangir151

benim kulaklıkta pert, dağılıyor resmen, temassızlık var, çok sıkta kullanmadım ama durum bu, allah akıl fikir versin bize...
    quote:

Orijinalden alıntı: cybercup

Arkadaşlar benim telefonun kulaklığı bozuldu temassızlık var sanırım oynayınca biraz düzeliyo. Geçende bide kalemini bi çıkardım ucu kırık bu kulaklığıdır kalemidir nerden temin edebilirim ???

ben bundan önce w800i ve w810i kullandım. Onlardada bu sorunu yaşadım. Hor kullansam neyse. Kulaklıkdan yana şansımmı yok nedir...
  • Daha başarılı bir kalibrasyon önerisi:

Arkadaşlar başka bir yerde rastladığım kalibrasyon için bir ipucuyu sizinle paylaşmak istedim. Siz de benim gibi ekran kenarları ile ilgili sorun yaşıyorsanız; klavyeden yazı yazarken kenarlardaki harflere basmakta, bildirim çubuğunu aşağı tutup çekmekte zorluk yaşıyorsanız bu kalibrasyon yöntemini deneyin farkı hissedeceksiniz. Bildirim çubuğunu ancak tırnağımla tutup çekebiliyorken şimdi rahatlıkla baş parmağımla aşağı çekebiliyorum tekrar yukarı atabiliyorum, aynısı yazı yazarken de geçerli siz de deneyin.

Kalibrasyon yöntemi:
    - Öncelikle tabi ki noktalara dokunurken kendi kalemini kullanıyoruz.
    - Ekranda köşelerde çıkan kırmızı noktalara tam üzerine değil de dikine 3-4mm, yatayda da 1-2mm merkeze doğru uzağına dokunun.
    - Yani sırasıyla üst sol köşe için kırmızı noktanın 3-4mm aşağı ve 1-2mm sağ çaprazına, üst sağ köşe için 3-4mm aşağı ve 1-2mm sol çaprazına, aşağıdaki noktalar için de yukarı ve sağ/sol çaprazına dokunun.
    - En son merkezdeki noktanın tam üzerine dokunun.

Böylece kenar hassasiyetleri artacaktır Eğer kalibrasyon başarısız derse tekrar tekrar deneyin.

• arkadaşlar wifi ye bağlanırken sürekli bağlantı kesildi diyor yada bağlanıyo 2-3 dakika sonra bağlantı kesildi diyor varmı bi ayarı bunun???
  • yazılımdan. tekara yüklemeyi deneyin.
    quote:

Orijinalden alıntı: ERTEN08

arkadaşlar wifi ye bağlanırken sürekli bağlantı kesildi diyor yada bağlanıyo 2-3 dakika sonra bağlantı kesildi diyor varmı bi ayarı bunun???
  • 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.