Şimdi Ara

General mobile DSTL1 satışı başlıyor.. !!!! (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.535
Cevap
4
Favori
140.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu telefonu almak isteyen arkadaşlara Ben yandım siz yanmayın egerki servise göndermek zorunda kalırsanız çöpe atın daha iyi, ilgisiz alakasız bi firma
  • quote:

Orijinalden alıntı: MMMurat # 58

Meraba arkadaşlar. Size birşey danışıcam.

Telefonu teknosada gördüm. Az biraz konu başlığı altındada takip ettim.

449 TL fiyatı şuan için. Almayı düşünüyorum. Sizler bu telefonu kullanmış birileri olarakdan önerirmisiniz ?

Kimi arkadaşlar konuşurken cızırtı yapıyor, kimisi mp3'Lerin başında yavaşlıyor veya cızırtı yapıyor, kimileri ise bluetooth da sorunlar yaşıyor. Bunlar bu cihazın kronik sorunlarımıdır yoksa halledilebilir mi ..

Ufak bi yerde yaşıyorum ve inanın Burdaki Teknosa bile bakkal büyüklüğünde. Yani bi sorunu oluştuğunda muhattab bulmam zor. Her zaman servise yada tamire gönderemeyebilirim. Yani anlıycağınız sıkıntılı bi durum. Az biraz pimpirikliyimdir böyle sorunlarda direk soğurum.. Sizler bu telefonu önerirmisiniz gerek Kalite bakımın dan gerek ise teknik servis. Gerek kullanış olarak. Yorumlarınızı bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• arkadaşım valla başka bir alternatifin varsa onu düşün. bence... servis allahlık... muhatap yok... sorun çok... 5800 al bundan iyi ya. benden demesi ben parama acıyorum şimdi. tamam iyi fiyat filan ama işin içine girdimi kazın ayağı öyle değilmiş diyorsun. ne kadar para o kadar köfte hesabı
    quote:

quote:

Meraba arkadaşlar. Size birşey danışıcam.

Telefonu teknosada gördüm. Az biraz konu başlığı altındada takip ettim.

449 TL fiyatı şuan için. Almayı düşünüyorum. Sizler bu telefonu kullanmış birileri olarakdan önerirmisiniz ?

Kimi arkadaşlar konuşurken cızırtı yapıyor, kimisi mp3'Lerin başında yavaşlıyor veya cızırtı yapıyor, kimileri ise bluetooth da sorunlar yaşıyor. Bunlar bu cihazın kronik sorunlarımıdır yoksa halledilebilir mi ..

Ufak bi yerde yaşıyorum ve inanın Burdaki Teknosa bile bakkal büyüklüğünde. Yani bi sorunu oluştuğunda muhattab bulmam zor. Her zaman servise yada tamire gönderemeyebilirim. Yani anlıycağınız sıkıntılı bi durum. Az biraz pimpirikliyimdir böyle sorunlarda direk soğurum.. Sizler bu telefonu önerirmisiniz gerek Kalite bakımın dan gerek ise teknik servis. Gerek kullanış olarak. Yorumlarınızı bekliyorum.

Şimdiden teşekkürler.

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• göndermekle nasıl bir uygulama oluyor bilmiyorum ama ben bu telefonu kullanıyorum istanbulda ikamet ediyorum servise götürmem gerekti götürdüm bakırköy teknik servisine ben kahvemi içerken onlar telefonu yaptılar ve 30 dk sürdü hepsi bu üstelik arkadaşlar teknosayı o kadar yermeyin tamam bende sevmiyorum gerçekten sadece satana kadar hizmet veren bir firma ama biz bu telefondan iki tane aldık ve bi tanesini 4 kere bi tanesini de 2 kere değiştirdik teknosadan üstelik koşulsuz bir şekilde hatta depolarında telefon yokken diğer şehirlerden getirttik demem o ki general mobile teknosa ile 30 gün koşulsuz iade anlaşması yapmış bu konuyu teknosa çalışanlarının çoğu bilmiyor kanımca ama ilgili bir arkadaş bulursanız teknasadan sıkıntılarınız kalmaz:)

bu telefonla ilgili tek problemim ekran sanki biraz havada gibi duruyo bastırınca o havada durumu geçio ama bi süre sonra tekrar geliyor 30 günüm geçti yoksa gidip deiştiricem tenosadan ama:( arkadaşlar bu havada gibi durması normal mi?

• Hala sorunsuz calisiyor hatta 2 aydir kendi kilifi olmadan kullaniyorum, Hem elimden hem masadan dustu birsey olmadi.

Suana kadar ki tek derdim cift hat kullaniyorum hatlardan biri sirket hatti ve cok konustugum icin batarya cabuk bitiyor bazen. Allahtan yedek batarya var yoksa rezil olucam.
  • bende 1 aydir kullanıyorum bi problem yok internetten video izleyememek disinda ne yapacaklarsa yapsınlar artık şu internet video izleme konusuna
    uzun zamandir dailmotion videolarini izlemek için program arıyordum sonunda buldum asagidakı programı telefonunuza atip kurup dailmotiondan video izleyin yemişim youtubeyi

linki yazamadim bi turlu mega upload com /?d=4IDH9UFV böyle yazıyım siz duzeltirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adorer -- 7 Mart 2010; 17:25:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErEtE

sanırım arama engelleme programı sorulmuş daha önce. ben denemedim fakat şu program mevcut Gblocker

not: dosya .zip uzantılı inerse, uzantısını .apk yapın.

BURADAN

General mobile DSTL1 satışı başlıyor.. !!!!

Arkadaşlar eğer black list, mesajların başkaları tarafından okunmaması, kontaktaki bazı kişilerin şifre girmeden başkaları tarafından görülememesi gibi gelişmiş bir program arıyorsanız. Android marketten "Super - Private Conversation" programını kullanabilirsiniz. Program tek kelimeyle on numara, yukarıda bahsettiğim özellikleri arayanlar için birebir

• quote:

Orijinalden alıntı: sharplancet_dstl1

göndermekle nasıl bir uygulama oluyor bilmiyorum ama ben bu telefonu kullanıyorum istanbulda ikamet ediyorum servise götürmem gerekti götürdüm bakırköy teknik servisine ben kahvemi içerken onlar telefonu yaptılar ve 30 dk sürdü hepsi bu üstelik arkadaşlar teknosayı o kadar yermeyin tamam bende sevmiyorum gerçekten sadece satana kadar hizmet veren bir firma ama biz bu telefondan iki tane aldık ve bi tanesini 4 kere bi tanesini de 2 kere değiştirdik teknosadan üstelik koşulsuz bir şekilde hatta depolarında telefon yokken diğer şehirlerden getirttik demem o ki general mobile teknosa ile 30 gün koşulsuz iade anlaşması yapmış bu konuyu teknosa çalışanlarının çoğu bilmiyor kanımca ama ilgili bir arkadaş bulursanız teknasadan sıkıntılarınız kalmaz:)

bu telefonla ilgili tek problemim ekran sanki biraz havada gibi duruyo bastırınca o havada durumu geçio ama bi süre sonra tekrar geliyor 30 günüm geçti yoksa gidip deiştiricem tenosadan ama:( arkadaşlar bu havada gibi durması normal mi?

Arkadaşım ekranın havada durmasından neyi kastettiğini tam olarak anlayamadım ama şunu söyliyebilirim, resistive ekranlarda LCD ile ekran arasında bir boşluk bulunur, bununda nedeni kanımca resistive ekranların parmakla yapılan baskı sonucu çalışıyor olmasıdır,ancak kapasitif ekranlarda ise böyle bir boşluk yoktur, çünkü onlarda kullanılan teknolojide ekran uygulana baskı ile çalışmaz ekran. Bundan dolayı DSTL1 ve tüm resistive ekranlarda, ekranla LCD arasında bir mesafe olması doğaldır.

• quote:

Orijinalden alıntı: paylasturka

bende 1 aydir kullanıyorum bi problem yok internetten video izleyememek disinda ne yapacaklarsa yapsınlar artık şu internet video izleme konusuna
    uzun zamandir dailmotion videolarini izlemek için program arıyordum sonunda buldum asagidakı programı telefonunuza atip kurup dailmotiondan video izleyin yemişim youtubeyi

linki yazamadim bi turlu mega upload com /?d=4IDH9UFV böyle yazıyım siz duzeltirsiniz

Arkadaşım aşağıda yer alan linkteki programıda kullanabilirsin, bu program dailymotion, youtube ve google da arama yaparak istediğin videoyu cihazına indirip izlemene yarıyor, oldukça kullanışlı tavsiye ederim

Uygulama:
    Tube Donwloader

Download linki:

http://rapid share.com/files/360557710/Android.-.Tube.Downloader.Plus.v1.13.apk.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkprl -- 8 Mart 2010; 12:16:36 >

• Arkadaşlar DSTL1 imiz için 2 güzel menü arayüz programı daha, oldukça kullanışlı ve görsel olarak güzel olan 2 uygulama

Uygulama:
    Home++

İndirme linki:
    http://rapid share.com/files/360562184/Home__.apk.html

Uygulama:
    91iHome

İndirme linki:
    http://rapid share.com/files/360562009/91iHome_1.3.0.apk.html

• Kulaklığımın bozulması hayırlı bi işe vesile oldu 200 liralık philips gogear aris 4 gb mp3'ü 100 liraya aldım sıfır kutulu full olarak
  • Arkadaşım temalar çok güzele benziyo hemen indiriyorum eline koluna sağlık
  • Yakında Geliyormus.

Benim gayet hoşuma gitti umarim bizim dtsl1 lerde de sorunsuz calisir.

Videosu altta izleyin derim.

TAThome

http://www.tat.se/home/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 8 Mart 2010; 14:55:54 >

• selam arkadaşlar dstl1 in alarmı şarj uyarısı çıkınca çalmıyor buna bir çözüm bulan varmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: eway

Daha başarılı bir kalibrasyon önerisi:

Arkadaşlar başka bir yerde rastladığım kalibrasyon için bir ipucuyu sizinle paylaşmak istedim. Siz de benim gibi ekran kenarları ile ilgili sorun yaşıyorsanız; klavyeden yazı yazarken kenarlardaki harflere basmakta, bildirim çubuğunu aşağı tutup çekmekte zorluk yaşıyorsanız bu kalibrasyon yöntemini deneyin farkı hissedeceksiniz. Bildirim çubuğunu ancak tırnağımla tutup çekebiliyorken şimdi rahatlıkla baş parmağımla aşağı çekebiliyorum tekrar yukarı atabiliyorum, aynısı yazı yazarken de geçerli siz de deneyin.

Kalibrasyon yöntemi:
    - Öncelikle tabi ki noktalara dokunurken kendi kalemini kullanıyoruz.
    - Ekranda köşelerde çıkan kırmızı noktalara tam üzerine değil de dikine 3-4mm, yatayda da 1-2mm merkeze doğru uzağına dokunun.
    - Yani sırasıyla üst sol köşe için kırmızı noktanın 3-4mm aşağı ve 1-2mm sağ çaprazına, üst sağ köşe için 3-4mm aşağı ve 1-2mm sol çaprazına, aşağıdaki noktalar için de yukarı ve sağ/sol çaprazına dokunun.
    - En son merkezdeki noktanın tam üzerine dokunun.

Böylece kenar hassasiyetleri artacaktır Eğer kalibrasyon başarısız derse tekrar tekrar deneyin.

Arakadaşım süpersin!! , dediklerini yaptıktan sonra cihazın dokunmatik hassaslığı gözle görülür bir şekilde arttı, daha önceden ekranın köşelerine koyamadığım widget ları artık rahatlıkla koyabiliyorum, bunun yanı sıra, artık widgetları ekranlar arasında taşıma durumu artık çok kolay bir hale geldi. Klavyede ise p ve q harfleri artık daha rahat bir şekilde algılıyor cihaz, üstteki bildirim çubuğu tırnak kullanmama gerek kalmadan parmağımlada aşağıya sürükleyebiliyorum. Gerçekten bu ayarlar süper oldu, DSTL1 kullanan herkese tavsiye ediyorum

• bende yaptım eyw
  • arkadaslar klavye olayini better keyboard kullanarak çözebilirsiniz.. asagadaki videodaki gibi kullanabilirsiniz ama o videodaki programı degilde better keyboard kullanmanizi tavsiye ederim yanlız yukledikten sonra klavyenin videodaki gibi olmasi için bazi ayarlar yapmanız gerekiyor programın ayarlar kısmından

http://www.youtube.com/watch?v=4AXxddQQkEQ&feature=player_embedded

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adorer -- 9 Mart 2010; 18:07:39 >
  • Arkadaşlar wap yoluyla Msn ve facebook kullananlarınız bilgi verebilirmi ? Ben bu telefona ait wap ayarı göremedim. şimdi Türkcell ve Vodafon'da bildiğiniz üzere msn ve facebook bedava. Kullananız var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkprl

quote:

Orijinalden alıntı: eway

Daha başarılı bir kalibrasyon önerisi:

Arkadaşlar başka bir yerde rastladığım kalibrasyon için bir ipucuyu sizinle paylaşmak istedim. Siz de benim gibi ekran kenarları ile ilgili sorun yaşıyorsanız; klavyeden yazı yazarken kenarlardaki harflere basmakta, bildirim çubuğunu aşağı tutup çekmekte zorluk yaşıyorsanız bu kalibrasyon yöntemini deneyin farkı hissedeceksiniz. Bildirim çubuğunu ancak tırnağımla tutup çekebiliyorken şimdi rahatlıkla baş parmağımla aşağı çekebiliyorum tekrar yukarı atabiliyorum, aynısı yazı yazarken de geçerli siz de deneyin.

Kalibrasyon yöntemi:
    - Öncelikle tabi ki noktalara dokunurken kendi kalemini kullanıyoruz.
    - Ekranda köşelerde çıkan kırmızı noktalara tam üzerine değil de dikine 3-4mm, yatayda da 1-2mm merkeze doğru uzağına dokunun.
    - Yani sırasıyla üst sol köşe için kırmızı noktanın 3-4mm aşağı ve 1-2mm sağ çaprazına, üst sağ köşe için 3-4mm aşağı ve 1-2mm sol çaprazına, aşağıdaki noktalar için de yukarı ve sağ/sol çaprazına dokunun.
    - En son merkezdeki noktanın tam üzerine dokunun.

Böylece kenar hassasiyetleri artacaktır Eğer kalibrasyon başarısız derse tekrar tekrar deneyin.

Arakadaşım süpersin!! , dediklerini yaptıktan sonra cihazın dokunmatik hassaslığı gözle görülür bir şekilde arttı, daha önceden ekranın köşelerine koyamadığım widget ları artık rahatlıkla koyabiliyorum, bunun yanı sıra, artık widgetları ekranlar arasında taşıma durumu artık çok kolay bir hale geldi. Klavyede ise p ve q harfleri artık daha rahat bir şekilde algılıyor cihaz, üstteki bildirim çubuğu tırnak kullanmama gerek kalmadan parmağımlada aşağıya sürükleyebiliyorum. Gerçekten bu ayarlar süper oldu, DSTL1 kullanan herkese tavsiye ediyorum

Rica ederim @mkprl. Faydalı olduğunu duymak güzel :) Walla ben de ilk denediğimde özellikle tırnağımla zar zor çektiğim üstteki durum çubuğunu ne kadar kolay çektiğimi gördüğümde şaşırmıştım ve sizlerle paylaşmak istedim.

Ayrıca açıkcası bu sayfanın bir paylaşım forumu kimliğinden uzaklaştığını düşünürken nihayet birinin deneyip de olumlu bir yorumda bulunması ve bu sayfaya güzel paylaşımlarınla tekrar geri döndüğünü görmek güzel.

• Twitter, facebook, haberler, hava durumu bilgisi, favori web sayfalarınızı kilit ekranında kullanabileceğiniz güzel bir uygulama, tavsiye ederim oldukça kullanışlı Uygulamayı Android marketten ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Uyguluma:
    Flyscreen

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.