Şimdi Ara

General mobile DSTL1 satışı başlıyor.. !!!! (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.535
Cevap
4
Favori
140.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cybercup

quote:

Orijinalden alıntı: Osmanselim

wireles bağlantı sorunu yaşayanlar nasıl çözdü acaba, hatta bi türlü bağlanmıyor

yazılımsal oluyo arkadaşım genelde

bendede var sorun normal evde kullandığım modemle girebiliyorum ama cafe lerde veya wireless olan başka bi yerde bağlanıyo bi süre sonra bağlantı kesildi diyor.Yazılımı yükledikten sonra oldu tekrar yükledim yine aynı ama anlamadığım evdeki modemde niye bir sorun olmuyo...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konyahmet

bişey sorcam bu telde 5800 gibi oyunları telefonu direksiyon gibi oynama varmı

EVET OYNANIYOR
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konyahmet

bişey sorcam bu telde 5800 gibi oyunları telefonu direksiyon gibi oynama varmı

evet racing thunder diye bi oyun var mesela o
  • quote:

Orijinalden alıntı: barish
    arızalı DSTL1 problemi çözümü (Sim Arızası)

bu problem sık karşılaşılan bir durum.. ben teknosada aldığım ilk dstl1 dede aynı problem oldu.. sorgusuz sualsiz geri alıp yeni bir tane verdiler. Ancak aldığım yenisinde de aynı problemle karşılaştım.. geri verme fırsatım olmamıştı. bende kendim halletmeye çalıştım. VE PROBLEMİ ÇÖZDÜM. problem şu ki; sim yuvası gevşek olduğu için arada sırada yada tamamen temassızlıktan sim lerden bir yada ikisi kullanılmıyordu. bende her 2 simin üzerine ince kaygan kağıtlardan ince bir şerit oluşturup koydum ve sıkıştırdım simleri. olana kadar kalınlaştırdım kağıtları. sonunda oldu ve 2-3 aydan fazla oldu sorunsuz kullanıyorum.. Geri vermeyide hiç düşünmedim.

Benzer sorunla karşılaşan arkadaşlar bu çözümü deneyerek halledebilir. eğer sizinkide olursa. geri vermeye gerek kalmaz..

Umarım faydalı olur..

1 ay serviste bekledikten sonra gelen ve halen ara ara sim2 yok diyen telefonuma senin dediğin uygulamayı yaptım bakalım ne olucak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osmanselim -- 15 Mart 2010; 13:53:52 >

• Sim kart görmeme problemim acaba vodafone dan mı kaynaklanıyor emin olamıyorum
    Sim2 ye hat yok diyodu, kartları yer değiştirdim bu sefer sim1 takılı degil dedi,
    tekrar eski haline aldım bu sefer SİM1 yok dedi düzeldi 20-30 sn priyodlarda hat yok deyip düzeliyor,

Konyada bugün yagmur var bundan kaynaklanıyor desem Hat 1 de faturalı Vadofone var, o daha az yapıyor

Fabrika ayarlarına çekip birde öyle deniyeceğim benim gibi problemi olan varmı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osmanselim -- 15 Mart 2010; 17:11:35 >
  • vodafone dan kaynaklanıyor... farklı bir seriden kartla yenile... örn: 128 kb lik ise kartın 64kb lik olanla dene.
    quote:

Sim kart görmeme problemim acaba vodafone dan mı kaynaklanıyor emin olamıyorum
    Sim2 ye hat yok diyodu, kartları yer değiştirdim bu sefer sim1 takılı degil dedi,
    tekrar eski haline aldım bu sefer SİM1 yok dedi düzeldi 20-30 sn priyodlarda hat yok deyip düzeliyor,

Konyada bugün yagmur var bundan kaynaklanıyor desem Hat 1 de faturalı Vadofone var, o daha az yapıyor

Fabrika ayarlarına çekip birde öyle deniyeceğim benim gibi problemi olan varmı acaba?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: barish
    arızalı DSTL1 problemi çözümü (Sim Arızası)

bu problem sık karşılaşılan bir durum.. ben teknosada aldığım ilk dstl1 dede aynı problem oldu.. sorgusuz sualsiz geri alıp yeni bir tane verdiler. Ancak aldığım yenisinde de aynı problemle karşılaştım.. geri verme fırsatım olmamıştı. bende kendim halletmeye çalıştım. VE PROBLEMİ ÇÖZDÜM. problem şu ki; sim yuvası gevşek olduğu için arada sırada yada tamamen temassızlıktan sim lerden bir yada ikisi kullanılmıyordu. bende her 2 simin üzerine ince kaygan kağıtlardan ince bir şerit oluşturup koydum ve sıkıştırdım simleri. olana kadar kalınlaştırdım kağıtları. sonunda oldu ve 2-3 aydan fazla oldu sorunsuz kullanıyorum.. Geri vermeyide hiç düşünmedim.

Benzer sorunla karşılaşan arkadaşlar bu çözümü deneyerek halledebilir. eğer sizinkide olursa. geri vermeye gerek kalmaz..

Umarım faydalı olur..

1 ay serviste bekledikten sonra gelen ve halen ara ara sim2 yok diyen telefonuma senin dediğin uygulamayı yaptım bakalım ne olucak

her ikisine birden kağıt sıkıştır. birine kağıt koyunca diğerini kaldırmış oluyorsun. dikkat edersen birbirinin üstüne denk geliyor. birini yaparken diğerini temessız yapabilirsin. sonra diğeri sim yok der..

• ya bende bu telefondan 2 tane waar bir tanesinde o kadar yüksek değil bu sanki biraz daha fazla havada ve bastırınca düzeliyo bi süre sonra tekrar kalkıyo sanki yağışkanlı da yapışkanı az gelmiş gibi:)
  • Hocam marketsiz yazılımla kurulabiliyormu, ben kuramadım daha önce marketli yazılımda sıkıntı çıkmamıştı,
    Sim2 yi görememe problemi yüzünden std versiyonu yükledim bi ssüre böyle kullanıcam

quote:

Orijinalden alıntı: mkprl

Android Handset Manager - General Mobile DSTL1 İçin Kişi Kayıtları Senkronize Uygulaması

Android tarafında şu ana kadarki en büyük eksikliklerden birisi genel bir senkronize yazılımı olmamasıdır. Özellikle yeni aldığınız telefonunuza eski rehberde kayıtlı kişileri taşımak istediğinizde kendi becerilerinize göre çözümler üretmek zorundasınız. Eğer telefonunuz DSTL1 ise Android Handset Manager uygulaması sizi bu dertten kurtarabilir. Öncelikle hem driver hemde uygulama dosyalarını aşağıdaki linkten ****. Telefonumuzu bu driver ile tanıttıktan sonra yazılımı yükleyelim ve bize önerdiği adımları izleyelim. Eğer driver düzgün bir şekilde yüklendi ve telefonunuz bağlı ise telefonunuz üzerine client yazılımı (telefonunuzda çalışacak, bilgileri okuyup yazacak olan yazılım) otomatik kurulacaktır. Daha sonra hangi uygulama ile senkronize edecekseniz ayarlarınızı yapıp senkronize edebilirsiniz.

Driver : http://ds.mobileaction.com/android/Android_USB_Driver.zip

Uygulama kurulum dosyası : http://ds.mobileaction.com/android/Android_Manager.exe

Android Handset Manager Uygulamasının Artıları :

* Outlook ile Android telefon arasında kişi (contact) kayıtlarını senkronize edebilmektedir.
    * Windows Adres defteri ile Android telefon arasında kişi (contact) kayıtlarını senkronize edebilmektedir.
    * Outlook ile Android telefon arasında takvim kayıtlarını senkronize edebilmektedir.
    * Dosya yöneticisi bulunmaktadır.
    * Uygulama yöneticisi bulunmaktadır. Bu sayede bilgisayarınızda kayıtlı bir .apk uzantılı uygulamayı bilgisayarınızı kullanarak Android telefonunuza yükleyebilirsiniz.
    * SMS manager uygulaması ile toplu halde sms gönderebilirsiniz yada telefonunuzdaki bütün sms leri yönetebilirsiniz.
    * Contact manager ile telefon rehberinizi herhangi başka bir programa ihtiyaç duymadan bilgisayarınızdan düzenleyebilirsiniz.

Android Handset Manager Uygulamasının Eksileri:

* Kişilerde kayıtlı olan resimleri Outlook ile senkronize edemedi.

Uygulama ekran görüntüleri :

General mobile DSTL1 satışı başlıyor.. !!!!

Not:http://www.mustafaozcan.net sitesinden alıntıdır.

• GOOGLE MAPS V.4 TÜRKÇE

Daha önce verilip verilmediğini bilmiyorum ama kullanmak isteyenler için en son versiyon ve TÜRKÇE'dir

Not: Resimler bilgilendirme amaçlı olup yazılım tamamen Türkçe dir.

Link burada.........:http://ul.to/ygtefp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hookman -- 17 Mart 2010; 11:51:51 >

• Vodafone sim kartım cihazla uyuşmuyor bu problemi çözebilen varmı acaba? sim kartın altına yükseltme koydum ama olmadı kart std 64kb lik kart acaba karttamı arıza var dedim diger telefonda çalışıyor şimdi 5 lira verip sim kart alıcam onda da çalışmazsa boşa gidecek vodafone eski sim kartlarını nasıl bulabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osmanselim -- 17 Mart 2010; 15:07:24 >
  • arkadaşlar skype ye üyeyim ve üye arkadaşlarım var ben DSTL 1 telefonuma yükledim wireless kullanarak giriyorum.Girerken tel numarası istiyor .Başkası beni normal skype üyesi gibi arayamıyor.Kredi istiyor.Yani benim istedğim su ben telefondan arkadaşım bilgisayarda skype kullacak.Normal skype üyeleri gibi konuşcaz .Yardımcı olurmusunuz.
  • market li de olan google maps aynı mıdır daha eski mdir :?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2001mondeo

market li de olan google maps aynı mıdır daha eski mdir :?

Yukarıda verdiğim yazılım, marketli yazılımda bulunan google maps'tan daha yeni versiyondur ve türkçedir, yüklemenizi tavsiye ederim .
  • bugün gidip almak istediğimi söyledim bir mağazaya. fakat bana bu modelde sorun olduğunu ve piyasadan toplatıldığını söylediler. bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
  • quote:

aldığın linki verebilirmisin

http://cgi.ebay.co.uk/Zagg-invisibleSHIELD-Universal-Screen-PSP-iPhone-iPod_W0QQitemZ190381074690QQcmdZViewItemQQimsxq20100317?IMSfp=TL100317113002r35805
    kusura bakmayın çok geç cevap veriyorum

Link olarak yurtdışından var sadece,henüz türkiyeye getirmediler daha doğrusu getiren kişi gecikecek diyordu ben direk ondan aldım

• Soulofsilence ; arkadaşımın dediği doğruysa eğer bu telefonu alan arkadaşlar ne yapcaklar peki böyle bir rezillik karşısında
  • ben telefonu 2 aydir kullanıyorum hiç bi sorun yok telefonda
  • telefon güzel de oyunlar ekrana sığmıyor iki aydır sorun yok kullanımla ilgili..
  • garanti bankasının cep şifrematik inin kullanabilen varmı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.