telefon güzel de oyunlar ekrana sığmıyor iki aydır sorun yok kullanımla ilgili..
ben bu sorunu pek yaşamadim butun oyunlar hemen hemen sorunsuz calıstı bende
wi-fi dokunmatik çift sim kart almak istiyorum, çin malı olsun da istemyiroum ama bu telefonun servis işi beni korkutuyor.
1.6 sürümünü güncellemeden önce wi-fi ilebağlantı yapabiliyordum. güncelleme sonrası ağları görüyor , ıp adresi alınıyor diyor ama belli süresonunda bağlantı başarısız uyarısı veriyor. sebebi ne olabiir nasıl düzenltilir şimdiden teşekkürler
topluyorsalar hemen vereyim
quote:
Orijinalden alıntı: Soulofsilence
bugün gidip almak istediğimi söyledim bir mağazaya. fakat bana bu modelde sorun olduğunu ve piyasadan toplatıldığını söylediler. bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
tam olarak bilmiyorum topladıklarını. bana söyledikleri buydu. daha sonra başka bi mağazaya gittim telefonu sormaya. onlarda aynı şeyleri söylediler. hatta benimle ilgilenen kişi acayip bi şekilde yüzüme baktı gerçekten almak istiyormusun bu telefonu dedi :D tabi bende doğal olarak vazgeçtim. dün gidip türk telekomun verdiği samsung omnia lite b7300 model telefonu aldım.
quote:
Orijinalden alıntı: genco82
1.6 sürümünü güncellemeden önce wi-fi ilebağlantı yapabiliyordum. güncelleme sonrası ağları görüyor , ıp adresi alınıyor diyor ama belli süresonunda bağlantı başarısız uyarısı veriyor. sebebi ne olabiir nasıl düzenltilir şimdiden teşekkürler
aynı sorun bendede vardı sürümü baştan yükle düzeliyor
Bankacılık işlemleri yapabilen varmı , şifrematik gibi uygulamalar çalışıyormu
GÜNCEL
sonradan eklenen bir sesi msj sesi yapabilen varmı acaba??
Android OS için Ringo Pro v1.2.22 Uygulaması ile degiştiriliyor
arkadaşlar merhabalar henüz yeni dst l1 sahibi oldum, hafıza kartını yükselteceğim fakat sdhc kart destekliyormu bir türlü bilgi bulamadım, deneyeniniz veya bileniniz varsa lütfen yardımcı olabilirmisiniz şimdiden çok teşekkürler ..
Alarm için Radyoyu ayarlayabilen bi program varmı bilen duyan?
osmanselim arkadaşım bu cihazda radyoyu ayarlasan bile şarj uyarısı verince alarmın çalmama gibi bir sorunu var sanırım yazılımla ilgili bi durum
arkadaşlar benim ilginç bi sorum olcak. Ama olsa herkes yapar tabi mesaj yollarken SIM1 ve SIM2 yerine hangi şebekeler takılıysa onu yazsa orda. Yapabilirmiyiz acaba bunu?
arkadaşlar dstl1 bulamadığımdan dolayı Gençcell'e mail attım adamların bana görndermiş oldukları maili size gönderiyorum. Bu telefonu toplatıyorlar diyen arkadaşada bir cevap olacağını düşünüyorum. saygılar ----------------------------------------------------------------
Değerli Müşterimiz,
Markamıza göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.
Müşteri odaklılık ilkesince hareket eden Gençcell için, değerli müşterilerimizden gelen her türlü öneri ve eleştiri büyük önem taşımaktadır.
Öncelikle size geç dönüş yaptığımız için özür dileyerek, mail adreslerimizden kaynaklanan sıkıntı sebebiyle mailleriniz tarafımıza yeni ulaşmıştır.
General Mobile DSTL1 modelimiz yoğun ilgiden dolayı stoklarda tükenmiş bulunmaktadır. Yakın tarihte stoklarımıza girişi gerçekleşecektir. Yanı sıra Dünya'nın en büyük GSM fuarı olan GSMA Barcelona'da lansmanı yapılan Android ve diğer cihazlarımızın üretimine başlanmıştır. En kısa süre siz değerli müşterilerimize birbirinden farklı modeller beğeninize sunulacaktır. ---------------------------------------------------------------
quote:
Orijinalden alıntı: Osmanselim
GÜNCEL
maalesef olmuyor
quote:
Orijinalden alıntı: Osmanselim
GÜNCEL
Arkadaşım benim bildiğim kadarıyla bu tarz uygulamalar java ve iphone için yazılmış uygulamalar. Ama bir yerlerde okumuştum, bankalar Android cihazlar için uygulama yazılımı geliştirmeye başlamışlar, yakın bir zaman içinde duyurusu yapılır diye tahmin ediyorum. Zamanla Android pazarda yerini sağlamlaştırdıkça, bu tarz uygulamaların sayısının artacağını düşünüyorum
maalesef java yok o yuzden baya bi bekliycez gibi
Bazen kızıyorum köpürüyorum ama bu fiyata alabileceğim en iyi telefon bu galiba şimdi elim ayagım oldu bırakamıyorum değiştirmeyide düşünmüyorum, Türkiyede imalatada başlamışlar sırf desteklemek için çıkardıkları telefonu alıcam, Zamanında uçak fabrikası varmış kapatılmış bari bu kapatılmasın..
Link olarak yurtdışından var sadece,henüz türkiyeye getirmediler daha doğrusu getiren kişi gecikecek diyordu ben direk ondan aldım
kardeş hangi modelle uyumlu acaba net söyler misin?Türkiye de aşagıya yazdığım linke bakarsan sevinirim(birkaç sayfa). saygılarımla http://www.hizlial.com/HizliListele.aspx?CatID=118451 Not:reklama girermi bilmiyorum. Öyle bi durum varsa özür dilerim.
Moralim çok bozuk. Servis rezalet. Ekranını kırdım ne yazık ki. Cepkask'tan kasko yaptırmıştım alırken. Servis tam 30 gün bekletti. Bir de cepkask bekletti. Üstelik acemilik yapıp hafıza kartını da göndermiştim, kaybolmuş. Neyse... Daha önceden wi-fi ile bağlanabiliyordum, şimdi aynı modemle aynı yerden bağlanamiyorum. Ne güzel eskiden market'ten uygulama indiriyordum, nete giriyordum simdi hicbirini yapamiyorum. Elimde düz bir telefon kaldı sanki. Evet telefon güzel, kullanışlı ama cepkask ve gençcell'den hiç memnun kalmadım. Bir sorun olursa elinizde patlayabilir...